Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 455 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

atramd - 25/04/2012 03:45 AM
#721

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang, contohna barang janten...
mangga weh engke cabakan heula D

atanapi akang aya ide kanggo casingna mangga D

tah tiasa kitu kang D
btw eta meryogikeun voltna sabaraha volt eta kang??

egamathany - 25/04/2012 03:49 AM
#722

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya kang D
tiasa atuh kang kantung ngangge rangkaian deui/ngangge trimpot D


ka ahes si akang teh bingung
begadang nonton bola nya kang D
hapunten kang tadi anu di pengker teu ka kuot deui malus
soalna abdi tadi sibuk yeuh kang malus


muhun bgadang kang
biasa hoyong ninggal barca
dalam rangka D
santai kang 86 D
KB6LA - 25/04/2012 03:51 AM
#723

Quote:
Original Posted By atramd
tah tiasa kitu kang D
btw eta meryogikeun voltna sabaraha volt eta kang??



3.7-6 volt kang pami tiasa variable volt mah...
standar mah di 3.7-4.2 lah..

pami nu abdi eta 4x1.2, janten 4.8v:cystg
kahoyong mah 2x batre angeung nu 3.7, janten 7.4, ngangge whe trimpot
atramd - 25/04/2012 03:55 AM
#724

Quote:
Original Posted By egamathany


muhun bgadang kang
biasa hoyong ninggal barca
dalam rangka D
santai kang 86 D

oh kitu nya D
ngadukung mana yeuh kang Persib nya Peace:
oh nu tadi teh si akang teh leres ka abdi gening malus
otep teh bahasa galo nya kang=photo D
abdi asa kasungging atuda kang batabig
eta otep ampir mirip sareng nami abdi
pami payunna a janten nami abdi malus pan nami abdi sami sareng pemain Persib nomor pungguh 7 ngakaks

atramd - 25/04/2012 04:00 AM
#725

Quote:
Original Posted By KB6LA



3.7-6 volt kang pami tiasa variable volt mah...
standar mah di 3.7-4.2 lah..

pami nu abdi eta 4x1.2, janten 4.8v:cystg
kahoyong mah 2x batre angeung nu 3.7, janten 7.4, ngangge whe trimpot

oh kitu nya
tiasa sugan kang D
tina ageung kana alit mah gampil atuh kang malus
komo nu alit kitu mah kantun maen milar oge di kopel kana (-) tiasa D
kecuali tinu alit hoyong ageung eta kedah ngangge coil/gulungan (inverter) ngakaks

atramd - 25/04/2012 04:04 AM
#726

kang Ega kamana yeuh bingung:
bua-bua nuju no'ong tatanggi shutup:
KB6LA - 25/04/2012 04:05 AM
#727

Quote:
Original Posted By egamathany
muhun bgadang kang
biasa hoyong ninggal barca
dalam rangka D
santai kang 86 D


ngopi heula kang coffee: D



Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya
tiasa sugan kang D
tina ageung kana alit mah gampil atuh kang malus
komo nu alit kitu mah kantun maen milar oge di kopel kana (-) tiasa D
kecuali tinu alit hoyong ageung eta kedah ngangge coil/gulungan (inverter) ngakaks


wah geuning canggih si akang uy elektro na thumbup:
nu sesah teh milari body sareng switch nu sae kang \(
atramd - 25/04/2012 04:07 AM
#728

Quote:
Original Posted By KB6LA


ngopi heula kang coffee: D





wah geuning canggih si akang uy elektro na thumbup:
nu sesah teh milari body sareng switch nu sae kang \(

ah si akang bisa wungkul :isin:
milari we atuh kang pami di Cianjur mah pan abdi sok balanja ti Gemaria
tapi hoyong barang nu mangstabs mah ti Trikarya kang :addfriends


KB6LA - 25/04/2012 04:09 AM
#729

Quote:
Original Posted By atramd
ah si akang bisa wungkul :isin:
milari we atuh kang pami di Cianjur mah pan abdi sok balanja ti Gemaria
tapi hoyong barang nu mangstabs mah ti Trikarya kang :addfriends


kapungkur kantos ngadamel 1 di gemaria o
nu paling sederhana 1 batre hungkul 3.7v D
egamathany - 25/04/2012 04:10 AM
#730

Quote:
Original Posted By KB6LA
Merdekaaa !!! iloveindonesias ngakaks
jigana tadi tos bobo heula nya kang D


teu acan kang
tadi teu bobo dupina mah
dagang heula anu jelasmah D

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
ngadukung mana yeuh kang Persib nya Peace:
oh nu tadi teh si akang teh leres ka abdi gening malus
otep teh bahasa galo nya kang=photo D
abdi asa kasungging atuda kang batabig
eta otep ampir mirip sareng nami abdi
pami payunna a janten nami abdi malus pan nami abdi sami sareng pemain Persib nomor pungguh 7 ngakaks


D meuni tersungging atuh kang
jiga lagu broery kang
ngakaks nuju nongton oge kang
2 - 1 yeuh seruuuthumbup:
KB6LA - 25/04/2012 04:15 AM
#731

Quote:
Original Posted By egamathany
teu acan kang
tadi teu bobo dupina mah
dagang heula anu jelasmah D




D meuni tersungging atuh kang
jiga lagu broery kang
ngakaks nuju nongton oge kang
2 - 1 yeuh seruuuthumbup:


tos dagang nya kang D
tos dagang teras gadang nyaaaaak ngakaks
atramd - 25/04/2012 04:18 AM
#732

Quote:
Original Posted By KB6LA


kapungkur kantos ngadamel 1 di gemaria o
nu paling sederhana 1 batre hungkul 3.7v D

oh kitu nya D
kin atuh pami kadieu si akang
urang cobi2 kang suldar-solder D

Quote:
Original Posted By egamathany


teu acan kang
tadi teu bobo dupina mah
dagang heula anu jelasmah D



D meuni tersungging atuh kang
jiga lagu broery kang
ngakaks nuju nongton oge kang
2 - 1 yeuh seruuuthumbup:

ah henteu ketang kang
teu tersungging ngakaks
di [x] deui ah kang tv tunerna oge
rada kirang resep bola yeuh abdi mah malus
(teu galo) malus
ngagokan atuda kang abdi nuju chat yeuh sareng si yayang wowcantik

KB6LA - 25/04/2012 04:20 AM
#733

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
kin atuh pami kadieu si akang
urang cobi2 kang suldar-solder D



ah henteu ketang kang
teu tersungging ngakaks
di [x] deui ah kang tv tunerna oge
rada kirang resep bola yeuh abdi mah malus
(teu galo) malus
ngagokan atuda kang abdi nuju chat yeuh sareng si yayang wowcantik


muhun kang D
abdi mah nyloder oge uprat apret malus
egamathany - 25/04/2012 04:22 AM
#734

Quote:
Original Posted By KB6LA
tos dagang nya kang D
tos dagang teras gadang nyaaaaak ngakaks


tah eta kang
siklus anu superb by mario tunduh
ngakaks ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
kin atuh pami kadieu si akang
urang cobi2 kang suldar-solder D

ah henteu ketang kang
teu tersungging ngakaks
di [x] deui ah kang tv tunerna oge
rada kirang resep bola yeuh abdi mah malus
(teu galo) malus
ngagokan atuda kang abdi nuju chat yeuh sareng si yayang wowcantik


ngakaks ngakaks
kaganggu atuh kang ku abdi rada ka wagel
punteun atuhnya
panya teh teu nuju :kimpoi
takut ngakak
KB6LA - 25/04/2012 04:26 AM
#735

Quote:
Original Posted By egamathany
tah eta kang
siklus anu superb by mario tunduh
ngakaks ngakaks




ngakaks ngakaks
kaganggu atuh kang ku abdi rada ka wagel
punteun atuhnya
panya teh teu nuju :kimpoi
takut ngakak


kang ega nyebat2 mario tunduh cd
jadi weh tunduh yeuh ngakaks
KB6LA - 25/04/2012 04:28 AM
#736

dikantun heula yeuh D
enjing bade dines deui ngajalanan siklus superb D

salam super beer:
atramd - 25/04/2012 04:28 AM
#737

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
abdi mah nyloder oge uprat apret malus

ah piraku kang bingungs
percanten ka akang mah solderanna pasti nyiripit (henteu jiga eek manuk) ngakaks
tiasa panginten nya ngetang resistor mah kang shutup:
anu warna dina resistor tea gening hi-co-me-o-ku-hi-bi-u-a-pu D

Quote:
Original Posted By egamathany


tah eta kang
siklus anu superb by mario tunduh
ngakaks ngakaks



ngakaks ngakaks
kaganggu atuh kang ku abdi rada ka wagel
punteun atuhnya
panya teh teu nuju :kimpoi
takut ngakak

ah henteu kang sante aja lagi :bettys
da abdi kaditu kadieu kang nyeratna ngakaks
anjeunna resep bola sih kang
janten chat yeuh sareng abdi kisss
+chat nage tina hengpong, janten rada lami ngabales nateh D

atramd - 25/04/2012 04:31 AM
#738

Quote:
Original Posted By KB6LA
dikantun heula yeuh D
enjing bade dines deui ngajalanan siklus superb D

salam super beer:

wah si akang kalah uih gening capedes
abdi ge asa kabita gening D
paling abdi ngabales heula kang Ega ketang ngakaks
di paskeun ah 70 ujungna ngakaks
mangga kang wilujeng D

atramd - 25/04/2012 04:40 AM
#739

mana kang Ega teh bingung:
kang Ega abdi uih tipayun ah, tos teu kiat tunduh gening
mangga nya kang abdi uih heula ngacir:
aliez2011 - 25/04/2012 08:03 AM
#740

pagi all
punten ach basa wengi teu pamitan heula, mata na shut down nyalira.
wilujeng najalankeun aktivitas.
Page 37 of 455 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6