Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 455 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

KB6LA - 25/04/2012 09:36 AM
#741

Quote:
Original Posted By aliez2011
pagi all
punten ach basa wengi teu pamitan heula, mata na shut down nyalira.
wilujeng najalankeun aktivitas.


wilujeng enjing kang D
wah si akang rada nyubuh yeuh postingnya coffee:
atramd - 25/04/2012 12:01 PM
#742

:cystg
urang to'ong heula
teu acan aya sasaha ah
uih deui we ngacir:
KB6LA - 25/04/2012 12:25 PM
#743

Quote:
Original Posted By atramd
:cystg
urang to'ong heula
teu acan aya sasaha ah
uih deui we ngacir:


tong waka uih deui
pan kedap deui giliran shift jaga bingung:
aliez2011 - 25/04/2012 12:28 PM
#744

kade ach tong sering tuang toong bisi ditoong deui ku batur ngakaks
atramd - 25/04/2012 12:29 PM
#745

Quote:
Original Posted By KB6LA


tong waka uih deui
pan kedap deui giliran shift jaga bingung:

wah kitu nya kagets:
abdi janten siang wengi kang jagana?? kagets:

atramd - 25/04/2012 12:32 PM
#746

Quote:
Original Posted By aliez2011
kade ach tong sering tuang toong bisi ditoong deui ku batur ngakaks

ieu kasaha kang bingung
ka abdi nya?? Peace:

aliez2011 - 25/04/2012 12:32 PM
#747

Quote:
Original Posted By atramd
wah kitu nya kagets:
abdi janten siang wengi kang jagana?? kagets:


lembur atuh?
wios kang meh tereh benghar ngakaks

muhun kangge akang. hee
bade naros naha nya quick reply na teu tiasa nga quote
atramd - 25/04/2012 12:40 PM
#748

Quote:
Original Posted By aliez2011


lembur atuh?
wios kang meh tereh benghar ngakaks

waduh cape atuh kang capedes
sok atuh bagean akangeun we ngakak
Spoiler for

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


atramd - 25/04/2012 12:41 PM
#749

Quote:
Original Posted By aliez2011


lembur atuh?
wios kang meh tereh benghar ngakaks

muhun kangge akang. hee
bade naros naha nya quick reply na teu tiasa nga quote

abdi teu apal kang malus
abdi teu ngangge QR soalna D

aliez2011 - 25/04/2012 12:44 PM
#750

karunya ci hansipna hee
oh nuhun atuh kang.
eh kang resep pilem naruto??
bengkoh - 25/04/2012 12:51 PM
#751

Quote:
Original Posted By atramd

abdi teu apal kang malus
abdi teu ngangge QR soalna D



teu ngangge QR'y kang
dah tos emam donat D Peace:
atramd - 25/04/2012 12:54 PM
#752

Quote:
Original Posted By aliez2011
karunya ci hansipna hee
oh nuhun atuh kang.
eh kang resep pilem naruto??

sami-sami kang D
teu resep ah kang :bettys
na kumaha kitu bingungs

atramd - 25/04/2012 12:55 PM
#753

Quote:
Original Posted By bengkoh


teu ngangge QR'y kang
dah tos emam donat D Peace:

ah si akang ;) Peace:
kamana wae yeuh kang??

aliez2011 - 25/04/2012 01:00 PM
#754

Quote:
Original Posted By atramd
sami-sami kang D
teu resep ah kang :bettys
na kumaha kitu bingungs


eta mun gaduh film na hoyong ngopi keun
kewe di gentosan ku roko sabatang mah. ngakaks
atramd - 25/04/2012 01:02 PM
#755

Quote:
Original Posted By aliez2011


eta mun gaduh film na hoyong ngopi keun
kewe di gentosan ku roko sabatang mah. ngakaks

wah akang resep film naruto kagets:
teu gaduh kang malus
donlot we atuh kang :addfriends

aliez2011 - 25/04/2012 01:05 PM
#756

Quote:
Original Posted By atramd
wah akang resep film naruto
teu gaduh kang
donlot we atuh kang

eta jang budak karesepna.
lemot nyeta internetna
atramd - 25/04/2012 01:06 PM
#757

Quote:
Original Posted By aliez2011

eta jang budak karesepna.
lemot nyeta internetna

manawi teh kanggo akang ngakaks
teu gaduh nyeta kang malus
kumaha pami meser pisidi bajakan we goceng atuh kang :addfriends

aliez2011 - 25/04/2012 01:10 PM
#758

Quote:
Original Posted By atramd
manawi teh kanggo akang ngakaks
teu gaduh nyeta kang malus
kumaha pami meser pisidi bajakan we goceng atuh kang :addfriends


teu rame nntn dvd bjakan mah
gambarna butut
cing kang ameng kadieu https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14113977
mun kersa mah nyungkeun nu tiis tiis
atramd - 25/04/2012 01:16 PM
#759

Quote:
Original Posted By aliez2011


teu rame nntn dvd bjakan mah
gambarna butut
cing kang ameng kadieu https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=14113977
mun kersa mah nyungkeun nu tiis tiis

enya sih kang bajakan emang kitu D
eta link naon kang bingungs
moal aya betmen kang di palih dituna takuts

egamathany - 25/04/2012 01:25 PM
#760

Quote:
Original Posted By atramd
mana kang Ega teh bingung:
kang Ega abdi uih tipayun ah, tos teu kiat tunduh gening
mangga nya kang abdi uih heula ngacir:


Quote:
Original Posted By KB6LA
tong waka uih deui
pan kedap deui giliran shift jaga bingung:


punteun wengi kaboboan pemirsah
ujug ujug atos teu emut bumi alam weh
angel:
Page 38 of 455 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6