Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 380 of 455 | ‹ First  < 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 >  Last ›

Fanatix19 - 21/08/2012 11:38 PM
#7581

Quote:
Original Posted By ariaGADING
Mudik kang kamari \)
ka jakarta o


Ouh,,, bingungs
Naha mudikna KA JAkarta Kang,,
Sanes Nu ti jakarta Ka Luar kOta,,
ariaGADING - 21/08/2012 11:52 PM
#7582

Quote:
Original Posted By Fanatix19
Ouh,,, bingungs
Naha mudikna KA JAkarta Kang,,
Sanes Nu ti jakarta Ka Luar kOta,,


abdi asli betawi kang Peace:
nya sanes mudik sih kang saleresna
ngota panginteun nya ngakaks
ariaGADING - 22/08/2012 04:16 PM
#7583

teu aya nu ngepost kagets:
kamarana ieu teh bingung:
atramd - 22/08/2012 07:36 PM
#7584

Quote:
Original Posted By ariaGADING
teu aya nu ngepost kagets:
kamarana ieu teh bingung:

:request
ayeuna aya abdi kang hadir yeuh malus
hayu atuh berangkatkeun ngacir2
ariaGADING - 22/08/2012 08:40 PM
#7585

Quote:
Original Posted By atramd
:request
ayeuna aya abdi kang hadir yeuh malus
hayu atuh berangkatkeun ngacir2


wah sae atuh D
rek angkat kamana kang ngakaks
atramd - 22/08/2012 08:42 PM
#7586

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah sae atuh D
rek angkat kamana kang ngakaks

mudik kang ka Betawi ngakaks
hayu atuh bade ngiring mah :travel
ariaGADING - 22/08/2012 08:51 PM
#7587

Quote:
Original Posted By atramd
mudik kang ka Betawi ngakaks
hayu atuh bade ngiring mah :travel


wah...
sing leres kang kagets:
ikut ngacir2
atramd - 22/08/2012 09:09 PM
#7588

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah...
sing leres kang kagets:
ikut ngacir2

henteu ketang kang ngakaks
abdi mah teu kamamana da malus
etamah nyindiran akang we Peace:
______________________________________________________ ngacir:
ariaGADING - 22/08/2012 09:43 PM
#7589

Quote:
Original Posted By atramd
henteu ketang kang ngakaks
abdi mah teu kamamana da malus
etamah nyindiran akang we Peace:
__________________________________________________ ____ ngacir:


jiakakakak ngakak
urang pribumi sih akang jadi weh tara pulkam ngakaks
atramd - 22/08/2012 10:23 PM
#7590

Quote:
Original Posted By ariaGADING
jiakakakak ngakak
urang pribumi sih akang jadi weh tara pulkam ngakaks

iya kang asli Cianjur gitu lhoo
:cool
pulkam kamana atuda kang
bingung
kecuali kin tos kimpoi kang
:kimpoi
pulkam dari rumah mertua
ngakak
ariaGADING - 22/08/2012 10:50 PM
#7591

Quote:
Original Posted By atramd
iya kang asli Cianjur gitu lhoo
:cool
pulkam kamana atuda kang
bingung
kecuali kin tos kimpoi kang
:kimpoi
pulkam dari rumah mertua
ngakak


hahahaha..
asal tong menang istri urang dinya oge kang ngakaks
atramd - 22/08/2012 11:17 PM
#7592

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha..
asal tong menang istri urang dinya oge kang ngakaks

ho'oh betul nya D
atuh pami kitu mah moal mudik ngakaks
ariaGADING - 22/08/2012 11:20 PM
#7593

Quote:
Original Posted By atramd
ho'oh betul nya D
atuh pami kitu mah moal mudik ngakaks


mudik kang
ngan ti gang ka gang pay marapay ngakaks
atramd - 22/08/2012 11:25 PM
#7594

Quote:
Original Posted By ariaGADING
mudik kang
ngan ti gang ka gang pay marapay ngakaks

hahaha ngakaks
aya sih kang tatanggi abdi nu kitu D
malahan mah rumah nage rapet kang D
ariaGADING - 22/08/2012 11:31 PM
#7595

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha ngakaks
aya sih kang tatanggi abdi nu kitu D
malahan mah rumah nage rapet kang D


wah parah
suram bener2 suram tah ngakaks
siga jaman Rasullullah we Peace:
atramd - 22/08/2012 11:33 PM
#7596

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah parah
suram bener2 suram tah ngakaks
siga jaman Rasullullah we Peace:

duh ulah waka kitu laaah kang batas
soalna abdi aya nu di incer yeuh tatanggi malus
ari hoyong namah sih nu rada tebih sa alit kang ngakaks
tapi jodoh di tangan tuhan sih kang o
ariaGADING - 22/08/2012 11:38 PM
#7597

Quote:
Original Posted By atramd
duh ulah waka kitu laaah kang batas
soalna abdi aya nu di incer yeuh tatanggi malus
ari hoyong namah sih nu rada tebih sa alit kang ngakaks
tapi jodoh di tangan tuhan sih kang o


hahahaha..
ternyata aya nu di incer nyah siul:
abdi mah bareto paling anti kang pacaran jeung tatanggi Peace:
atramd - 22/08/2012 11:41 PM
#7598

Quote:
Original Posted By ariaGADING
hahahaha..
ternyata aya nu di incer nyah siul:
abdi mah bareto paling anti kang pacaran jeung tatanggi Peace:

eitzz jangan gitu donk kang p
ini beda lagi sih kang wowcantik
pido'ana we nya kang \)b siul:
ariaGADING - 22/08/2012 11:47 PM
#7599

Quote:
Original Posted By atramd
eitzz jangan gitu donk kang p
ini beda lagi sih kang wowcantik
pido'ana we nya kang \)bs siul:


pasti kang
ku abdi di doakeun
ngarah lungsur langsar
:2thumbup

ngan tetep kedah aya usaha pan p
atramd - 22/08/2012 11:50 PM
#7600

Quote:
Original Posted By ariaGADING
pasti kang
ku abdi di doakeun
ngarah lungsur langsar
:2thumbup

ngan tetep kedah aya usaha pan p

oh jelas atuh kang etamah :cool
hatur nuhun kang, ngopi heula kang coffee:
Page 380 of 455 | ‹ First  < 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6