Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 455 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›

egamathany - 25/04/2012 02:31 PM
#781

Quote:
Original Posted By atramd
maksadna wengi teh dugika rengse kitu kang nongtonnna D
teu kaboboan D


kaboboan nyaeta
ngakaks kang janteun weh teu apal


Quote:
Original Posted By bengkoh
pan nu akang mah sok di seuseuh kang D
janten bersih w katingal teh
da abdi mah iraha teuing di seuseuh na D Peace:
janten w kuceul D

abdi mah sakedik kang acuk mah
teu spertos akang anu gaduh distro D


abdi mah teu gaduh distro kang
gaduhna teko D

Quote:
Original Posted By bengkoh
barca eleh kang
agregat 2-3 kamari teh


wah eleh kang padahal mah
chelsea 10 pemain kamari teh
D D D
hayree - 25/04/2012 02:37 PM
#782

Quote:
Original Posted By atramd
wilujeng siang deui teteh kiss
make kabur sagala teh think:
justru abdi ngantos2 teteh yeuh linux2:
damang teh shakehand2


duka atuh da biasana pami abdi kadieu teh sok teu araya ngakak
alhamdulillah damang, aswangsulna?
egamathany - 25/04/2012 02:48 PM
#783

Quote:
Original Posted By hayree
duka atuh da biasana pami abdi kadieu teh sok teu araya ngakak
alhamdulillah damang, aswangsulna?


aya teteh abdi mah aya wae
teu kamana mana
setia menanti wowcantik
atramd - 25/04/2012 02:59 PM
#784

Quote:
Original Posted By egamathany


kaboboan nyaeta
ngakaks kang janteun weh teu apal




abdi mah teu gaduh distro kang
gaduhna teko D



wah eleh kang padahal mah
chelsea 10 pemain kamari teh
D D D

haduuuh karah teh capedes
akang mah sumanget ti siangna
pas waktosna kalah kaboboan ngakaks

Quote:
Original Posted By hayree


duka atuh da biasana pami abdi kadieu teh sok teu araya ngakak
alhamdulillah damang, aswangsulna?

teteh meni kitu capedes
buktosna ieu abdi teu kabur yeuh teh linux2:
alhamdulillah teh sae abdi oge D

hayree - 25/04/2012 03:30 PM
#785

Quote:
Original Posted By egamathany
aya teteh abdi mah aya wae
teu kamana mana
setia menanti wowcantik

ngakaks muhun atuh sae
kade setia menanti ngke teh ramatan ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
haduuuh karah teh capedes
akang mah sumanget ti siangna
pas waktosna kalah kaboboan ngakaks


teteh meni kitu capedes
buktosna ieu abdi teu kabur yeuh teh linux2:
alhamdulillah teh sae abdi oge D


muhun kang atramd mah da bageur nya ngakaks
dobelden - 25/04/2012 03:35 PM
#786

Quote:
Original Posted By atramdnet
wah mangstabs nih kang :2thumbup
mudah2an we abdi tiasa hadir kang D
cek TKP heula nya kang ngacir:


mangga diantos kasumpinganana..

bawa pasukan nyak D
atramd - 25/04/2012 03:37 PM
#787

Quote:
Original Posted By hayree

ngakaks muhun atuh sae
kade setia menanti ngke teh ramatan ngakaks



muhun kang atramd mah da bageur nya ngakaks

asyiiik wowcantik
hatur nuhun teteh, janten isin yeuh malus


atramd - 25/04/2012 03:38 PM
#788

Quote:
Original Posted By dobelden


mangga diantos kasumpinganana..

bawa pasukan nyak D

muhun insya Allah kang malus
manawi araya waktos anjeunna nya D

egamathany - 25/04/2012 03:44 PM
#789

Quote:
Original Posted By atramd
haduuuh karah teh capedes
akang mah sumanget ti siangna
pas waktosna kalah kaboboan ngakaks


teteh meni kitu capedes
buktosna ieu abdi teu kabur yeuh teh linux2:
alhamdulillah teh sae abdi oge D


sumudun kang
nyeta salah wengi teu bobo heula
janteun weh kalah perang

Quote:
Original Posted By hayree
ngakaks muhun atuh sae
kade setia menanti ngke teh ramatan ngakaks


muhun kang atramd mah da bageur nya ngakaks


muhun sanes ramatan deui
tos seeur ramat lancah
oge koreak nu ngkost
luhureun mastaka abi hammers D
atramd - 25/04/2012 03:46 PM
#790

Quote:
Original Posted By egamathany


sumudun kang
nyeta salah wengi teu bobo heula
janteun weh kalah perang



muhun sanes ramatan deui
tos seeur ramat lancah
oge koreak nu ngkost
luhureun mastaka abi hammers D

oh kitu nya D
perang sareng saha sih kang bingung
perang gerilya nya ngakaks

egamathany - 25/04/2012 04:03 PM
#791

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
perang sareng saha sih kang bingung
perang gerilya nya ngakaks


perang badar melawan kantuk kang'
ngakaks ngakaks
kamarana deui ieu teh
ning kararabur?
atramd - 25/04/2012 04:08 PM
#792

Quote:
Original Posted By egamathany


perang badar melawan kantuk kang'
ngakaks ngakaks
kamarana deui ieu teh
ning kararabur?

duka kamaran atuh nya bingung:
bua-bua narongton konser darso kang ngakaks

egamathany - 25/04/2012 04:21 PM
#793

Quote:
Original Posted By atramd
duka kamaran atuh nya bingung:
bua-bua narongton konser darso kang ngakaks


ulah ceurik,,,,,
tong diceungceurikan,,,,,
ngingel ah
ngakaks ngakaks ngakaks
atramd - 25/04/2012 04:27 PM
#794

Quote:
Original Posted By egamathany


ulah ceurik,,,,,
tong diceungceurikan,,,,,
ngingel ah
ngakaks ngakaks ngakaks

haduh eta si akang meni apal pisan gening matabelo:
anu berjudul don't cry nya kang berduka

putri.kayangan - 25/04/2012 04:42 PM
#795

wilujeng sonten cianjur sun:
abdi ngring calik sakedap ah linux2:
atramd - 25/04/2012 04:43 PM
#796

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
wilujeng sonten cianjur sun:
abdi ngring calik sakedap ah linux2:

wilujeng wayahkieu kang D
mangga kang bade calik mah D
sing lami we kang calikna atuh ngakaks

putri.kayangan - 25/04/2012 04:44 PM
#797

Quote:
Original Posted By atramd

wilujeng wayahkieu kang D
mangga kang bade calik mah D
sing lami we kang calikna atuh ngakaks


hatur nuhun ah kang malus
alim ah kang lami2 teuing mah bilih n*ngtot bool shutup: Peace:

atramd - 25/04/2012 04:45 PM
#798

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

hatur nuhun ah kang malus
alim ah kang lami2 teuing mah bilih n*ngtot bool shutup: Peace:


sami2 kang D
moal lah kang piraku dugika kitu ngakaks
pan calikna oge dina sopa kang ngakaks

putri.kayangan - 25/04/2012 04:46 PM
#799

Quote:
Original Posted By atramd

sami2 kang D
moal lah kang piraku dugika kitu ngakaks
pan calikna oge dina sopa kang ngakaks


moal nya kang think:
bilih we kang bujur abdi jadi tepos takuts

atramd - 25/04/2012 04:48 PM
#800

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

moal nya kang think:
bilih we kang bujur abdi jadi tepos takuts


piraku ah kang ;)
pami sopir mah duka kang shutup:
pan pami sopir mah sok calik wae +panas deuih di handapna ngakaks

Page 40 of 455 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6