Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 41 of 455 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›

putri.kayangan - 25/04/2012 04:49 PM
#801

Quote:
Original Posted By atramd

piraku ah kang ;)
pami sopir mah duka kang shutup:
pan pami sopir mah sok calik wae +panas deuih di handapna ngakaks


panas kumaha sih kang think:
mangna calik dina durukan kitu Peace:

atramd - 25/04/2012 04:50 PM
#802

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

panas kumaha sih kang think:
mangna calik dina durukan kitu Peace:


ngakak
bisa wungkul si akang capedes
tutung atuh kang pami kitu mah ngakaks

egamathany - 25/04/2012 04:50 PM
#803

Quote:
Original Posted By atramd
haduh eta si akang meni apal pisan gening matabelo:
anu berjudul don't cry nya kang berduka


sumudun kang
lagu wajib sok aya nu ngamen ka bdg
nyandakeun lgu eta

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
wilujeng sonten cianjur sun:
abdi ngring calik sakedap ah linux2:


wilujeung sonten ibu putri
klonengan saha deui ieu?
Yb\)b
putri.kayangan - 25/04/2012 04:53 PM
#804

Quote:
Original Posted By egamathany


sumudun kang
lagu wajib sok aya nu ngamen ka bdg
nyandakeun lgu eta



wilujeung sonten ibu putri
klonengan saha deui ieu?

koq ibu putri siee cyiiin batas
abi nubi kang malus
ngiring ameng kang di palih dieu nya malus
salken nya kang ti abi shakehand

atramd - 25/04/2012 04:55 PM
#805

Quote:
Original Posted By egamathany


sumudun kang
lagu wajib sok aya nu ngamen ka bdg
nyandakeun lgu eta



wilujeung sonten ibu putri
klonengan saha deui ieu?
Yb\)b

oh dina bis nya kang matabelo:
muhun kang abdi oge kantos nguping nu ngamen lagu eta
meni wa'as pisan kang D
janten muringkak bulu bitis kang ngakaks
putri.kayangan - 25/04/2012 04:59 PM
#806

Quote:
Original Posted By atramd

ngakak
bisa wungkul si akang capedes
tutung atuh kang pami kitu mah ngakaks


duka tah kang tutung sareng henteu namah \)
hanya dia yang tau kang Peace:

atramd - 25/04/2012 05:00 PM
#807

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

duka tah kang tutung sareng henteu namah \)
hanya dia yang tau kang Peace:


dia teh saha nya bingung
bua-bua rayina aid Peace:

putri.kayangan - 25/04/2012 05:01 PM
#808

Quote:
Original Posted By atramd

dia teh saha nya bingung
bua-bua rayina aid Peace:


:matabelo
si akang meni pinter mulak malikna ngakaks
akang mah tuman malikeun liwet nya Peace:
ngacir:

atramd - 25/04/2012 05:03 PM
#809

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

:matabelo
si akang meni pinter mulak malikna ngakaks
akang mah tuman malikeun liwet nya Peace:
ngacir:


wah si akang aya2 wungkul capedes
abdi mah tara ngaliwet kang D
soalna abdi sanes santri yeuh ngakaks
putri.kayangan - 25/04/2012 05:04 PM
#810

Quote:
Original Posted By atramd

wah si akang aya2 wungkul capedes
abdi mah tara ngaliwet kang D
soalna abdi sanes santri yeuh ngakaks

pan saurna akang bujalan kang Peace:
biasana pami bujalan mah sok ngaliwet nyalira shutup:

atramd - 25/04/2012 05:06 PM
#811

Quote:
Original Posted By putri.kayangan

pan saurna akang bujalan kang Peace:
biasana pami bujalan mah sok ngaliwet nyalira shutup:


haduuh saha sih ieu bingungs
apal kitu ka abdi malus
muhun kang abdi bujalan D
janten teu aya nu pang liwetkeun
tapi da tara ngaliwet ah kang ;)

putri.kayangan - 25/04/2012 05:07 PM
#812

ah geus burit gening \)
asup heula kandang ah ngacir:
hapunten kasadayana abdi uih heula..............
atramd - 25/04/2012 05:08 PM
#813

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
ah geus burit gening \)
asup heula kandang ah ngacir:
hapunten kasadayana abdi uih heula..............

yeeeeh si akang kalah kabur capedes
abdi di tingalkeun berdukas
kang Ega mana nya bingung:

egamathany - 25/04/2012 09:59 PM
#814

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
koq ibu putri siee cyiiin batas
abi nubi kang malus
ngiring ameng kang di palih dieu nya malus
salken nya kang ti abi shakehand


shakehand salam wanoh oge kang
mugi akang dijalan yg bener
:shutups ngakaks Yb

Quote:
Original Posted By atramd
oh dina bis nya kang matabelo:
muhun kang abdi oge kantos nguping nu ngamen lagu eta
meni wa'as pisan kang D
janten muringkak bulu bitis kang ngakaks


eta pisan kang
muringkak saawak awaak ngakaks
abdi milarian dvd heula kang
bde hunting samikummmmm______________ngacir:
ijin meninggalkan jejakPaws: Paws:
atramd - 25/04/2012 10:14 PM
#815

Quote:
Original Posted By egamathany


shakehand salam wanoh oge kang
mugi akang dijalan yg bener
:shutups ngakaks Yb



eta pisan kang
muringkak saawak awaak ngakaks
abdi milarian dvd heula kang
bde hunting samikummmmm______________ngacir:
ijin meninggalkan jejakPaws: Paws:

kumsallam kang D
pami uih nitip maranggi nya kang ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 10:23 PM
#816

malingtas heula ah ngacir:
sugan dikoet p
atramd - 25/04/2012 10:27 PM
#817

Quote:
Original Posted By KB6LA
malingtas heula ah ngacir:
sugan dikoet p

astagfirullah cd
dikoet mah peurih kang ngakak

KB6LA - 25/04/2012 10:32 PM
#818

Quote:
Original Posted By atramd
astagfirullah cd
dikoet mah peurih kang ngakak


alhamdulillah yah ada yg kuot D
kamarana nu sanes kang? bubar?
atramd - 25/04/2012 10:37 PM
#819

Quote:
Original Posted By KB6LA


alhamdulillah yah ada yg kuot D
kamarana nu sanes kang? bubar?

nembe aya kang Ega kang D
tapi izin heula milari dvd saurna D

KB6LA - 25/04/2012 10:40 PM
#820

Quote:
Original Posted By atramd
nembe aya kang Ega kang D
tapi izin heula milari dvd saurna D


oh kitu kang D
abdi teu wantun ngopi yeuh 2 dinten kirang bobo p
Page 41 of 455 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6