Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 42 of 455 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›

atramd - 25/04/2012 10:43 PM
#821

Quote:
Original Posted By KB6LA


oh kitu kang D
abdi teu wantun ngopi yeuh 2 dinten kirang bobo p

naha janten kana ngopi kang bingung
ngopi dividi kitu ngakaks
mening ngopi atuh kang ameh begadang deui :addfriends

KB6LA - 25/04/2012 10:44 PM
#822

ah hoyong weh nyarios kitu ngakaks

teu kabayar kang nu 2wengi... \(

siangna oge seueur padamelan soalna hammer
atramd - 25/04/2012 10:46 PM
#823

Quote:
Original Posted By KB6LA
ah hoyong weh nyarios kitu ngakaks

teu kabayar kang nu 2wengi... \(

siangna oge seueur padamelan soalna hammer

ngakak
aya2 euyungkul capedes
naha teu di kuotkeun kang bingung

KB6LA - 25/04/2012 10:49 PM
#824

Quote:
Original Posted By atramd
ngakak
aya2 euyungkul capedes
naha teu di kuotkeun kang bingung


sok kitu kang ieu mah p
QR n versi laen D
atramd - 25/04/2012 10:50 PM
#825

Quote:
Original Posted By KB6LA


sok kitu kang ieu mah p
QR n versi laen D

oh kitu nya D
pantesan atuh janten ngadamel status baru si akang teh ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 10:56 PM
#826

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
pantesan atuh janten ngadamel status baru si akang teh ngakaks


matak postingan abdi seueur nu editan D
soalna teu aya kuotan hammer:
atramd - 25/04/2012 11:00 PM
#827

Quote:
Original Posted By KB6LA


matak postingan abdi seueur nu editan D
soalna teu aya kuotan hammer:

oh kitu nya
pantesan atuh kang hammer:

KB6LA - 25/04/2012 11:07 PM
#828

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya
pantesan atuh kang hammer:


kang ajarkeun ih
ngadamel avatar o
atramd - 25/04/2012 11:12 PM
#829

Quote:
Original Posted By KB6LA


kang ajarkeun ih
ngadamel avatar o

wah si akang mah sok kitu p
ahli design nanya gitu capedes
tong mamaotan ah kang ;)

KB6LA - 25/04/2012 11:15 PM
#830

Quote:
Original Posted By atramd
wah si akang mah sok kitu p
ahli design nanya gitu capedes
tong mamaotan ah kang ;)


sanes mamaotan p
mati gaya kang kana animasi mah o

pami nu model ava akang mah laku pan dibarter cendol ngakaks
atramd - 25/04/2012 11:25 PM
#831

Quote:
Original Posted By KB6LA


sanes mamaotan p
mati gaya kang kana animasi mah o

pami nu model ava akang mah laku pan dibarter cendol ngakaks

no coment
no coment
sesah ngakuotna nya p

KB6LA - 25/04/2012 11:26 PM
#832

Quote:
Original Posted By atramd
no coment
no coment
sesah ngakuotna nya p


naha sesah kang ngakaks
aya2 wae sia kang mah hammer:
atramd - 25/04/2012 11:34 PM
#833

Quote:
Original Posted By KB6LA


naha sesah kang ngakaks
aya2 wae sia kang mah hammer:

bilih we sesah kitu kang
maksadna sesah ngawalerna D
pan abdi gaje kang kuotanna ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 11:36 PM
#834

Quote:
Original Posted By atramd
bilih we sesah kitu kang
maksadna sesah ngawalerna D
pan abdi gaje kang kuotanna ngakaks


abdi mah tara hese kang ngakaks
kuot weh, nyambung henteuna mah urusan ######kangan ngakaks
atramd - 25/04/2012 11:45 PM
#835

Quote:
Original Posted By KB6LA


abdi mah tara hese kang ngakaks
kuot weh, nyambung henteuna mah urusan ######kangan ngakaks

tah eta kang lah :addfriends
janten manjangkeun kongres nya kang ngakaks

KB6LA - 25/04/2012 11:47 PM
#836

Quote:
Original Posted By atramd
tah eta kang lah :addfriends
janten manjangkeun kongres nya kang ngakaks


muhun kang D
jadi jangan kuatir saya bingung , padahal mah enya think:
atramd - 26/04/2012 12:04 AM
#837

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
jadi jangan kuatir saya bingung , padahal mah enya think:

busyeet dach ngakaks
janten kesimpulanna mah ceuk begini ceuk begitu
hayu urang kuot mengkuot kitu sanes kang malus

KB6LA - 26/04/2012 12:14 AM
#838

Quote:
Original Posted By atramd
busyeet dach ngakaks
janten kesimpulanna mah ceuk begini ceuk begitu
hayu urang kuot mengkuot kitu sanes kang malus


muhun kang D
eta pan bagean tina saling menghargai o
atramd - 26/04/2012 12:22 AM
#839

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
eta pan bagean tina saling menghargai o

leres kang :addfriends
teu aya deui kang Ega teh nya kang bingung:

KB6LA - 26/04/2012 12:25 AM
#840

Quote:
Original Posted By atramd
leres kang :addfriends
teu aya deui kang Ega teh nya kang bingung:


tadi mah twit na ngaberebet di FB D
tapi sepi deui o
Page 42 of 455 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6