Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 455 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›

KB6LA - 26/04/2012 01:58 AM
#861

Quote:
Original Posted By atramd
santey we lah kang ayeuna mah
alon2 kelakson
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tidit tidit


walah motorna anyar uy D
abdi mah skuter keneh :ngacir
KB6LA - 26/04/2012 02:04 AM
#862

ieu mah curiga
nuju bobogohan kang bil na :kimpoi
atramd - 26/04/2012 02:05 AM
#863

Quote:
Original Posted By KB6LA


walah motorna anyar uy D
abdi mah skuter keneh :ngacir

biasa lah kang kengeng balanyuk malus
teu ka peser kompan mah ngakaks

atramd - 26/04/2012 02:06 AM
#864

Quote:
Original Posted By KB6LA
ieu mah curiga
nuju bobogohan kang bil na :kimpoi

ngakak
na kumaha kitu kang bingung
lami nya ngakuotna ngakak

KB6LA - 26/04/2012 02:07 AM
#865

Quote:
Original Posted By atramd
biasa lah kang kengeng balanyuk malus
teu ka peser kompan mah ngakaks


hahahahalakakwk
naha jadi kana kompan kang?
KB6LA - 26/04/2012 02:09 AM
#866

Quote:
Original Posted By atramd
ngakak
na kumaha kitu kang bingung
lami nya ngakuotna ngakak


muhun kang , teu nanaon D
untung aya 2 think:
atramd - 26/04/2012 02:09 AM
#867

Quote:
Original Posted By KB6LA


hahahahalakakwk
naha jadi kana kompan kang?

kontan kontan kang kamsadna malus
ribut teuing kang ngetokna ngakaks

KB6LA - 26/04/2012 02:10 AM
#868

Quote:
Original Posted By atramd
kontan kontan kang kamsadna malus
ribut teuing kang ngetokna ngakaks


kalem atuh kang D
kang tadi emam sareng ngukngek teu?
atramd - 26/04/2012 02:11 AM
#869

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang , teu nanaon D
untung aya 2 think:

teu nanaon nya kang malus
ayeuna mah tos rade tunuheun kang taeunna D
janten rada carang2 ngetikna ngakaks

KB6LA - 26/04/2012 02:12 AM
#870

Quote:
Original Posted By atramd
teu nanaon nya kang malus
ayeuna mah tos rade tunuheun kang taeunna D
janten rada carang2 ngetikna ngakaks


muhun kang..
da abdi oge tunuh \(
KB6LA - 26/04/2012 02:14 AM
#871

tunduh kang euy o
pamit ah.. see you tomorrow kisss
atramd - 26/04/2012 02:26 AM
#872

Quote:
Original Posted By KB6LA


kalem atuh kang D
kang tadi emam sareng ngukngek teu?

ngukngek naon sih kang bingung
kangkung nya kang kung kang kung Peace:
ngakak

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang..
da abdi oge tunuh \(

sami atuh kang pami kitu
abdi ge tunuh yeuh D

dhy1N6 - 26/04/2012 09:13 AM
#873

walah ieu nu garadang teu acan garugah yeuh ? D
pawpaw01 - 26/04/2012 09:34 AM
#874

Quote:
Original Posted By dhy1N6
walah ieu nu garadang teu acan garugah yeuh ? D


atos gugah kang abdi :addfriends
nyubuh kang yeuh D
haddcrack - 26/04/2012 09:52 AM
#875

wilujeng enjing
waduh garadang sanes?
ariaGADING - 26/04/2012 10:32 AM
#876

Quote:
Original Posted By hesehitut
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


Spoiler for "open"

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6




Spoiler for "open"

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6: ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6: ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6:



ngan masupan hungkul yeuh
eta teu aya lokasina ningan
jeung teu aya koordinator gathna D
rada sesah yeuh pami kieu mah ngeumpeulna D
teguhryo - 26/04/2012 10:33 AM
#877

Quote:
Original Posted By dhy1N6
walah ieu nu garadang teu acan garugah yeuh ? D


janten abdi kedah ngange nu mana tah kang?? D
forsal3 tanapi nu fmc?? D
punten nyubi o
teguhryo - 26/04/2012 10:34 AM
#878

Quote:
Original Posted By ariaGADING



ngan masupan hungkul yeuh
eta teu aya lokasina ningan
jeung teu aya koordinator gathna D
rada sesah yeuh pami kieu mah ngeumpeulna D


justru eta kang
pan teu acan dtentukn pami tempat na mah D
sok akang hoyong na dmn D
ariaGADING - 26/04/2012 10:40 AM
#879

Quote:
Original Posted By teguhryo


justru eta kang
pan teu acan dtentukn pami tempat na mah D
sok akang hoyong na dmn D


oh kitunya D
kedahna ti panitia atuh D
abdi mah warga biasa we lah Peace:

teguhryo - 26/04/2012 10:42 AM
#880

Quote:
Original Posted By ariaGADING


oh kitunya D
kedahna ti panitia atuh D
abdi mah warga biasa we lah Peace:



tah eta kang
abdi oge teu terang saha panitia na D
mnawi teh akang sareng kang koko panitia na D Peace:
Page 44 of 455 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6