Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 440 of 455 | ‹ First  < 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 >  Last ›

suerland - 05/10/2012 11:28 AM
#8781

Quote:
Original Posted By rockersundead
nyobaan ngepost ngangge betty, sami wae teu nya..
ngan tampilan na asa kmh nya??

wah si mbah D
nembe katingal deui
nembe turun gunungnya
atramd - 05/10/2012 01:35 PM
#8782

Quote:
Original Posted By rockersundead
nyobaan ngepost ngangge betty, sami wae teu nya..
ngan tampilan na asa kmh nya??

sami wae jiganamah kang kaluar seratan Peace:
tapi kade kang kuotan nu abdi ieu teu katingal deuih ti betty mah D
mending nganggo ol heula we kang ameh nu abdi katingal
kumargi pami ti betty mah sok nyumput gening ngakaks
heru.kk07 - 06/10/2012 04:32 PM
#8783

pada kemana nie???bingungs
Kox sepi bnere rumahnya????
atramd - 06/10/2012 11:13 PM
#8784

Quote:
Original Posted By heru.kk07
pada kemana nie???bingungs
Kox sepi bnere rumahnya????

ane baru sempet ngaskus nih kang o
tadi sibuk sih kesanah bingung: kemarih
putri.kayangan - 07/10/2012 03:16 AM
#8785

teu aya nu gadang kitu ieuteh bingungs
heru.kk07 - 07/10/2012 11:40 AM
#8786

Quote:
Original Posted By atramd
ane baru sempet ngaskus nih kang o
tadi sibuk sih kesanah bingung: kemarih


ngejar maling ya kesana kmri ya ganD
apa gr2 di kejar ma yang bginian:genit
ngakak ngacir2
Quote:
Original Posted By putri.kayangan
teu aya nu gadang kitu ieuteh bingungs


ane masih gadang gan
jam menunjukan 10.40 pagingakak
atramd - 07/10/2012 12:58 PM
#8787

Quote:
Original Posted By putri.kayangan
teu aya nu gadang kitu ieuteh bingungs

wah abdi teu begadang kang wengi teh malus
maksadna teu begadang di KRC kitu ngakaks

Quote:
Original Posted By heru.kk07
ngejar maling ya kesana kmri ya ganD
apa gr2 di kejar ma yang bginian:genit
ngakak ngacir2


ane masih gadang gan
jam menunjukan 10.40 pagingakak

bukan lah gan capedes
ane kemaren sibuk syuting gan ngakak
KB3LA - 07/10/2012 05:22 PM
#8788

2 dinten teu posting didieu...
ayeuna nembe posting deui D

selamat minggu sore ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 07/10/2012 07:21 PM
#8789

Quote:
Original Posted By KB3LA
2 dinten teu posting didieu...
ayeuna nembe posting deui D

selamat minggu sore ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

aya si akang malus
ngke kang 2 dinten 2 dinten kitu
asa ka emut naon nya bingungs
ngakak heula ah kang ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
heru.kk07 - 07/10/2012 08:26 PM
#8790

Quote:
Original Posted By atramd
wah abdi teu begadang kang wengi teh malus
maksadna teu begadang di KRC kitu ngakaks


bukan lah gan capedes
ane kemaren sibuk syuting gan ngakak


syuting naon gan???
Syuting sareung :genit

Quote:
Original Posted By KB3LA
2 dinten teu posting didieu...
ayeuna nembe posting deui D

selamat minggu sore ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


selamat sore jg kang
atramd - 07/10/2012 08:33 PM
#8791

Quote:
Original Posted By heru.kk07
syuting naon gan???
Syuting sareung :genit



selamat sore jg kang

syuting bollywood kang
#curi2 cupke2 ngakak










:genit
alexchirix - 08/10/2012 01:27 PM
#8792

Quote:
Original Posted By atramd
syuting bollywood kang
#curi2 cupke2 ngakak










:genit


assalamu alaikum...
hayu ah urg ngopi heula kang... coffee:
atramdnet - 08/10/2012 01:29 PM
#8793

Quote:
Original Posted By alexchirix
assalamu alaikum...
hayu ah urg ngopi heula kang... coffee:

wa'alaikum sallam \)b
wah aya si akang yeuh kisss
tos lami nya tara kadieu D
emut kapungkur kang jaman begadang tea nya D
ayeunamah tos pensiun panginten kang begadang teh nya?? :Peace\)
alexchirix - 08/10/2012 01:35 PM
#8794

Quote:
Original Posted By atramdnet
wa'alaikum sallam \)b
wah aya si akang yeuh kisss
tos lami nya tara kadieu D
emut kapungkur kang jaman begadang tea nya D
ayeunamah tos pensiun panginten kang begadang teh nya?? :Peace\)


muhun kang pensiun janten betmen ayeunamah.... D
da ngalih damel na....di dieu mah teu aya betmen jadi weh jarang ameng ka dieu....
atramdnet - 08/10/2012 01:38 PM
#8795

Quote:
Original Posted By alexchirix
muhun kang pensiun janten betmen ayeunamah.... D
da ngalih damel na....di dieu mah teu aya betmen jadi weh jarang ameng ka dieu....

bisa we si akang ngakaks
nya atuh ayeunamah siang we atuh kang begadangna ngakak
alexchirix - 08/10/2012 01:40 PM
#8796

Quote:
Original Posted By atramdnet
bisa we si akang ngakaks
nya atuh ayeunamah siang we atuh kang begadangna ngakak


siap kang lah...
ngan ayeunamah forum teh rada sepi geuning??
nuju saribuk daramel meureun nya??
atramdnet - 08/10/2012 01:44 PM
#8797

Quote:
Original Posted By alexchirix
siap kang lah...
ngan ayeunamah forum teh rada sepi geuning??
nuju saribuk daramel meureun nya??

duka tah kang amazed:
barosen panginten kang \(
alexchirix - 08/10/2012 02:09 PM
#8798

Quote:
Original Posted By atramdnet
duka tah kang amazed:
barosen panginten kang \(


padahal mah rame di dieu teh....
can apaleun aya akang sih....D
aonk21 - 08/10/2012 02:41 PM
#8799

wilujeng siang...
aya saha wae yeuh??
atramdnet - 08/10/2012 02:45 PM
#8800

Quote:
Original Posted By alexchirix
padahal mah rame di dieu teh....
can apaleun aya akang sih....D

wah bisa wungkul si akang ;)
muhun sih ketang, soalna abdi mah jarang kaluar o
anu sering didieu mah raka abdi shutup:
ngakak

Quote:
Original Posted By aonk21
wilujeng siang...
aya saha wae yeuh??

wilujeng siang puh kisss
aya abdi kang nembe ameng deui kadieu o
Page 440 of 455 | ‹ First  < 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6