Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 45 of 455 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›

ariaGADING - 26/04/2012 10:49 AM
#881

Quote:
Original Posted By teguhryo
tah eta kang
abdi oge teu terang saha panitia na ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
mnawi teh akang sareng kang koko panitia na ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



wah D
kang koko entah kamna yeuh kang tara katingali ningan D
kang momod tos di infokeun can yeuh bingungs
bisi pundung ngkena takuts



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
dhy1N6 - 26/04/2012 12:05 PM
#882

Quote:
Original Posted By pawpaw01


atos gugah kang abdi :addfriends
nyubuh kang yeuh D

muhun kang kagugahkeun ku orok tatanggi D
Quote:
Original Posted By ariaGADING



ngan masupan hungkul yeuh
eta teu aya lokasina ningan
jeung teu aya koordinator gathna D
rada sesah yeuh pami kieu mah ngeumpeulna D

muhun kang saurna janten 2 minggu kitunya ? atanapi kumaha tah eta teh ? confused:
Quote:
Original Posted By teguhryo


janten abdi kedah ngange nu mana tah kang?? D
forsal3 tanapi nu fmc?? D
punten nyubi o


sami kang eta teh sajenis da hehe D
ariaGADING - 26/04/2012 12:16 PM
#883

Quote:
Original Posted By dhy1N6
muhun kang kagugahkeun ku orok tatanggi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

muhun kang saurna janten 2 minggu kitunya ? atanapi kumaha tah eta teh ? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6:


sami kang eta teh sajenis da hehe ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


wah duka tah kang abdi oge teu apal yeuh \(
kedah naroskeun ka anu gaduh ide gath yeuh kang D




Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
ariaGADING - 26/04/2012 03:39 PM
#884

wah menika jempling kieu ningan
euweuh hiji2 acan yeuh jalmi teh D



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
ariaGADING - 26/04/2012 03:55 PM
#885


[youtube]LmBxEzum6U4[/youtube]

urang sunda
kamarana..
urang sunda
kamarana...
urang sunda euweuh hiji2 pisan
bingung:

Urang sunda hudang euy
ngakak


KB6LA - 26/04/2012 03:56 PM
#886

Quote:
Original Posted By ariaGADING
[center]
[YOUTUBE]LmBxEzum6U4[/YOUTUBE]

urang sunda
kamarana..
urang sunda
kamarana...
urang sunda euweuh hiji2 pisan
bingung:




Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


nuju ngalagu nya kang D
atanapi ngalaguramengakaks
ariaGADING - 26/04/2012 03:59 PM
#887

Quote:
Original Posted By KB6LA
nuju ngalagu nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atanapi ngalagurame۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


nuju ngahudangkeun urang sunda yeuh kang ngakak
share wae geuningan :dp



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
atramd - 26/04/2012 04:02 PM
#888

aya nu gakgak di palih luhur
ke ah seuri heula yeuh ngakak
KB6LA - 26/04/2012 04:06 PM
#889

Quote:
Original Posted By ariaGADING
nuju ngahudangkeun urang sunda yeuh kang ngakak
share wae geuningan :dp



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


muhun beuki share nyak D
ai wengi kalahka perang ___ngacir:
KB6LA - 26/04/2012 04:09 PM
#890

Quote:
Original Posted By atramd
aya nu gakgak di palih luhur
ke ah seuri heula yeuh ngakak


tos dimulai kang
shift 2??? D
atramd - 26/04/2012 04:13 PM
#891

Quote:
Original Posted By KB6LA


tos dimulai kang
shift 2??? D

siap lah kang
laksanakan :army

KB6LA - 26/04/2012 04:15 PM
#892

Quote:
Original Posted By atramd
siap lah kang
laksanakan :army


xixixi bagus !!! :army
tingkatkan prestasi, jangan ikut2an geng motor iloveindonesias
atramd - 26/04/2012 04:18 PM
#893

Quote:
Original Posted By KB6LA


xixixi bagus !!! :army
tingkatkan prestasi, jangan ikut2an geng motor iloveindonesias

hahaha ngakak
ikut kumaha ah kang, motor nage di gadekeun berduka

KB6LA - 26/04/2012 04:19 PM
#894

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha ngakak
ikut kumaha ah kang, motor nage di gadekeun berduka


ngakak bodor yeuh D
brarti sanes geng motor, klub gade motor D
TeriuhiIchihara - 26/04/2012 04:21 PM
#895

aya nu gaduh id pmaen band teu??
nyungken lah o
atramd - 26/04/2012 04:23 PM
#896

Quote:
Original Posted By KB6LA


ngakak bodor yeuh D
brarti sanes geng motor, klub gade motor D

heu D
jiganamah kitu kang malus
tadi teh asa rame ningal teh kang D
tapi naha 2an lagih duan again kang capedes
_________________________________________kamarana bingung: :kamarana

atramd - 26/04/2012 04:24 PM
#897

Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara
aya nu gaduh id pmaen band teu??
nyungken lah o

:request
abdi gaduh kang 1 yeuh
di liron sareng naon kang?? shutup:

KB6LA - 26/04/2012 04:25 PM
#898

Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara
aya nu gaduh id pmaen band teu??
nyungken lah o


wah jigana si akang
tiasa ngabebaskeun nya kang bingungs
KB6LA - 26/04/2012 04:26 PM
#899

Quote:
Original Posted By atramd
heu D
jiganamah kitu kang malus
tadi teh asa rame ningal teh kang D
tapi naha 2an lagih duan again kang capedes
_________________________________________kamarana bingung: :kamarana


aya 3an da kang D
tuh aya kang teg shutup:
atramd - 26/04/2012 04:27 PM
#900

Quote:
Original Posted By KB6LA


aya 3an da kang D
tuh aya kang teg shutup:

astagfirullah eta nyerat meni teu di tamatkeun capedes
na seep kitu patlotna D
muhun kang janten tiluan atuh nya kisss

Page 45 of 455 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6