Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 450 of 455 | ‹ First  < 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 

lavender - 16/10/2012 12:28 PM
#8981

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah tos calak colok yeuh D

discount aya ngan artosnateu aya hammer

Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D
lavender - 16/10/2012 12:30 PM
#8982

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah tos calak colok yeuh D

discount aya ngan artosnateu aya hammer

Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D
atramd - 16/10/2012 12:32 PM
#8983

Quote:

Quote:
Original Posted By lavender
Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D


Quote:
Original Posted By lavender
Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D


sepuh oge aya dopostna Peace:
hehehehe \)b Yb Yb Yb
ariaGADING - 16/10/2012 12:33 PM
#8984

Quote:
Original Posted By lavender
Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D


Quote:
Original Posted By lavender
Acan dicolok ari panglawangan papang mah kang D
Nganjuk oge siap lah D


nepika dua kieu geuningan D

ngke atuh kang weungi jum'at D

nembe wengi rebo yeuh malus

seeur anjukan kang nepika gali lobang tutup lobang yeuh takut
lavender - 16/10/2012 12:34 PM
#8985

Quote:
Original Posted By atramd
hatur nuhun puh malus
atos di cek teu aya nambihan da ngakak

Teu aya naon kang
Apanan kulkas na oge rusak
Matakan abdi miwarang pang cek keun kulkas na D Peace:

Kang tiasa pang inulkeun teu kompi abdi
Tapi hoyong ku window tujuh
Kompi abdi keuna ku virus yeuh \(
atramd - 16/10/2012 12:34 PM
#8986

Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah tos calak colok yeuh D

discount aya ngan artosnateu aya hammer

kang di grup fesbuk aya gening namina siga si akang nu nuju ngepost
tapi asa benten bahasana nya?? amazed:
sanes kitu sanes si akang nu nuju ngepost ayeuna?? think:
jigana teu gaduheun fesbuk nya si akang etamah ngakaks
atramd - 16/10/2012 12:37 PM
#8987

Quote:
Original Posted By lavender
Teu aya naon kang
Apanan kulkas na oge rusak
Matakan abdi miwarang pang cek keun kulkas na D Peace:

Kang tiasa pang inulkeun teu kompi abdi
Tapi hoyong ku window tujuh
Kompi abdi keuna ku virus yeuh \(

hahahaha wkwkwkwk ngakaks
tiasa kang, da abdi kin enjing duka iraha bade ka kang Ijul
siap kang urang inul we nya D
lavender - 16/10/2012 12:38 PM
#8988

Quote:
Original Posted By atramd
sepuh oge aya dopostna Peace:
hehehehe \)b Yb Yb Yb

Sumpah kang dihaja etamah
Pan ameh ganti part D

Quote:
Original Posted By ariaGADING
nepika dua kieu geuningan D

ngke atuh kang weungi jum'at D

nembe wengi rebo yeuh malus

seeur anjukan kang nepika gali lobang tutup lobang yeuh takut

Wah lamun seueur hutang mah hebat atuh kang
Eta pan salah sahiji ciri2 pengusaha anu sukses o
atramd - 16/10/2012 12:40 PM
#8989

Quote:
Original Posted By lavender
Sumpah kang dihaja etamah
Pan ameh ganti part D


Wah lamun seueur hutang mah hebat atuh kang
Eta pan salah sahiji ciri2 pengusaha anu sukses o

dihaja deuih hammers
enya kang hayu urang alihkeun
pami teu aya akang mah sok hese hoyong enggal ngalih bumi teh berdukas
lavender - 16/10/2012 12:44 PM
#8990

Quote:
Original Posted By atramd
hahahaha wkwkwkwk ngakaks
tiasa kang, da abdi kin enjing duka iraha bade ka kang Ijul
siap kang urang inul we nya D

Ke kang lamun janten abdi ka akang nya
Ke di telpon lah ku abdi moal di sms lah siga anu teu gaduh pulsa wae nya maen sms D

Sabaraha tah ongkos nga inul ku window tujuh teh ?
atramd - 16/10/2012 12:46 PM
#8991

Quote:
Original Posted By lavender
Ke kang lamun janten abdi ka akang nya
Ke di telpon lah ku abdi moal di sms lah siga anu teu gaduh pulsa wae nya maen sms D

Sabaraha tah ongkos nga inul ku window tujuh teh ?

oh kitu okeh atuh kang :addfriends
ah henteu sabaraha2 kang ka akang mah o
fullbar we fullbar hahaha Peace:
ariaGADING - 16/10/2012 12:54 PM
#8992

Quote:
Original Posted By atramd
kang di grup fesbuk aya gening namina siga si akang nu nuju ngepost
tapi asa benten bahasana nya?? amazed:
sanes kitu sanes si akang nu nuju ngepost ayeuna?? think:
jigana teu gaduheun fesbuk nya si akang etamah ngakaks


sanes kang

kang etamah ajib pisan lah bahasan :addfriends

Quote:
Original Posted By lavender
Sumpah kang dihaja etamah
Pan ameh ganti part D


Wah lamun seueur hutang mah hebat atuh kang
Eta pan salah sahiji ciri2 pengusaha anu sukses o


amien ya robbal alamien \)b

hatur nuhun kang pidoana

biasana didoakeun jeung dokterandes mah lungsur langsar yeuh jalana cendolb
atramd - 16/10/2012 12:57 PM
#8993

Quote:
Original Posted By ariaGADING
sanes kang

kang etamah ajib pisan lah bahasan :addfriends



amien ya robbal alamien \)b

hatur nuhun kang pidoana

biasana didoakeun jeung dokterandes mah lungsur langsar yeuh jalana cendolb

muhun kang aneh2 nya bahasana ngakaks
drs pan nya kang?? matabelo:
atramd - 16/10/2012 01:02 PM
#8994

isitrahat heula ah linux2:
mangga ah dikarantun ngacir:
ariaGADING - 16/10/2012 01:19 PM
#8995

Quote:
Original Posted By atramd
muhun kang aneh2 nya bahasana ngakaks
drs pan nya kang?? matabelo:


muhun kang D

kang aneh mah teu acan mosting kang Peace:

Quote:
Original Posted By atramd
isitrahat heula ah linux2:
mangga ah dikarantun ngacir:


maksi heula kang :addfriends
lavender - 16/10/2012 01:44 PM
#8996

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu okeh atuh kang :addfriends
ah henteu sabaraha2 kang ka akang mah o
fullbar we fullbar hahaha Peace:

Wah fullbar nya bingungs
Duh moal tiasa kang apanan pabrik cendol na oge tos di ical pan bangkrut yeuh pabrik teh malus
Ke welah dipasihan id iso we nya D




Quote:
Original Posted By ariaGADING
sanes kang

kang etamah ajib pisan lah bahasan :addfriends



amien ya robbal alamien \)b

hatur nuhun kang pidoana

biasana didoakeun jeung dokterandes mah lungsur langsar yeuh jalana cendolb

Lungsur langsar ?
Saha kang anu nuju ngajuru na D
ariaGADING - 16/10/2012 02:08 PM
#8997

Quote:
Original Posted By lavender
Wah fullbar nya bingungs
Duh moal tiasa kang apanan pabrik cendol na oge tos di ical pan bangkrut yeuh pabrik teh malus
Ke welah dipasihan id iso we nya D





Lungsur langsar ?
Saha kang anu nuju ngajuru na D


ngajuru D

emam heula kang ameh teu lieur \)b
rafh - 16/10/2012 03:02 PM
#8998

wilujeng siang cianjur sun:

sigana diluhur aya sesepuh takuts
lavender - 16/10/2012 03:03 PM
#8999

Quote:
Original Posted By ariaGADING
ngajuru D

emam heula kang ameh teu lieur \)b

Ngasisi atuh kang nya ari teu di juru mah D

Atos kang emam mah ngan can bosi we yeuh D
lavender - 16/10/2012 03:07 PM
#9000

Quote:
Original Posted By rafh
wilujeng siang cianjur sun:

sigana diluhur aya sesepuh takuts

Siang oge warga subang
Masih sok ka celeng keneh kitu D Peace:
Page 450 of 455 | ‹ First  < 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6