Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 451 of 455 | ‹ First  < 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 

rafh - 16/10/2012 03:11 PM
#9001

Quote:
Original Posted By lavender
Siang oge warga subang
Masih sok ka celeng keneh kitu D Peace:


siang oge kang sun:

abdimah tara ka celeng kumargi tebih kang malus
duka tah pami juragan donatmah D
lavender - 16/10/2012 03:18 PM
#9002

Quote:
Original Posted By rafh
siang oge kang sun:

abdimah tara ka celeng kumargi tebih kang malus
duka tah pami juragan donatmah D

Naha tara ?
Oh enya ketang akang mah pan teu resep panglawangan papang nya D Peace:

Juragan donat mah keur sibuk jualan kaos noah nya D
rafh - 16/10/2012 03:22 PM
#9003

Quote:
Original Posted By lavender
Naha tara ?
Oh enya ketang akang mah pan teu resep panglawangan papang nya D Peace:

Juragan donat mah keur sibuk jualan kaos noah nya D


tebih ka celengmah kang hammer:
ari ka panglawangan papangmah resep keneh atuh kang :cool

rek janten sahabat dasyat cenah juragan donatmah ngakaks
aonk21 - 16/10/2012 03:51 PM
#9004

Quote:
Quote:
Original Posted By lavender
Naha tara ?
Oh enya ketang akang mah pan teu resep panglawangan papang nya D Peace:

Juragan donat mah keur sibuk jualan kaos noah nya D


Quote:
Original Posted By rafh
tebih ka celengmah kang hammer:
ari ka panglawangan papangmah resep keneh atuh kang :cool

rek janten sahabat dasyat cenah juragan donatmah ngakaks




bade balantrak deui yeuh sigana D
nuju naraon yeuh??
rafh - 16/10/2012 04:07 PM
#9005

Quote:
Original Posted By aonk21
bade balantrak deui yeuh sigana D
nuju naraon yeuh??


naon balantrak teh kang? bingungs

nuju posting weh meh tereh geek malus
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 04:11 PM
#9006

Dua diluhur abdi
Eks jungkers tah Dp
rafh - 16/10/2012 04:16 PM
#9007

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Dua diluhur abdi
Eks jungkers tah Dp


tah mun ieu eks juragan cendol D

kumaha damang kang? think:
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 04:20 PM
#9008

Quote:
Original Posted By rafh
tah mun ieu eks juragan cendol D

kumaha damang kang? think:

Damang kang D
Teu rumasa jadi juragan cendol mah
Lamun nga bot mah pernah ngakak
rafh - 16/10/2012 04:24 PM
#9009

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Damang kang D
Teu rumasa jadi juragan cendol mah
Lamun nga bot mah pernah ngakak


langkung parah etamah ngakaks

sono kanu kaskus nya kang? think:
atramd - 16/10/2012 05:05 PM
#9010

Quote:

Quote:
Original Posted By hayree
Post pertama di thread nya kang atramd cool:

wilujeung enjing sadayanaaaaaaaa sun:


Quote:
Original Posted By pawpaw01
selamat morning mbak nuray D
---
post pertama juga di trid kang atep shutup:

۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


Quote:
Original Posted By c4n6k4l1m
Celingak celingok
Aya keneh geningan nya bingungs


Quote:
Original Posted By momimu
wilujeng enjing oge teteh \)

abdi oge nembe postingyeuh :addfriends



ngiring calik ah linux2:


Quote:
Original Posted By ariaGADING
wah aya purnawirawan junker euy

salim sungkeum heula ah Yb


Quote:
Original Posted By KB3LA
haturnuhun kang kopina...
abdi segera merapat bade ngoloan ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Hai fotographer handal !
Gosip teu naon kang ?
Di gosok makin sip kitu
Anu abdi mah lamun di gosok teh sok ngaageungan D


Quote:
Original Posted By terakonta
Iraha nya abdi bd di photo
Tapi hoyong gratis D
Lumayan yeuh ameh teu di photo jang e ktp D


Quote:
Original Posted By rafh
naon balantrak teh kang? bingungs

nuju posting weh meh tereh geek malus


Quote:
Original Posted By aonk21
bade balantrak deui yeuh sigana D
nuju naraon yeuh??


kuot heula sadayana tipengker mula D
hapunten teu tiasa ngawaler perorangan o
tapi jigana tos teu araya gening amazed:

Quote:
Original Posted By lavender
Wah fullbar nya bingungs
Duh moal tiasa kang apanan pabrik cendol na oge tos di ical pan bangkrut yeuh pabrik teh malus
Ke welah dipasihan id iso we nya D





Lungsur langsar ?
Saha kang anu nuju ngajuru na D

wah asyik euy siul:
kersa lah kersa kang wowcantik
pami teu ka awisan mah o
sama-sama sodaqoh we kang nya malus
KB3LA - 16/10/2012 05:16 PM
#9011

Spoiler for long cat
Quote:
Original Posted By aonk21
bade balantrak deui yeuh sigana D
nuju naraon yeuh??


Quote:
Original Posted By rafh
naon balantrak teh kang? bingungs

nuju posting weh meh tereh geek malus


Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Dua diluhur abdi
Eks jungkers tah Dp


Quote:
Original Posted By atramd
kuot heula sadayana tipengker mula D
hapunten teu tiasa ngawaler perorangan o
tapi jigana tos teu araya gening amazed:


wah asyik euy siul:
kersa lah kersa kang wowcantik
pami teu ka awisan mah o
sama-sama sodaqoh we kang nya malus




wilujeng sonten...
saurna didieu nuju aya kongres yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 16/10/2012 05:22 PM
#9012

Quote:
Original Posted By KB3LA
Spoiler for long cat










wilujeng sonten...
saurna didieu nuju aya kongres yeuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sonten oge kang puh \)b
entosan jiganamah kang berdukas
tos teu araya gening bingungs
KB3LA - 16/10/2012 05:26 PM
#9013

Quote:
Original Posted By atramd
sonten oge kang puh \)bs
entosan jiganamah kang berdukas
tos teu araya gening bingungs


ooo tos sepi nyah :mewek
teu sawios2 pami abdi calik didieu kang think:
atramd - 16/10/2012 05:30 PM
#9014

Quote:
Original Posted By KB3LA
ooo tos sepi nyah :mewek
teu sawios2 pami abdi calik didieu kang think:

muhun kang tos teu aya sasaha takuts
mangga kang wilujeng calik linux2: linux2:
KB3LA - 16/10/2012 05:32 PM
#9015

Quote:
Original Posted By atramd
muhun kang tos teu aya sasaha takuts
mangga kang wilujeng calik linux2: linux2:


hatur nuhun kang...
tapi akang geseran atuh sakedik kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 16/10/2012 05:36 PM
#9016

Quote:
Original Posted By KB3LA
hatur nuhun kang...
tapi akang geseran atuh sakedik kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

hahaha ngakaks
ieu tos merapat kang linux2:linux2:
kopina gening hiji kang :mewek
KB3LA - 16/10/2012 05:39 PM
#9017

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha ngakaks
ieu tos merapat kang linux2:linux2:
kopina gening hiji kang :mewek


kanggo akang weh...
abdi tos seep 3 sachet kang...
nembe bobo 2 jam deuih o
atramd - 16/10/2012 05:41 PM
#9018

Quote:
Original Posted By KB3LA
kanggo akang weh...
abdi tos seep 3 sachet kang...
nembe bobo 2 jam deuih o

meni bageur si akang ieumah peluk
hatur nuhun kang kopina coffee:
katampi pisan o
KB3LA - 16/10/2012 05:43 PM
#9019

Quote:
Original Posted By atramd
meni bageur si akang ieumah peluk
hatur nuhun kang kopina coffee:
katampi pisan o


mangga kang dileueut...
tos dikocek da...

pami kirang mah nyungkeun deui we nya kang malu:
atramd - 16/10/2012 05:49 PM
#9020

Quote:
Original Posted By KB3LA
mangga kang dileueut...
tos dikocek da...

pami kirang mah nyungkeun deui we nya kang malu:

ke kang moal di eueut ah kang ketang
rada ngemut heula pami ti akang mah gening Peace: bingungs
sieun di cengekan ngakak ngakak ngakak ngakak
Page 451 of 455 | ‹ First  < 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6