Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 452 of 455 | ‹ First  < 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 

KB3LA - 16/10/2012 05:52 PM
#9021

Quote:
Original Posted By atramd
ke kang moal di eueut ah kang ketang
rada ngemut heula pami ti akang mah gening Peace: bingungs
sieun di cengekan ngakak ngakak ngakak ngakak


hahaha...
henteu kang nu ieu mah D

pami nyungkeun deui nembe dicengekan Dhammer:

---
walik heula ngarah raoseun__________
atramd - 16/10/2012 05:55 PM
#9022

Quote:
Original Posted By KB3LA
hahaha...
henteu kang nu ieu mah D

pami nyungkeun deui nembe dicengekan Dhammer:

---
walik heula ngarah raoseun__________

abdi mah paling sieun kang ku lada teh takut
sok kabesekan pami ngamam lada teh najis
KB3LA - 16/10/2012 05:56 PM
#9023

Quote:
Original Posted By atramd
abdi mah paling sieun kang ku lada teh takut
sok kabesekan pami ngamam lada teh najis


kitu nya kang D
janten teu sabar ngantosan gathering deui ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 16/10/2012 06:00 PM
#9024

Quote:
Original Posted By KB3LA
kitu nya kang D
janten teu sabar ngantosan gathering deui ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

enya kang iraha nya bade gathering yeuh amazed:
eta emotna ngisinkeun kang Peace:
moal dihapus eta kang?? ngakak ngakak
KB3LA - 16/10/2012 06:03 PM
#9025

Quote:
Original Posted By atramd
enya kang iraha nya bade gathering yeuh amazed:
eta emotna ngisinkeun kang Peace:
moal dihapus eta kang?? ngakak ngakak


saatos idul adha yu kang o
==========

moal dihapus kang... o
kecuali akang lapor ka hansip ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
atramd - 16/10/2012 06:06 PM
#9026

Quote:
Original Posted By KB3LA
saatos idul adha yu kang o
==========

moal dihapus kang... o
kecuali akang lapor ka hansip ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

satuja pisan kang :addfriends
hayu lah hayu, akang mudik nya kang sa teu acan lebaran oge?? think:
KB3LA - 16/10/2012 06:21 PM
#9027

Quote:
Original Posted By atramd
satuja pisan kang :addfriends
hayu lah hayu, akang mudik nya kang sa teu acan lebaran oge?? think:


paling pas wengina kang o
3-4 dinten lah di cjr
atramd - 16/10/2012 06:37 PM
#9028

Quote:
Original Posted By KB3LA
paling pas wengina kang o
3-4 dinten lah di cjr

wah asyik euy siul:
urang wartosan heula kin kang nu sanesna
sugan we kompak nya wowcantik
mr.blekant - 16/10/2012 07:04 PM
#9029

abdi mh isin kang hoyong ngiringan gathering th malus
teu aya rencang na berdukas
atramd - 16/10/2012 07:10 PM
#9030

Quote:
Original Posted By mr.blekant
abdi mh isin kang hoyong ngiringan gathering th malus
teu aya rencang na berdukas

wah aya sesepuh yeuh kagets:
asa nembean nya kang akang dongkap ka KRC part6 mah \)b
duka tah pami kapungkur mah, jigana akang junker oge yeuh di KRC
abdi teu acan lahir kang, masih keneh teu acan mengenal kaskus malus
ma'lum nubie kang o
wilujeng sumping deui kang di rorompok part6 shakehand
mr.blekant - 16/10/2012 07:34 PM
#9031

Quote:
Original Posted By atramd
wah aya sesepuh yeuh kagets:
asa nembean nya kang akang dongkap ka KRC part6 mah \)bs
duka tah pami kapungkur mah, jigana akang junker oge yeuh di KRC
abdi teu acan lahir kang, masih keneh teu acan mengenal kaskus malus
ma'lum nubie kang o
wilujeng sumping deui kang di rorompok part6 shakehand


abdi ge sami we kang nubie malus
mhun kang, Insya Allah kin mh bde nyumpingan base camp na org cianjur D
beer: shakehand2 ilovekaskus iloveindonesia
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 07:39 PM
#9032

Diajar ngepost deui ah
Aya anu bd jadi guru abdi moal nya o
the.security - 16/10/2012 07:53 PM
#9033

Quote:
Original Posted By mr.blekant
abdi mh isin kang hoyong ngiringan gathering th malus
teu aya rencang na berdukas


ah masya kang?think:
pan seueur warga KRC kang o

Quote:
Original Posted By atramd
wah asyik euy siul:
urang wartosan heula kin kang nu sanesna
sugan we kompak nya wowcantik


muhun kang mangga sosialisasi...
reu kedah formil2 nu penting mah makan2 p

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Diajar ngepost deui ah
Aya anu bd jadi guru abdi moal nya o


hayu kang urg diajar ka kang billing ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aonk21 - 16/10/2012 08:41 PM
#9034

Quote:
Original Posted By rafh
naon balantrak teh kang? bingungs

nuju posting weh meh tereh geek malus

ameng di mana mana deui D
hihii abdi ge tacan geek da D
Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Dua diluhur abdi
Eks jungkers tah Dp


hahaa...masih ol keneh teu nyak??
ariaGADING - 16/10/2012 09:41 PM
#9035

Quote:
Original Posted By KB3LA
muhun kang \)

link tembak abdi ieu kang siul:


Done

mangga di cek sempakna kang

shakehand2
atramd - 16/10/2012 10:16 PM
#9036

Quote:
Original Posted By mr.blekant
abdi ge sami we kang nubie malus
mhun kang, Insya Allah kin mh bde nyumpingan base camp na org cianjur D
beer: shakehand2 ilovekaskus iloveindonesia

wah akang mah sanes nubie atuh kang p
eta gening join datena 2010 ngakaks

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Diajar ngepost deui ah
Aya anu bd jadi guru abdi moal nya o

naha make diajar deui kang?? think:
pan sanes tos ahlina D

Quote:
Original Posted By the.security
ah masya kang?think:
pan seueur warga KRC kang o



muhun kang mangga sosialisasi...
reu kedah formil2 nu penting mah makan2 p



hayu kang urg diajar ka kang billing ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

siap kang laksanakan army:
makan2 sih makan2 kang, tapi biaya ditanggung sendiri ya kang Peace:
egamathany - 17/10/2012 06:19 AM
#9037

ngiring ngalangkung ah
tos lami henteu ameng kadieu hehe
daramang atuh baraya o
KB3LA - 17/10/2012 10:00 AM
#9038

Quote:
Original Posted By ariaGADING
Done

mangga di cek sempakna kang

shakehand2


wow haturnuhun kaka shakehand
you're the best :2thumbup

Quote:
Original Posted By atramd


siap kang laksanakan army:
makan2 sih makan2 kang, tapi biaya ditanggung sendiri ya kang Peace:


henteu ditanggung TS nya? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

Quote:
Original Posted By egamathany
ngiring ngalangkung ah
tos lami henteu ameng kadieu hehe
daramang atuh baraya o


ameng kadieu atuh kang ...
idul adha ngumpul yuk ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
budakzard - 17/10/2012 12:28 PM
#9039

Quote:
Original Posted By suerland

nguwot sepuh heula ah.,mumpung pateupang D
kumaha kabar mang.,kulawarga sehat sadayana
batian can yeuh D


aduh abdi mah anom keneh kang malus
sehat alhamdulillaah bi'idznillaah kang,mung teu acan batian capedes

Quote:
Original Posted By atramdnet

abdi mah sanes klonengan kang aslina Yb
nubie asli kang o
si akang bisa we ngakak


aspal panginten nyak mads
rame wae jigana di cianjur mah nyak bingungs

Quote:
Original Posted By heru.kk07

ane kan kalong ganD


jigana akang ieu mah rerencangan betmen nya kang :matabelo

Quote:
Original Posted By syafaatramdhani
asssalamuaikum kasadayana
kumaha daramang baraya didieu
tos lami teu dongkap kadieu


waalaikumsalaam..sehat kang,mung abdi ge jarang dongkap da malus

Quote:
Original Posted By aonk21


waduh sepuh gening dararateng
alah sibuk euy gara2 ngerjakeun sebagian tugas kuliah jadi weh teu kaburu ngaskus mad:


eh si gantreng kalem :salaman
si akang ieu mah sibuk ge angger we sempet ngpost capedes
rafh - 17/10/2012 12:37 PM
#9040

wilujeng siang cianjur sun:

aya kasepuhan geuningan diluhur abdi matabelo:
Page 452 of 455 | ‹ First  < 447 448 449 450 451 452 453 454 455 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6