Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 454 of 455 | ‹ First  < 449 450 451 452 453 454 455 > 

rafh - 18/10/2012 04:43 PM
#9061
Walik
Quote:
Original Posted By atramd
muhun atuh kang D
emang aya kitu warnet anu sanes ku speedy?? think:
teu apal


pami di kotamah seueur nu nganggo swasta kang D

di daerah mah ayana speedy nya kapaksa ngangge speedey nohope:
atramd - 18/10/2012 04:54 PM
#9062

Quote:
Original Posted By rafh
pami di kotamah seueur nu nganggo swasta kang D

di daerah mah ayana speedy nya kapaksa ngangge speedey nohope:

oh kitu nya D
duh ieuteh asa parah kang inet teh capedes
asa banget pisan yeuh lola amaria hammers
rafh - 18/10/2012 04:58 PM
#9063

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya D
duh ieuteh asa parah kang inet teh capedes
asa banget pisan yeuh lola amaria hammers


sami kang didieu oge hammer:

hayu atuh ah permios da inetna teu bersahabat geuning :travel
atramd - 18/10/2012 05:43 PM
#9064

Quote:
Original Posted By rafh
sami kang didieu oge hammer:

hayu atuh ah permios da inetna teu bersahabat geuning :travel

hayu kang urang aruih heula we ah ayeunamah :travel :travel
da abdi teu acan ibak deuih yeuh o
tokogamefb - 19/10/2012 10:10 AM
#9065

permisi numpang main di regional cianjur ya \)
ane dari tangerang gan
salam kenal buat semuanya
shakehand2
atramd - 19/10/2012 10:44 AM
#9066

Quote:
Original Posted By tokogamefb
permisi numpang main di regional cianjur ya \)
ane dari tangerang gan
salam kenal buat semuanya
shakehand2

silahkan gan
dengan senang hati \)b
salken lagi ya dari ane gan shakehand2
tokogamefb - 19/10/2012 11:33 AM
#9067

Quote:
Original Posted By atramd
silahkan gan
dengan senang hati \)bs
salken lagi ya dari ane gan shakehand2


wah ada TSnya
Terima Kasih gan atas kelapangan pintu untuk ane bermain disini :addfriends
pada kemana ini kok sepi ya \)b
suerland - 19/10/2012 11:52 AM
#9068

Quote:
Original Posted By atramd
silahkan gan
dengan senang hati \)b
salken lagi ya dari ane gan shakehand2


Quote:
Original Posted By tokogamefb
wah ada TSnya
Terima Kasih gan atas kelapangan pintu untuk ane bermain disini :addfriends
pada kemana ini kok sepi ya \)b

nguwot nu paling handap ah D
wilujeing siang baraya.,
hayu urang siap siap ka masjid
atramd - 19/10/2012 01:36 PM
#9069

Quote:
Original Posted By suerland
nguwot nu paling handap ah D
wilujeing siang baraya.,
hayu urang siap siap ka masjid

atos uih da kang abdimah Peace:
sok atuh geura ka masjid deui kang ngakaks
bengkoh - 19/10/2012 02:07 PM
#9070

wilujeng siang baraya sadayana
araya teu nya ??
tanapi masih d mesjid keneh D
Alkohol% - 19/10/2012 02:16 PM
#9071

Siang cianjur
TeeS na aya teu nya ? D
tokogamefb - 19/10/2012 02:29 PM
#9072

Quote:
Original Posted By suerland
nguwot nu paling handap ah D
wilujeing siang baraya.,
hayu urang siap siap ka masjid


Quote:
Original Posted By bengkoh
wilujeng siang baraya sadayana
araya teu nya ??
tanapi masih d mesjid keneh D


Quote:
Original Posted By Alkohol%
Siang cianjur
TeeS na aya teu nya ? D


Halo gan
salam kenal dari ane beer:
atramd - 19/10/2012 02:49 PM
#9073

Quote:
Original Posted By bengkoh
wilujeng siang baraya sadayana
araya teu nya ??
tanapi masih d mesjid keneh D

wilujeng siang kang \)b
ngke ieuteh ID saha nya bingung
asa-asa kieu yeuh bingung:
atramd - 19/10/2012 02:52 PM
#9074

Quote:
Original Posted By Alkohol%
Siang cianjur
TeeS na aya teu nya ? D

siang puh malus
aya jiganamah kang nembe gugah \)b
suerland - 19/10/2012 03:22 PM
#9075

Quote:
Original Posted By atramd
atos uih da kang abdimah Peace:
sok atuh geura ka masjid deui kang ngakaks

kin kang weungi ka masjid deui D
gath kumaha kabarna kang
Quote:
Original Posted By tokogamefb
Halo gan
salam kenal dari ane beer:

salam keunal dari nyubi gan D
atramd - 19/10/2012 03:34 PM
#9076

Quote:
Original Posted By suerland
kin kang weungi ka masjid deui D
gath kumaha kabarna kang

salam keunal dari nyubi gan D

hahaha ngakaks
kedah janten atuh kang cool:
sok atuh geura goingkeun kang statusna \)b
tokogamefb - 19/10/2012 07:25 PM
#9077

Quote:
Original Posted By suerland
kin kang weungi ka masjid deui D
gath kumaha kabarna kang

salam keunal dari nyubi gan D


sama2 gan
ane juga newbi :addfriends
ariaGADING - 19/10/2012 09:17 PM
#9078

tos lami tara ameung kadieu
calik heula ah sakeudap linux2:
tokogamefb - 19/10/2012 09:29 PM
#9079

Quote:
Original Posted By ariaGADING
tos lami tara ameung kadieu
calik heula ah sakeudap linux2:



wah ada entut spiritual disini matabelo:
salam kenal dari ane gan
shakehand2
ariaGADING - 19/10/2012 09:31 PM
#9080

Quote:
Original Posted By tokogamefb
wah ada entut spiritual disini matabelo:
salam kenal dari ane gan
iloveindonesias


wah ada tamu rupanya

salam kenal balik dari ane gan shakehand
Page 454 of 455 | ‹ First  < 449 450 451 452 453 454 455 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6