Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

KB6LA - 20/04/2012 01:26 AM
#81

Quote:
Original Posted By atramd 
muhun kang
nyeta ieu ge tunuh kang :heuai:


sami abdi oge D
mex malem atuh kang beer:
atramd - 20/04/2012 01:29 AM
#82

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami abdi oge D
mex malem atuh kang beer:

mex malem deui kang ngakak
mex naon sih kang bingung

atramdnet - 20/04/2012 07:17 AM
#83

wilujeng wayahkieu wargi2 Cianjur \)
jigana moal aya nu maca yeuh bingung:
rockersundead - 20/04/2012 10:00 AM
#84

akhirna bisa posting di Old Kaskus D
tos lami teu kadieu yeuhh.. :addfriends
suerland - 20/04/2012 11:28 AM
#85

Quote:
Original Posted By rockersundead
akhirna bisa posting di Old Kaskus D
tos lami teu kadieu yeuhh.. :addfriends

D sami kang simkuringge back to old kaskus.,asa :ngacir deui raraosanteh
malus abdigeu nembe kadie deui.,kumaha atuh daramang baraya sadayana
theyusronkid - 20/04/2012 12:07 PM
#86

bumi enggal \D/
wilujeng :selamat
tos lami teu mampir malus
teu acan tiasa posting ti hape deui soalna berdukas
teguhryo - 20/04/2012 02:06 PM
#87

wilujeng wayah kieu cianjur
wah2 nembe ol langsung aya fitur nu enggal
kangen k old kaskus tos terobati ngakaks D
pawpaw01 - 20/04/2012 02:17 PM
#88

samlikum ...
wilujeng siang beer:
aya saha wae yeuh bingungs
theyusronkid - 20/04/2012 02:25 PM
#89

Quote:
Original Posted By pawpaw01
samlikum ...
wilujeng siang beer:
aya saha wae yeuh bingungs


ehm ehm malus
tos iso wae yeuh a D
damaang? kisss
teguhryo - 20/04/2012 02:26 PM
#90

Quote:
Original Posted By pawpaw01
samlikum ...
wilujeng siang beer:
aya saha wae yeuh bingungs


masih sepi kang D
duka kamarana tah \)
pawpaw01 - 20/04/2012 02:27 PM
#91

Quote:
Original Posted By theyusronkid
ehm ehm ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tos iso wae yeuh a ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
damaang? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


alhamdulillah damang on D
kamana wae yeuh?

present:kalem yah wowcantik
pawpaw01 - 20/04/2012 02:28 PM
#92

Quote:
Original Posted By teguhryo
masih sepi kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
duka kamarana tah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


saayana we lah D
ai kongres mah da teu kedah rame oge jadi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
hayree - 20/04/2012 02:35 PM
#93

waaaaaaaaaaaaaaah curaaang ah teu beja-beja pindahan teh aaaaah kumaha sih batas
jadi weeeeh ah kabagean page 6 nohope:
pawpaw01 - 20/04/2012 02:39 PM
#94

Quote:
Original Posted By hayree
waaaaaaaaaaaaaaah curaaang ah teu beja-beja pindahan teh aaaaah kumaha sih ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
jadi weeeeh ah kabagean page 6 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


nu apal pinadah oge
teu pekiwan teh D ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
theyusronkid - 20/04/2012 02:48 PM
#95

Quote:
Original Posted By pawpaw01


alhamdulillah damang on D
kamana wae yeuh?

present:kalem yah wowcantik


aya wae a Peace:
nguli-ah wae euyy ngacir:
geura ka Cianjur deui ath a D
aseeeekkkkk ngantri euyyy :siul malus
Samsung.Store - 20/04/2012 02:49 PM
#96

wow rumah baru :matabelo

punten ah teu tiasa ngiring ngabantosan pindahan malus
pawpaw01 - 20/04/2012 02:51 PM
#97

Quote:
Original Posted By theyusronkid
aya wae a ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
nguli-ah wae euyy ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


semangat nya on D
biar pinter jadi teknisi o

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
wow rumah baru ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

punten ah teu tiasa ngiring ngabantosan pindahan ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


kumaha sih kalah kabur kamari o
nu katinggaleun ngan samak kang kamari teh p
hayree - 20/04/2012 02:53 PM
#98

Quote:
Original Posted By pawpaw01
nu apal pinadah oge
teu pekiwan teh D ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ngakak
nya da keur naon ah pekiwan ge ngakak
nya teu nya teu?
Samsung.Store - 20/04/2012 02:53 PM
#99

Quote:
Original Posted By pawpaw01


semangat nya on D
biar pinter jadi teknisi o



kumaha sih kalah kabur kamari o
nu katinggaleun ngan samak kang kamari teh p


wah jaket abdi tinggaleun kang D

saha nu ngarawatannya bingung
pawpaw01 - 20/04/2012 02:55 PM
#100

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
wah jaket abdi tinggaleun kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

saha nu ngarawatannya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


jaket mah ku abdi kang D
tebus weh ku elisabeth ngakaks
Page 5 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6