Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

KB6LA - 20/04/2012 02:57 PM
#101

Quote:
Original Posted By hayree
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
nya da keur naon ah pekiwan ge ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
nya teu nya teu?


muhun teh o
gak penting banget yah cyiinnn :angel
Samsung.Store - 20/04/2012 02:57 PM
#102

Quote:
Original Posted By pawpaw01


jaket mah ku abdi kang D
tebus weh ku elisabeth ngakaks


hadeh pantesan atuh teu aya nu apal cd

elisabeth mah diliron weh jeung elly tran ha :genit
KB6LA - 20/04/2012 02:58 PM
#103

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
hadeh pantesan atuh teu aya nu apal ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

elisabeth mah diliron weh jeung elly tran ha ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


punten gentos acuk...
elly tran ha mah sok nyanyandak bola wae nya kbgt:
Samsung.Store - 20/04/2012 03:00 PM
#104

Quote:
Original Posted By KB6LA


punten gentos acuk...
elly tran ha mah sok nyanyandak bola wae nya kbgt:


wow bolaaaaaaaaaaaa..... :genit

mau donk bolanya :matabelo
KB6LA - 20/04/2012 03:02 PM
#105

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
wow bolaaaaaaaaaaaa..... ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

mau donk bolanya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


mangga kang o
da resepeun ka nu nyandak donat __ngacir:
theyusronkid - 20/04/2012 03:03 PM
#106

Quote:
Original Posted By pawpaw01


semangat nya on D
biar pinter jadi teknisi o


amiiinn a malus
dieu a dieu, pengen berguru deui yeuh udah jarang jepret2 D hehe
kiss
Samsung.Store - 20/04/2012 03:04 PM
#107

Quote:
Original Posted By KB6LA


mangga kang o
da resepeun ka nu nyandak donat __ngacir:


pm atuh nopena malu:

emang kersa dilukeur sareng donatnya ngakaks
KB6LA - 20/04/2012 03:04 PM
#108

Quote:
Original Posted By theyusronkid
amiiinn a ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
dieu a dieu, pengen berguru deui yeuh udah jarang jepret2 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6 hehe
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ganti kostum on D
didieu mah motret wae da on tp teu sering o

iraha nya ka cianjur:sorry
KB6LA - 20/04/2012 03:05 PM
#109

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
pm atuh nopena ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6:

emang kersa dilukeur sareng donatnya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang sareng donat 100 o
tapi ngan kengeng nyiwit hungkul ngakaks
Samsung.Store - 20/04/2012 03:21 PM
#110

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang sareng donat 100 o
tapi ngan kengeng nyiwit hungkul ngakaks


alah ngan nyiwit hungkul mah matak puyeng kang hammer:

sugan teh bisa sakalian maen bola ngakaks
KB6LA - 20/04/2012 03:26 PM
#111

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
alah ngan nyiwit hungkul mah matak puyeng kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6

sugan teh bisa sakalian maen bola ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


teu tiasa kang o
ti dituna oge tos sakitu o
KB6LA - 20/04/2012 03:53 PM
#112

wah sepi deui geuningan o
jalan2 deui atuh ah bingung:
atramd - 20/04/2012 04:07 PM
#113

Quote:
Original Posted By rockersundead
akhirna bisa posting di Old Kaskus D
tos lami teu kadieu yeuhh.. :addfriends

sungkem heula kanu gaduh bumi
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
meni lawas tilawas si akang matabelo:
hatur nuhun kang abdi tos 3X gentos bumi
alhamdulillah betah gening didieu teh malus

pawpaw01 - 20/04/2012 07:51 PM
#114

wilujeng wengi cianjur D
aya saha yeuh o
atramd - 20/04/2012 08:00 PM
#115

Quote:
Original Posted By pawpaw01
wilujeng wengi cianjur D
aya saha yeuh o

:request
aya abdi kang
wilujeng wengi oge D

KB6LA - 20/04/2012 08:02 PM
#116

Quote:
Original Posted By atramd 
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aya abdi kang
wilujeng wengi oge ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


nuju naon kang D
naha sepi yeuh bumi enggal? malus
atramd - 20/04/2012 08:04 PM
#117

Quote:
Original Posted By KB6LA


nuju naon kang D
naha sepi yeuh bumi enggal? malus

biasa we kang abdi nuju cimukpluk bari di simut D
duka kamarana atuh nya bingung:

KB6LA - 20/04/2012 08:09 PM
#118

Quote:
Original Posted By atramd 
biasa we kang abdi nuju cimukpluk bari di simut ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
duka kamarana atuh nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


naha disimut kang o
emang tiris kitu didinya? bingungs

coz disini hareudang sangat Kaka najiss
haddcrack - 20/04/2012 08:09 PM
#119

ih assalamualaikum sadayana
duh tos lami teu posting malus
atramd - 20/04/2012 08:12 PM
#120

Quote:
Original Posted By KB6LA


naha disimut kang o
emang tiris kitu didinya? bingungs

coz disini hareudang sangat Kaka najiss

muhun kang Cianjur mah tos hujan rain:
meni tiris kieu gening iiiii takuts

Quote:
Original Posted By haddkrack
ih assalamualaikum sadayana
duh tos lami teu posting malus

wa'alaikum sallam D
kamana wae atuh kang D
ke tapi saha nya ieu yeuh bingungs

Page 6 of 455 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6