Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 60 of 455 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›

atramd - 28/04/2012 06:49 PM
#1181

Quote:
Original Posted By eploxcendol

moal kamamana kang abdi mah o
pan rek maturan kang bill didieu o


asyiik di rencangan ku sesepuh yeuh kisss
janten isin ah abdi kang malus

eploxcendol - 28/04/2012 06:51 PM
#1182

duh geus burit gening matabelo:
suganteh karek jam 3
mangga ah rek ka mesjid heula ngacir:
atramd - 28/04/2012 06:52 PM
#1183

Quote:
Original Posted By eploxcendol
duh geus burit gening matabelo:
suganteh karek jam 3
mangga ah rek ka mesjid heula ngacir:

yaaaa cd
nembe mah nyarios rek ngarencangan abdi D
kalah uih gening ngakak
toge.cank - 28/04/2012 10:36 PM
#1184

Quote:
Original Posted By atramd
yaaaa cd
nembe mah nyarios rek ngarencangan abdi D
kalah uih gening ngakak


nyalira wae yeuh kang D
meni sepi kieu o
atramd - 28/04/2012 10:45 PM
#1185

Quote:
Original Posted By toge.cank


nyalira wae yeuh kang D
meni sepi kieu o

eh gening aya sesepuh malus
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
akang siang tadi kamana kang teu katingal?? malus

toge.cank - 28/04/2012 10:57 PM
#1186

Quote:
Original Posted By atramd
eh gening aya sesepuh malus
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
akang siang tadi kamana kang teu katingal?? malus


nguriling kang tadi sadinten o
nyetak lab sareng balanja bahan D
atramd - 28/04/2012 11:02 PM
#1187

Quote:
Original Posted By toge.cank


nguriling kang tadi sadinten o
nyetak lab sareng balanja bahan D

wah paingan teu aya atuh D
sibuk gening si akang teh :addfriends

toge.cank - 28/04/2012 11:05 PM
#1188

Quote:
Original Posted By atramd
wah paingan teu aya atuh D
sibuk gening si akang teh :addfriends


muhun kang D
tadi enjing2 oge ngan saeutik posting tehp
atramd - 28/04/2012 11:09 PM
#1189

Quote:
Original Posted By toge.cank


muhun kang D
tadi enjing2 oge ngan saeutik posting tehp

oh kitu ;)
ayeuna bagean di kebut atuh nya Peace:

pawpaw01 - 28/04/2012 11:12 PM
#1190

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu ;)
ayeuna bagean di kebut atuh nya Peace:



muhun kang :army
maenya teu beubeunangan yeuh ngakaks
atramd - 28/04/2012 11:16 PM
#1191

Quote:
Original Posted By pawpaw01



muhun kang :army
maenya teu beubeunangan yeuh ngakaks

enya atuh kang D
abdi ge tadi mung sa alit berdukas
ayeuna hayu atuh kang urang kebut ngacir2
syaskastupnya - 28/04/2012 11:46 PM
#1192

Kang kumaha gret gret grething teh enakeun lokasina di depdo di GREEN CAFFE ..
nyaman pokonamah kang kanggo greathing kaskuser
Plus WIFI deuih gan ngakak
atramd - 28/04/2012 11:54 PM
#1193

Quote:
Original Posted By syaskastupnya
Kang kumaha gret gret grething teh enakeun lokasina di depdo di GREEN CAFFE ..
nyaman pokonamah kang kanggo greathing kaskuser
Plus WIFI deuih gan ngakak

di warung beureum atuh kang aya teu?? think:
entong di green caffe Peace:

toge.cank - 29/04/2012 12:03 AM
#1194

Quote:
Original Posted By atramd
enya atuh kang D
abdi ge tadi mung sa alit berdukas
ayeuna hayu atuh kang urang kebut ngacir2


parebut PC yeuh nu aya jeung bojone hammer
nu hiji bluskrin p
toge.cank - 29/04/2012 12:04 AM
#1195

Quote:
Original Posted By syaskastupnya
Kang kumaha gret gret grething teh enakeun lokasina di depdo di GREEN CAFFE ..
nyaman pokonamah kang kanggo greathing kaskuser
Plus WIFI deuih gan ngakak




Quote:
Original Posted By atramd
di warung beureum atuh kang aya teu?? think:
entong di green caffe Peace:


kaleresan tadi enjing2 abdi chatting sareng bos kafe depdoo D
depot pedoo o
atramd - 29/04/2012 12:10 AM
#1196

Quote:
Original Posted By toge.cank


parebut PC yeuh nu aya jeung bojone hammer
nu hiji bluskrin p

paingan rada lami ngakuotna atuh D
bluskrin kunaon kang errot nya??
ramna panginten kotor/apa kituuuu
atawa inul atuh kang D
Quote:
Original Posted By toge.cank






kaleresan tadi enjing2 abdi chatting sareng bos kafe depdoo D
depot pedoo o

dimana kitu kang kafe depdoo teh?? think:
hoyong nyobian yeuh wowcantik

toge.cank - 29/04/2012 12:13 AM
#1197

Quote:
Original Posted By atramd
paingan rada lami ngakuotna atuh D
bluskrin kunaon kang errot nya??
ramna panginten kotor/apa kituuuu
atawa inul atuh kang D


dimana kitu kang kafe depdoo teh?? think:
hoyong nyobian yeuh wowcantik


di joglo saurna kang D
abdi nga add YMna kamari o
atramd - 29/04/2012 12:15 AM
#1198

Quote:
Original Posted By toge.cank


di joglo saurna kang D
abdi nga add YMna kamari o

oh leres oge matabelo:
kin pami janten gath atuh nya di badamikeun
pami tempatna raoseun mah D

toge.cank - 29/04/2012 12:17 AM
#1199

Quote:
Original Posted By atramd
oh leres oge matabelo:
kin pami janten gath atuh nya di badamikeun
pami tempatna raoseun mah D


tah tempatna mah teu acan terang kang D
tapi jigana tiasa janten second option (ciee cieeee hammer\)
atramd - 29/04/2012 12:21 AM
#1200

Quote:
Original Posted By toge.cank


tah tempatna mah teu acan terang kang D
tapi jigana tiasa janten second option (ciee cieeee hammer\)

ngomong opoooo sira bingung
muhun kang milih numana we nya D


Page 60 of 455 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6