Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 455 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

atramd - 21/04/2012 04:34 PM
#141

Quote:

Quote:
Original Posted By egamathany
nyaba ah kadieu hahay dedeuh
meuni atos gentos bumi deui
rarajin Peace:siul:beer:
meninggalkan jejak heula ah Paws:


Quote:
Original Posted By haddkrack


hehe abdi saha nya?
misterius da abdimah hihihi
bukeuleukan kadang aya kadang teuaya


Quote:
Original Posted By gunadsa165
Spoiler for Nu katingal







wilujeung enjing enjing cianjur
kumaha sarehat beer:
punteun nyubi ngiring ameung di palih dieu malus
ning ieu teh bumi engal deui nya
salam silaturahmi ti simkuring pemuda 3Rut D shakehand



Quote:
Original Posted By KB6LA
sepi pisan asana teh o
efek weekend bingung:


Quote:
Original Posted By agitozoi
punten, Baru liat Rumah baru ! :2thumbup



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]


kuot heula para sepuh malus
bilih ku ma onam takuts
wilujeng siang sadayana kanu nuju ol D

KB6LA - 21/04/2012 05:28 PM
#142

Quote:
Original Posted By atramd 
kuot heula para sepuh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
bilih ku ma onam ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
wilujeng siang sadayana kanu nuju ol ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


wilujeng sonten kang D
wah nembe muncul jurkon D
atramd - 21/04/2012 07:30 PM
#143

Quote:
Original Posted By KB6LA


wilujeng sonten kang D
wah nembe muncul jurkon D

wilujeng wengi ayeuna mah nya kang malus
abdi tadi menghilang deui soalna ngakaks

KB6LA - 21/04/2012 08:33 PM
#144

Quote:
Original Posted By atramd 
wilujeng wengi ayeuna mah nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi tadi menghilang deui soalna ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


wilujeng wengi kang D
ayeuna oge pasti ngaleungit deui nyak ngakaks
atramd - 21/04/2012 09:42 PM
#145

Quote:
Original Posted By KB6LA


wilujeng wengi kang D
ayeuna oge pasti ngaleungit deui nyak ngakaks

nyeta kang ayeuna2 teh janten sering off gening ngakaks
kumaha atuh nya malus, ayeuna hadir deui kang D

atramd - 22/04/2012 01:55 AM
#146

gak ada orang ya disini iiiiiii takut
mening uih deui we ah keu'eung ngacir:
KB6LA - 22/04/2012 07:25 AM
#147

Quote:
Original Posted By atramd 
nyeta kang ayeuna2 teh janten sering off gening ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kumaha atuh nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6, ayeuna hadir deui kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



Quote:
Original Posted By atramd 
gak ada orang ya disini iiiiiii ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
mening uih deui we ah keu'eung ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang o
santai ayeuna pan tos ceban D

atramd - 22/04/2012 12:51 PM
#148

Quote:
Original Posted By KB6LA





muhun kang o
santai ayeuna pan tos ceban D


ah si akang bisa wungkul capedes
kamari teh sibuk nyeta kang malus

KB6LA - 22/04/2012 02:29 PM
#149

Quote:
Original Posted By atramd 
ah si akang bisa wungkul ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kamari teh sibuk nyeta kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


uy kang nuju naon D
araya teu linux2:
atramd - 22/04/2012 05:40 PM
#150

Quote:
Original Posted By KB6LA


uy kang nuju naon D
araya teu linux2:

abi nuju nyimukpluk kang D
kang naha posting teh janten tara pada online ayeuna mah bingungs
abdi aya, akang teu aya think:
ieu abdi nga kuot akang nuju off bingung

KB6LA - 22/04/2012 05:55 PM
#151

Quote:
Original Posted By atramd 
abi nuju nyimukpluk kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
kang naha posting teh janten tara pada online ayeuna mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi aya, akang teu aya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ieu abdi nga kuot akang nuju off ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


aya ayeuna mah kang D
on sadaya D
atramd - 22/04/2012 06:06 PM
#152

Quote:
Original Posted By KB6LA


aya ayeuna mah kang D
on sadaya D

abdi aya teu nya kang bingung
aya jiganamah kang Peace:

atramd - 22/04/2012 06:10 PM
#153

kamana si ayah teh bingung:
padahal nembe beberapa menit yg lalu dikuot teh bingungs
yah aya keneh teu bingung:
KB6LA - 22/04/2012 06:13 PM
#154

Quote:
Original Posted By atramd 
abdi aya teu nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
aya jiganamah kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6



Quote:
Original Posted By atramd 
kamana si ayah teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
padahal nembe beberapa menit yg lalu dikuot teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
yah aya keneh teu ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


aya keneh kang D
nembe nyundulan lapak abah heula ngakaks
atramd - 22/04/2012 06:15 PM
#155

Quote:
Original Posted By KB6LA





aya keneh kang D
nembe nyundulan lapak abah heula ngakaks

wah aya gening kagets:
janten isin yeuh abdi malus
abah saha sih kang bingungs
abah pawpaw nya?? ngakak

KB6LA - 22/04/2012 06:17 PM
#156

Quote:
Original Posted By atramd 
wah aya gening ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
janten isin yeuh abdi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abah saha sih kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abah pawpaw nya?? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang o
nu ieu janten pareum atanapi hurung tadi? bingungs
atramd - 22/04/2012 06:18 PM
#157

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang o
nu ieu janten pareum atanapi hurung tadi? bingungs

pareum kang tadi mah bingungs
ngangge di old nya kang D

KB6LA - 22/04/2012 06:27 PM
#158

Quote:
Original Posted By atramd 
pareum kang tadi mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
ngangge di old nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


di betty kang D
nganggo swap o
atramd - 22/04/2012 06:28 PM
#159

Quote:
Original Posted By KB6LA


di betty kang D
nganggo swap o

oh kitu nya D
manawi teh di old kang think:
abdi mah resep di beti da kang ayeuna mah kisss

KB6LA - 22/04/2012 06:29 PM
#160

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
manawi teh di old kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi mah resep di beti da kang ayeuna mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


sami kang D
abdi switch k old pami peryogi link hungkul D
Page 8 of 455 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6