Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
Total Views: 47198 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 455 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

atramd - 22/04/2012 06:30 PM
#161

Quote:
Original Posted By KB6LA


sami kang D
abdi switch k old pami peryogi link hungkul D

asa hareurin gening kang ayeuna mah di old teh D
janten bingung yeu kang aya dua alam teh bingungs

KB6LA - 22/04/2012 06:32 PM
#162

Quote:
Original Posted By atramd 
asa hareurin gening kang ayeuna mah di old teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
janten bingung yeu kang aya dua alam teh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang, heurin D
padahal kapungkur ka betty asa mepet alit kolomna hammer:
atramd - 22/04/2012 06:34 PM
#163

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang, heurin D
padahal kapungkur ka betty asa mepet alit kolomna hammer:

tah eta wungkul kang di beti teh
kolom messagena janten masagi capedes
bade nyerat panjang teh kabujeng nepi
padahal pas tos janten namah henteu tateh bingungs
KB6LA - 22/04/2012 06:36 PM
#164

Quote:
Original Posted By atramd 
tah eta wungkul kang di beti teh
kolom messagena janten masagi ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
bade nyerat panjang teh kabujeng nepi
padahal pas tos janten namah henteu tateh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


ari kanggo posting mah cekap kang D
da rata2 dua baris masing2 5 kata ngakaks

paling mun setting kanggo lapak sempit p
atramd - 22/04/2012 06:40 PM
#165

Quote:
Original Posted By KB6LA


ari kanggo posting mah cekap kang D
da rata2 dua baris masing2 5 kata ngakaks

paling mun setting kanggo lapak sempit p

enya sih kitu kang malus
tapi pan abdi mah sok hoyong seu'eur nyerat kang, biasa lah nuju sumanget kutak-ketik ieuteh ngakaks
janten sok hoyong seu'eur we nyerat teh, sumanget 45 kitu kang malus
janten sok asa teu raoseun gening ari nuju hoyong nyerat panjang-panjang model kieu tah kang Peace:
pan pami di old mah asa raoseun we kang kotak message nateh teu model di beti :bettys
ngakak

KB6LA - 22/04/2012 06:42 PM
#166

Quote:
Original Posted By atramd 
enya sih kitu kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tapi pan abdi mah sok hoyong seu'eur nyerat kang, biasa lah nuju sumanget kutak-ketik ieuteh ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
janten sok hoyong seu'eur we nyerat teh, sumanget 45 kitu kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
janten sok asa teu raoseun gening ari nuju hoyong nyerat panjang-panjang model kieu tah kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
pan pami di old mah asa raoseun we kang kotak message nateh teu model di beti ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang D
ari abdi mah da irit p
atramd - 22/04/2012 06:43 PM
#167

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang D
ari abdi mah da irit p

kitu
nya kang ;)

KB6LA - 22/04/2012 06:44 PM
#168

Quote:
Original Posted By atramd 
kitu
nya kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


walah eta p
lebirh irit deui ngakaks
atramd - 22/04/2012 06:46 PM
#169

Quote:
Original Posted By KB6LA


walah eta p
lebirh irit deui ngakaks

atuhda hese ngabalesna kang bingung
mudah2an nu ieumah tiasa di bales ku seratan rada seu'eur ti akang nya Peace:

KB6LA - 22/04/2012 06:48 PM
#170

Quote:
Original Posted By atramd 
atuhda hese ngabalesna kang ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
mudah2an nu ieumah tiasa di bales ku seratan rada seu'eur ti akang nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


tong ngambek atuh kang kisss
maghriban heula nyaaaak ngacir:
atramd - 22/04/2012 06:50 PM
#171

Quote:
Original Posted By KB6LA


tong ngambek atuh kang kisss
maghriban heula nyaaaak ngacir:

saha sih kang nu ngambek bingungs
abdi mah teu wantun ngambek ka akang mah takut
muhun mangga kang, abdi antosan didieu we nya linux2:
KB6LA - 22/04/2012 09:44 PM
#172

Quote:
Original Posted By atramd 
saha sih kang nu ngambek ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
abdi mah teu wantun ngambek ka akang mah ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
muhun mangga kang, abdi antosan didieu we nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


tes kuot p
sugan aya didieu o
atramd - 22/04/2012 11:09 PM
#173

Quote:
Original Posted By KB6LA


tes kuot p
sugan aya didieu o

aya kang abdi nembe dongkap deui D
hayu kang urang cumarios sa aya2 malus

KB6LA - 22/04/2012 11:13 PM
#174

Quote:
Original Posted By atramd 
aya kang abdi nembe dongkap deui ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
hayu kang urang cumarios sa aya2 ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


hayu kang lah D
hadeuh lieur kang uy. cd
link old tidak work di beta tadi mah \(
atramd - 22/04/2012 11:16 PM
#175

Quote:
Original Posted By KB6LA


hayu kang lah D
hadeuh lieur kang uy. cd
link old tidak work di beta tadi mah \(

janten kumaha
atuh kang pami kitu bingungs

KB6LA - 22/04/2012 11:18 PM
#176

Quote:
Original Posted By atramd 
janten kumaha
atuh kang pami kitu ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


pan lapak abdi mah akang terang o
nganggo button2 clickable link o

eta link old eusina, pami di beta biasana jalan oge,
bieu mah henteu \(

----------------------
btw makasi udah disundulin yeee cendols
atramd - 22/04/2012 11:20 PM
#177

Quote:
Original Posted By KB6LA


pan lapak abdi mah akang terang o
nganggo button2 clickable link o

eta link old eusina, pami di beta biasana jalan oge,
bieu mah henteu \(

----------------------
btw makasi udah disundulin yeee cendols

oh kitu nya
janten di klik teh teu berangkat kanu di tuju panginten nya capedes
-
iya kang masama D

KB6LA - 22/04/2012 11:21 PM
#178

Quote:
Original Posted By atramd 
oh kitu nya
janten di klik teh teu berangkat kanu di tuju panginten nya ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
-
iya kang masama ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


muhun kang o
jadi kedahna mah 2 link sadaya p

pan cape cd
atramd - 22/04/2012 11:24 PM
#179

Quote:
Original Posted By KB6LA


muhun kang o
jadi kedahna mah 2 link sadaya p

pan cape cd

aduuh sabar nya kang
janten ikut prihatin berduka
tapi ayeuna mah tos leres kang?? :mewek

KB6LA - 22/04/2012 11:34 PM
#180

Quote:
Original Posted By atramd 
aduuh sabar nya kang
janten ikut prihatin ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6
tapi ayeuna mah tos leres kang?? ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6


teu acan kang D hammer
teu acan mood ngeditna o
Page 9 of 455 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۩۩ kaskuser regional cianjur - prime-id only and read the rules first ۩۩۩ - Part 6