Console & Handheld Games
Home > LOEKELOE > GAMES > Console & Handheld Games > God Of War Ascension [PS3]
Total Views: 4440 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 7 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

Solidboss - 20/04/2012 02:29 PM
#1
[COMING SOON] GOD OF WAR ASCENSION [PS3]
GOD OF WAR ASCENSION
God Of War Ascension [PS3]
Developer: SCE Santa Monica
Publisher: SCEA
Genre: Action Adventure
Release Date:12 Maret 2013

The most ambitious God of War adventure in the series so far, God of War: Ascension takes us right back to where it all began. Discover the origins of Kratos as he takes his first steps on a now legendary quest for freedom and vengeance.
Quote:
Vengeance is born in the fires of betrayal in this prequel to the best-selling God of War® franchise. Six months have passed since Kratos stood over the bodies of his wife and child, his hands stained with their blood - tricked by Ares into murdering the only people he ever loved. Swearing to avenge them, Kratos broke the blood oath that bound him to Ares, but oaths to Olympus are not so easily broken...

Sentenced to an eternity chained within a prison for the living damned, Kratos battles insanity at the hands of the Furies. He will be tested as he seeks freedom, redemption for his sins, and the clarity to avenge his family.

Multiplayer comes to God of War® for the first time. Take the epic God of War® combat online with 8-player objective-based combat.
Align yourself to Zeus, Ares, Poseidon, or Hades and earn their Favor to unlock new customization options for your multiplayer Gladiator.
Experience Kratos' quest for freedom from the very beginning with an epic new single-player story.
New combat and puzzle mechanics build on the award-winning God of War® gameplay.


Spoiler for God Of War Ascension Videos
[CENTER][YOUTUBE]vGDhJYooJYI[/YOUTUBE][YOUTUBE]1TWl0FhCi34[/YOUTUBE][YOUTUBE]yUHtt9sUtw4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]fAZcHQ3QDxw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]nGjw-VEdNt8[/YOUTUBE]
[/CENTER]
Spoiler for ScreenShots (BWK)
[CENTER]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]God Of War Ascension [PS3]
[/CENTER]
God Of War Ascension [PS3]
Pre-Order
[CODE]Amazon
Gamestop
BestBuy
WalMart[/CODE]
Quote:
God Of War Ascension new combat mechanic

[*]Tether System allows Kratos to sling enemies around the environment like a pseudo-weapon wrecking ball, augmenting his primary weapon attacks.
[*]World Weapon System allows Kratos to steal enemies weapons from his enemies, acquiring powerful secondary attacks. You can pick-up/steal almost any enemy weapon!
[*]Promptless Mini-Game with a new free-form attack system. When you go in for a final kill or counter, you’ll need to focus on enemies evasive and attack maneuvers in real-time instead of indicated button prompts to finish them off. Old-school button prompt indicators seen in God of War 3 will still be present during unique encounters, but for the majority of finishers you will need to rely on your guts and instinct.
[*]Life Cycle Mechanic Ability (a familiar evolution from the Amulet of Fates in God of War 2 but much more advanced), allows Kratos to control the flow of time in various environments to solve puzzles, and freeze enemies during combat. Watch the single-player demo for a better illustration of this new mechanic.



[*]official site godofwar.com
[*]GOW wiki godofwar.wikia.com
[*]GOWA Official blog blog.godofwar.com

©2012 Sony Computer Entertainment America LLC. God of War: Ascension is a trademark of Sony Computer Entertainment America LLC.
edomaru - 20/04/2012 02:37 PM
#2

"Before he was a God, he was a man"
Spring 2013

live streaming event on Monday, April 30th at 8am Pacific Time

[code]1. Ascension
2. Chains of Olympus
3. GOW1
4. Ghost of Sparta
5. GOW2
6. GOW3
[/code]

silahkan dihapus, jika diperlukan
Solidboss - 20/04/2012 02:42 PM
#3
RECENT NEWS
God of War: Ascension detailed, has multiplayer !!
Quote:
Sony Computer Entertainment released first details surrounding God of War: Ascension today. Developed by Sony’s Santa Monica Studio, the game is a prequel that will show Kratos’ emotional path of redemption and detail the rise of his rage to break free from Ares’ bond. It will offer “epic cinematic storytelling, visceral battles, and blockbuster moments,” as well as a revamped combat system and all-new multiplayer mode combining the series’ “brutal gameplay” and “large scale battles.”

The story follows Kratos, six months after being tricked into killing his wife and daughter, as he finds a way to break free from the blood oath that has tied him to the god Ares. Senteced to life in a titan-sized prison, Kratos will fight insanity and gain clarity in his struggle for revenge against Ares. He will face Greek mythology’s “darkest creatures” and solve “intricate puzzles” in his quest for redemption.

“The bar has been set quite high for this franchise as each God of War title succeeds in being better than the last,” said God of War: Ascension director Todd Papy. “But, unlike previous releases, we’re providing a deeper look into Kratos’ tormented past and psyche that fans have not seen before. Combined with refined gameplay, jaw-dropping visuals, and a fresh twist on competitive gaming with our new online multiplayer mode, I guarantee that God of War: Ascension will give fans what they have been eagerly waiting for, and much more.”

Ascension‘s multiplayer can be played online or offline with up to eight players (four-on-four team battles). It will offer a range of different modes and customizable warriors with a number of different weapons, armor, and other equipment. A few outlets went live with multiplayer previews today.

Single-player features a variety of additions, including a revamped combat and weapon system, promptless mini-games, and new puzzle challenges.

Credit to Agan Ryoonz & Sal Romano beer:

GOW A Gameplay [E3 2012]
Quote:
[YOUTUBE]fAZcHQ3QDxw[/YOUTUBE]
Keren-kan video diatas matabelo:
kalo gk bisa buffer bisa ane ulas D :

[*]Epic First Boss kemungkinan iyalah Kraken :army
[*]Kratos masih pake Chain Blade matabelo: and kemungkinan bisa ngambil enemy weapon, Kratos juga bisa fight tangan kosong loh matabelo:
[*]Kratos punya Ability mengendalikan waktu matabelo:
[*]dari yg ane liat enemy-nya yaitu Minotaur,Gajah yg mirip Cyclops p ,and pasukan kecil pake tombak (ane gk tau namanya) p .


dos33 - 20/04/2012 03:04 PM
#4

gasabar bgt pengen main god of war ini gan :thumbup
black.brodequin - 20/04/2012 03:08 PM
#5

wdeeehhhh... si pepi datang lagi dgn golok nya ngakak

smoga tambah seru neh, biar si ryu hayabusa ada temen sesama sadis nya:cool
BABAON - 20/04/2012 03:58 PM
#6

widih mantab new God of war :matabelo
CMS - 20/04/2012 05:12 PM
#7

Mungkin sih Kratos jadi dewa lagi kali yah di seri ini.
Ceritanya hrs tetep berbobot spt seri2 sebelumnya
ando spider - 20/04/2012 05:18 PM
#8

Quote:
Original Posted By CMS
Mungkin sih Kratos jadi dewa lagi kali yah di seri ini.
Ceritanya hrs tetep berbobot spt seri2 sebelumnya


Jadi dewa? bingung
Ini kan setinggannya jauh sebelum GOW 1, dimana akhir GOW 1 baru kratos jadi dewa. Kalo di Ascension jadi dewa berarti statement di akhir GOW 1 yang bilang kratos adalah mortal pertama yang jadi god jadi omong kosong, seharusnya dia bilang ente mortal yang dua kali jadi god hammers

Hmmm, kalo settingannya jauh sebelum GOW 1 bahkan Chain of Olympus, siapakah yang bakal dilawan? Sejauh ini prediksi awak si lawannya Human
xANALOGBOYx - 20/04/2012 05:23 PM
#9

Quote:
Original Posted By ando spider


Jadi dewa? bingung
Ini kan setinggannya jauh sebelum GOW 1, dimana akhir GOW 1 baru kratos jadi dewa. Kalo di Ascension jadi dewa berarti statement di akhir GOW 1 yang bilang kratos adalah mortal pertama yang jadi god jadi omong kosong, seharusnya dia bilang ente mortal yang dua kali jadi god hammers

Hmmm, kalo settingannya jauh sebelum GOW 1 bahkan Chain of Olympus, siapakah yang bakal dilawan? Sejauh ini prediksi awak si lawannya Human


yup ceritanya jauh sebelum GOW yg ada di PSP (chain of olympus) pula

ini ceritanya ketika Kratos masih manusia biasa dan baru bersentuhan dgn dunia dewa2an...liat perkembangan aja deh, siapakah yg bakal jadi lawan kratos kali ini
TheReverend - 20/04/2012 05:34 PM
#10

kayaknya kita bakal mainin kratos yg kulitnya msh item nih D

Trus di trailernya ada gambar gorgon. mungkin nanti kratos bakal lawan stheno kali ya ?? soalnya dia kan bunuh medusa & euryale nanti di gow 1 & 2
kanggelandaftar - 20/04/2012 05:57 PM
#11

wew blom mainin yg 3 dah mo datang yg ke 4
zero_hito_612 - 20/04/2012 07:23 PM
#12

Quote:
Original Posted By ando spider
Jadi dewa? bingung
Ini kan setinggannya jauh sebelum GOW 1, dimana akhir GOW 1 baru kratos jadi dewa. Kalo di Ascension jadi dewa berarti statement di akhir GOW 1 yang bilang kratos adalah mortal pertama yang jadi god jadi omong kosong, seharusnya dia bilang ente mortal yang dua kali jadi god hammers

Hmmm, kalo settingannya jauh sebelum GOW 1 bahkan Chain of Olympus, siapakah yang bakal dilawan? Sejauh ini prediksi awak si lawannya Human


Harusnya sih salah satu lawannya Barbarian King.

Quote:
Original Posted By kanggelandaftar
wew blom mainin yg 3 dah mo datang yg ke 4


Ini God of War: Ascension... bukan God of War IV.
Solidboss - 20/04/2012 07:34 PM
#13

Quote:
Original Posted By zero_hito_612

Ini God of War: Ascension... bukan God of War IV.

iya gan ini prequel dari God of war franchise
tapi anehnya di tab official site namanya "God Of War 4:Ascension"
apa salah nulis ya hammers
=======================
and apa mini game yg " itu " will return ngakaks
zero_hito_612 - 20/04/2012 07:44 PM
#14

Quote:
Original Posted By Solidboss
iya gan ini prequel dari God of war franchise
tapi anehnya di tab official site namanya "God Of War 4:Ascension"
apa salah nulis ya hammers
=======================
and apa mini game yg " :genit " will return ngakaks


Yah mungkin aja salah nulis atau mungkin juga bnr. Tapi selama di judul game-nya ga ada IV-nya gw ga bakal nyebut ini GoW IV. Unless Sony confirms it.
BABAON - 20/04/2012 08:13 PM
#15

Quote:
Original Posted By Solidboss

iya gan ini prequel dari God of war franchise
tapi anehnya di tab official site namanya "God Of War 4:Ascension"
apa salah nulis ya hammers
=======================
and apa mini game yg " :genit " will return ngakaks

mini game yg itu "itu"
pasti keluar gan soalnya setiap
game GOW pasti ada "itunya" ngakak

and without "that" it's no longer God of war ngakak

kanggelandaftar - 20/04/2012 09:41 PM
#16

Quote:
Original Posted By zero_hito_612
Harusnya sih salah satu lawannya Barbarian King.



Ini God of War: Ascension... bukan God of War IV.


Kayaknya emang barbarian king ,bog boss-nya
klo gitu kratos blo punya chaos of blade dunk
Trus pake pa ya tu si botak bingung
Quote:
Original Posted By Solidboss
iya gan ini prequel dari God of war franchise
tapi anehnya di tab official site namanya "God Of War 4:Ascension"
apa salah nulis ya hammers
=======================
and apa mini game yg " :genit " will return ngakaks

Iya kirain juga gitu aku

Quote:
Original Posted By BABAON
mini game yg itu "itu"
pasti keluar gan soalnya setiap
game GOW pasti ada "itunya" ngakak

and without "that" it's no longer God of war ngakak

Go 1 g ada tuu
Psp juga g ada kan ?

*apakah ni pertanda berakhirnya era ps3 kahh ?
Dulu GoW2 dkluarin ma soni d akhir game2 yg d produk buat konsol ps2 dg Mana Khemia 2, Devil summoner2
Kabarnya ps4 mo launching taun depan
Soni mo cuci gudang ps3 kahh ?
pramaharjan - 20/04/2012 09:46 PM
#17

smoga rilisnya cepet ya gan, inget GOW 3 gameplaynya luar biasa
SETSUNAFSEIEI88 - 20/04/2012 10:17 PM
#18

hrsnya sh di buat squelnya dulu soalnya GOW3 crtnya jg msh menggantung...bikin pnsrn aja hinks tp msh mending sh ketembing DMC baru yg di rombak abis2-an nohope:

berarti ini pas si botak msh jd manusia ya...bingungs
BABAON - 20/04/2012 10:51 PM
#19

Quote:
Original Posted By kanggelandaftar

Go 1 g ada tuu
Psp juga g ada kan ?

*apakah ni pertanda berakhirnya era ps3 kahh ?
Dulu GoW2 dkluarin ma soni d akhir game2 yg d produk buat konsol ps2 dg Mana Khemia 2, Devil summoner2
Kabarnya ps4 mo launching taun depan
Soni mo cuci gudang ps3 kahh ?

ini agan ngomongin mini game yg mana?
bukannya mini game yg "itu" ada semua kecuali GOW :betrayal di HaPe hammers

klo soal PS4 kita lihat saja di E3 2012 kalo Console baru tetangga udah di-umumin pasti pihak sony juga gk mau kalah dah \(

Liquid87 - 20/04/2012 11:07 PM
#20

Ini nieh game yg ditunggu2,cmn sayank nya kok cmn ekslusif ps3 aja ya?vita ga kebagian,biasanya kan game2 prekuel gini masuknya di game handled...semoga aja ada kabar baik buat vita user,itung2 klo masuk di vita kan bakal mengangkat penjualan ps vita yg lg terpuruk
Page 1 of 7 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > LOEKELOE > GAMES > Console & Handheld Games > God Of War Ascension [PS3]