Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [Scholar Corner] - mari berbagi ilmu dan pengetahuan ^_^
Total Views: 2409 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 9 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 > 

paperbird - 04/09/2012 03:46 AM
#141

Quote:
Original Posted By tompiloverz
woohhhh...sangar yo....berarti kedokteran hewan yo klebu life science no, mbok nek enek sing cah kedokteran hewan aku tak konsul secara personal....


Aku dudu vet (veterinary science=KH), ning nyrempet2 sitik, anisa (animal science).
Dirimu a vet kah??
super..pekok - 04/09/2012 01:46 PM
#142

Quote:
Original Posted By paperbird
Aku dudu vet (veterinary science=KH), ning nyrempet2 sitik, anisa (animal science).
Dirimu a vet kah??

mbak manuk kertas ternyata sakniki asmane ganti dados anisa.. matabelo:

subject sing ditekuni nopo to mbak..?


o
tompiloverz - 04/09/2012 10:57 PM
#143

Quote:
Original Posted By paperbird
Aku dudu vet (veterinary science=KH), ning nyrempet2 sitik, anisa (animal science).
Dirimu a vet kah??


ohhh...aku ora vet ok mbak,,,,ra kuliah mbak, biayane gede ok...ra kuku D

sopo ngerti nek mbak e calon vet iso bagi2 ilmu soal kesehatan pet....

wis lulus to mbak???po jek nggarap skripsi??

sing lagi nggarap skripsi sing cah UNS sopo ae to???
akhtiar - 06/09/2012 05:20 PM
#144

tanya pak dosen \malu:

menurut pengalaman dosen malu:
nek dosen arep budal / bepergian (naik haji), nek ujiane pas dosen pembimbing'e masih bepergian, itu harus nunggu dosen pembimbing pulang dulu atau bisa ujian terlebih dahulu ya malu: hammer:

suwun jawabane hammer:
flew_meneer - 06/09/2012 05:25 PM
#145

Quote:
Original Posted By akhtiar
tanya pak dosen \malu:

menurut pengalaman dosen malu:
nek dosen arep budal / bepergian (naik haji), nek ujiane pas dosen pembimbing'e masih bepergian, itu harus nunggu dosen pembimbing pulang dulu atau bisa ujian terlebih dahulu ya malu: hammer:

suwun jawabane hammer:


klo pembimbing ya nunggu dia ada dulu baru bisa ujian..kecuali klo penguji itu bisa diganti o


CMIIW


btw kowe durung lulus2 to matabelo:
akhtiar - 06/09/2012 05:27 PM
#146

Quote:
Original Posted By flew_meneer
klo pembimbing ya nunggu dia ada dulu baru bisa ujian..kecuali klo penguji itu bisa diganti o


CMIIW


btw kowe durung lulus2 to matabelo:


waduh hammer

alamat lulus tahun ngarep kih :dp

iyo kih, mahasiswa yg di sayangi dosen malus
super..pekok - 07/09/2012 09:46 AM
#147

Quote:
Original Posted By akhtiar
tanya pak dosen \malu:

menurut pengalaman dosen malu:
nek dosen arep budal / bepergian (naik haji), nek ujiane pas dosen pembimbing'e masih bepergian, itu harus nunggu dosen pembimbing pulang dulu atau bisa ujian terlebih dahulu ya malu: hammer:

suwun jawabane hammer:



wes dijawab om RL.. o

v
v


Quote:
Original Posted By flew_meneer
klo pembimbing ya nunggu dia ada dulu baru bisa ujian..kecuali klo penguji itu bisa diganti o


CMIIW


btw kowe durung lulus2 to matabelo:
RajawaliSolo - 07/09/2012 10:03 AM
#148

Quote:
Original Posted By tompiloverz
ohhh...aku ora vet ok mbak,,,,ra kuliah mbak, biayane gede ok...ra kuku D

sopo ngerti nek mbak e calon vet iso bagi2 ilmu soal kesehatan pet....

wis lulus to mbak???po jek nggarap skripsi??

sing lagi nggarap skripsi sing cah UNS sopo ae to???


Hura percoyo...,
Lha jare wingi arep test wawancara kerjo ngganggo gelar soko UNS, ning ra sido amargo tangi kawanen D D


@Kang Super, kok ra tau dolan neh neng trit English kiwh piye \( \(
pekokpetok - 07/09/2012 10:08 AM
#149

Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Hura percoyo...,
Lha jare wingi arep test wawancara kerjo ngganggo gelar soko UNS, ning ra sido amargo tangi kawanen D D


@Kang Super, kok ra tau dolan neh neng trit English kiwh piye \( \(


aku lagi bosen ngomong engres...

DDD
Uyabz. - 08/09/2012 09:50 AM
#150

Assalamualaikum nderek gabung nggih sederek2
Brutallica - 09/09/2012 07:30 PM
#151

Sugeng ndalu pakdhe TS

kulo badhe ngerepoti malih babagan pados ebo*k analisis laporan keuangan kaliyan jawaban soal2 ipun...malu:

Spoiler for finstat

Financial statement analysis, 10e by k. R. Subramanyam , john j. Wild
plus solutions manual and test bank


kulo sampun nguplek2 ebo*kee, en.bookfi, avaxh*me, scr*bd, kaliyan pados link ngangge filestube ning link2 ipun sampun dipun pundut (mati) sedanten...\(

ndilalahi kulo mpun boten saget akses librrarry kampus malih...hammer:

mbok menawi panjenengan saget madosaken, kulo naming saget atur matur nuwun sakderengipun shakehand
super..pekok - 09/09/2012 07:42 PM
#152

Quote:
Original Posted By Brutallica
Sugeng ndalu pakdhe TS

kulo badhe ngerepoti malih babagan pados ebo*k analisis laporan keuangan kaliyan jawaban soal2 ipun...malu:

Spoiler for finstat

Financial statement analysis, 10e by k. R. Subramanyam , john j. Wild
plus solutions manual and test bank


kulo sampun nguplek2 ebo*kee, en.bookfi, avaxh*me, scr*bd, kaliyan pados link ngangge filestube ning link2 ipun sampun dipun pundut (mati) sedanten...\(

ndilalahi kulo mpun boten saget akses librrarry kampus malih...hammer:

mbok menawi panjenengan saget madosaken, kulo naming saget atur matur nuwun sakderengipun shakehand

kula cobi rumiyin nggih mbah..

mugi2 saged pikantuk punapa ingkang dipun kersakaken..

:sungkem:

==========
nyuwun pangapunten mbah.. punapa ingkang dipun kersaaken mboten saged dipun donlot.. \(

kasusipun sami kaliyan panjenengan. link mati punapa blocked site.. \(

hla nek wonten ing perpus, ingkang solution book, mboten wonten.. \( mboten pikantuk dipun akses kaliyan murid2.. o

:sorry

namung pikantuk punika mbah..
[CODE]http://www.4shared.com/office/65rl3RlI/subramanyam_finstat10e.html

[/CODE]




10-09-2012
paperbird - 11/09/2012 06:08 PM
#153

Quote:
Original Posted By super..pekok

mbak manuk kertas ternyata sakniki asmane ganti dados anisa.. matabelo:

subject sing ditekuni nopo to mbak..?


o


Kulo nekuni sing mboten ketingal Mas, ning sanes klenik malu
menawi boso enggres-ipun: molecular biology n genetics :cool

Quote:
Original Posted By tompiloverz


ohhh...aku ora vet ok mbak,,,,ra kuliah mbak, biayane gede ok...ra kuku D

sopo ngerti nek mbak e calon vet iso bagi2 ilmu soal kesehatan pet....

wis lulus to mbak???po jek nggarap skripsi??

sing lagi nggarap skripsi sing cah UNS sopo ae to???



Wah diajeng tasih imyut sanged nggih. Menawi kulo pun sepuh, luluse pun kolo mben jaman pekak mboten sekeco (jaman pekak ra enak ngakak ).
Aku dudu vet jeung, ning animal science.
tompiloverz - 14/09/2012 02:00 AM
#154

Quote:
Original Posted By akhtiar
tanya pak dosen \malu:

menurut pengalaman dosen malu:
nek dosen arep budal / bepergian (naik haji), nek ujiane pas dosen pembimbing'e masih bepergian, itu harus nunggu dosen pembimbing pulang dulu atau bisa ujian terlebih dahulu ya malu: hammer:

suwun jawabane hammer:


wis disauri kang meneer
v
v
v
v
v
Quote:
Original Posted By flew_meneer
klo pembimbing ya nunggu dia ada dulu baru bisa ujian..kecuali klo penguji itu bisa diganti o


CMIIW


btw kowe durung lulus2 to matabelo:


nambahi sitik,tergantung rembugane karo pembimbing yoan sebelum beliau berangkat, jadi dari mahasiswa ngajukke nek pembimbinge soal minta pengganti pembimbing khusus buat ujiane aja,(biasane sing didadekke alesan mahasiswane adalah ngoyak wisuda dll) nek pembimbing skripsi ne mau, ntar mahasiswa harus "pasrah" dengan pembimbing(buat ujian) yang ditunjuk oleh pembimbing skripsi, tapi juga harus diketahui juga oleh kaprodi lho.

tapi akeh2 e sih pembimbing e do wegah diganti,dadi mahasiswa nunggu sak mulihe sang dosen, kecuali kwe wani njuk surat rekomendasi sek seko kaprodine.nek kaprodi udah bilang OK kan yo pembimbing raiso piye2.toh juga beliau gak bisa hadir physically pas wayahe kwe ujian.

kemaren di fisip juga ada kasus kaya gitu,mhasiswa angkatan 2008 nek ga salah, jadi dia kan tinggal ujian, eh dosen pembimbinge malah meh munggah kaji, si mhs ngajuin buat minta pembimbing pengganti bt ujiannya aja, eh pembimbinge marah2, bocae akhire matur karo kaprodine minta solusi, akhirnya kaprodi manggil dosen yang bersangkutan, dan dirembugke.akhire iso ujian dengan diawasi langsung oleh kaprodi,nah sing aku lali takon adalah, trus kui tanda tangan berita acara ujiane sing nandatangani sopo ya???

Quote:
Original Posted By akhtiar
waduh hammer

alamat lulus tahun ngarep kih :dp

iyo kih, mahasiswa yg di sayangi dosen malus


aku yo podo kwe kok, ra popo akeh kancane....
Quote:
Original Posted By RajawaliSolo
Hura percoyo...,
Lha jare wingi arep test wawancara kerjo ngganggo gelar soko UNS, ning ra sido amargo tangi kawanen D D


@Kang Super, kok ra tau dolan neh neng trit English kiwh piye \( \(

gubraakkkk, malah konangan o
Quote:
Original Posted By paperbird
Kulo nekuni sing mboten ketingal Mas, ning sanes klenik malu
menawi boso enggres-ipun: molecular biology n genetics :cool




Wah diajeng tasih imyut sanged nggih. Menawi kulo pun sepuh, luluse pun kolo mben jaman pekak mboten sekeco (jaman pekak ra enak ngakak ).
Aku dudu vet jeung, ning animal science.

ten kampus kulo mpun sepuh kiyambak ;o

animal science ki ngopo kakak bidang kerjane....
Brutallica - 20/09/2012 03:58 PM
#155

Quote:
Original Posted By super..pekok
kula cobi rumiyin nggih mbah..

mugi2 saged pikantuk punapa ingkang dipun kersakaken..

:sungkem:

==========
nyuwun pangapunten mbah.. punapa ingkang dipun kersaaken mboten saged dipun donlot.. \(

kasusipun sami kaliyan panjenengan. link mati punapa blocked site.. \(

hla nek wonten ing perpus, ingkang solution book, mboten wonten.. \( mboten pikantuk dipun akses kaliyan murid2.. o

:sorry

namung pikantuk punika mbah..
[CODE]http://www.4*shared.com/office/65rl3RlI/subramanyam_finstat10e.html

[/CODE]




10-09-2012

matur sembah nuwun juragan, kawulo sampun dipunpadosaken file ingkang meniko

shakehand: beer:
diannafi - 15/10/2012 04:36 PM
#156

gan ada yang bisa mikrokontroler ga? ane lagi belajar ni. . .
dedengrh - 15/10/2012 05:19 PM
#157

Quote:
Original Posted By diannafi
gan ada yang bisa mikrokontroler ga? ane lagi belajar ni. . .


temen2 ane jg lg bljr UC gan, coba aja gabung biasanya pas minggu beer:
super..pekok - 15/10/2012 05:34 PM
#158

Quote:
Original Posted By diannafi
gan ada yang bisa mikrokontroler ga? ane lagi belajar ni. . .


Quote:
Original Posted By dedengrh
temen2 ane jg lg bljr UC gan, coba aja gabung biasanya pas minggu beer:


Monggo dilanjut.. :thumbup all welcome..

coffee:
diannafi - 15/10/2012 10:51 PM
#159

Quote:
Original Posted By dedengrh
temen2 ane jg lg bljr UC gan, coba aja gabung biasanya pas minggu beer:

UC itu apa gan?
ane masih newbie, kumpulnya dimana, jam berapa gan?
srabicoklat - 15/10/2012 11:10 PM
#160

Quote:
Original Posted By diannafi
UC itu apa gan?
ane masih newbie, kumpulnya dimana, jam berapa gan?


maksudnya µC mungkin ngacir:
Page 8 of 9 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [Scholar Corner] - mari berbagi ilmu dan pengetahuan ^_^