Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 11 of 172 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›

gen_sset - 11/05/2012 08:40 PM
#201

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
.. Ajake ape nggawakne omah bojo iki .. malu:
lak syukuran kene di uncali berkate ,, ngakaks
=-=-
ehh .. gambare ra metu wake sampeyan mau ..
coba cek pekiwan .. bingungs


gmpang wih... D
mesti di kabari lahh...

=========

enek sing ketilapan...
saiki wes muncul kok.. :thumbup

Quote:
Original Posted By turiputih
wkwkwkwk..
wis ra pati anyar ki kang.. D


pokoke jan buanter lek junker men-junker.. D


bahan bakar pertamax plus

karbu injeksi...
weww... jan maknyush lek kejang2... D D D

Quote:
Original Posted By estheganijo
selamat malam masbro2.. shakehand
ijin melu kebut2an post.. :ngacir
gek ndang golek pekiwan maneh.. ngakak


monggo2 ombrow... D D

sek podo semangat ikih.. :thumbup
estheganijo - 11/05/2012 08:42 PM
#202

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe

balapan terus ..
meluu wae lah tapi pulsa modem ngko bengi entek .. \(

ayo wes, duemen aku lek diajak balapan.. :cool
drijiku wis di tune-up iki mau.. ngakaks

Quote:
Original Posted By gen_sset

monggo2 ombrow... D D
sek podo semangat ikih.. :thumbup

sip buanget kang.. thumbup:
kudu tetep semangat.. tabrakan:
omahe ben tetep meriah.. D
Setipenk.exe - 11/05/2012 08:46 PM
#203

Quote:
Original Posted By gen_sset
gmpang wih... D
mesti di kabari lahh...

=========

enek sing ketilapan...
saiki wes muncul kok.. :thumbup



bahan bakar pertamax plus

karbu injeksi...
weww... jan maknyush lek kejang2... D D D


monggo2 ombrow... D D



sek podo semangat ikih.. :thumbup


sek tak cek'e..
wokee... :thumbup
=-=-=-=
ajake penak kui dingge dua2an .. genit:


Quote:
Original Posted By estheganijo
ayo wes, duemen aku lek diajak balapan.. :cool
drijiku wis di tune-up iki mau.. ngakaks


wehh koyo kendaraan ae ape balapan
di tune up . ngakaks
gen_sset - 11/05/2012 09:01 PM
#204

Quote:
Original Posted By estheganijo
ayo wes, duemen aku lek diajak balapan.. :cool
drijiku wis di tune-up iki mau.. ngakaks


sip buanget kang.. thumbup:
kudu tetep semangat.. tabrakan:
omahe ben tetep meriah.. D


wes ta edit kabeh postinganku neng pekiwan kang.. capedes

ben ketok tmbah rame.. D D

wes ngedep mejo drg ikih???

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
sek tak cek'e..
wokee... :thumbup
=-=-=-=
ajake penak kui dingge dua2an .. genit:
. ngakaks


wahhh suejukkk nggene kang..
plus romantis.... D D D

tpi jo smpk aneh2 nek kno...
rodo wingit jare..... :ngacir
estheganijo - 11/05/2012 09:08 PM
#205

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe

wehh koyo kendaraan ae ape balapan
di tune up . ngakaks

iyo kang, koyo kendaraan.. ngacir2
tapi bahan bakar-e sego pecel.. ngakaks

Quote:
Original Posted By gen_sset
wes ta edit kabeh postinganku neng pekiwan kang.. capedes
ben ketok tmbah rame.. D D
wes ngedep mejo drg ikih???

podo kang.. shakehand
lek cuma ngedit, modal search wae langsung dadi.. cool:
-----------------------
aku wis bertarung mulai awan mau kang.. D
lumayan lah, menang sitik.. hammers
gen_sset - 11/05/2012 09:24 PM
#206

Quote:
Original Posted By estheganijo

podo kang.. shakehand
lek cuma ngedit, modal search wae langsung dadi.. cool:
-----------------------
aku wis bertarung mulai awan mau kang.. D
lumayan lah, menang sitik.. hammers


bener kangs... ki postingane wes rapi kabeh....

trs biodata sing nek pekliwan kae ra enek rencana di update po py??? cd

opo ben panggah ngno ae???? :ngacir
estheganijo - 11/05/2012 09:28 PM
#207

Quote:
Original Posted By gen_sset
bener kangs... ki postingane wes rapi kabeh....
trs biodata sing nek pekliwan kae ra enek rencana di update po py??? cd

waduh.. ketoke jawaban-e angel kuwi kang.. cd
hanya yang berwenang yang tau.. hammer
sunan_arif - 11/05/2012 09:53 PM
#208

Quote:
Original Posted By estheganijo
waduh.. ketoke jawaban-e angel kuwi kang.. cd
hanya yang berwenang yang tau.. hammer


sugeng ndalu kang mas

Quote:
Original Posted By gen_sset
bener kangs... ki postingane wes rapi kabeh....

trs biodata sing nek pekliwan kae ra enek rencana di update po py??? cd

opo ben panggah ngno ae???? :ngacir


Blitar adem ayem kan Pak e
estheganijo - 11/05/2012 09:56 PM
#209

Quote:
Original Posted By sunan_arif
sugeng ndalu kang mas

Blitar adem ayem kan Pak e

wilujeng dalu lan salken kang.. shakehand2
tamu teko adoh iki ketok-e.. D
pean asli Blitar juga to?
sunan_arif - 11/05/2012 10:14 PM
#210

Quote:
Original Posted By estheganijo
wilujeng dalu lan salken kang.. shakehand2
tamu teko adoh iki ketok-e.. D
pean asli Blitar juga to?


Inggih Pak de, cuma lagi golek pangan nang paran
gen_sset - 11/05/2012 10:18 PM
#211

Quote:
Original Posted By sunan_arif
sugeng ndalu kang mas


Blitar adem ayem kan Pak e


saLken gann... shakehand

insya allah ttep adem ayem lohjinawi... o
asli blitar pundi masGans???
estheganijo - 11/05/2012 10:20 PM
#212

Quote:
Original Posted By sunan_arif
Inggih Pak de, cuma lagi golek pangan nang paran

makaryo neng Balikpapan to kang?
----------------------
posting-e lek iso minimal 2 baris yo kang, ben ora oneliner..
peraturan-e enek neng halaman depan..
sunan_arif - 11/05/2012 10:28 PM
#213

Quote:
Original Posted By gen_sset
saLken gann... shakehand

insya allah ttep adem ayem lohjinawi... o
asli blitar pundi masGans???


Asline Sentul
Pak De, daerah MBK

Quote:
Original Posted By estheganijo
makaryo neng Balikpapan to kang?
----------------------
posting-e lek iso minimal 2 baris yo kang, ben ora oneliner..
peraturan-e enek neng halaman depan..


dimangertos Pak Gan

Mohon dimaafkan yah \)
gen_sset - 11/05/2012 10:36 PM
#214

Quote:
Original Posted By estheganijo


-----------------------
aku wis bertarung mulai awan mau kang.. D
lumayan lah, menang sitik.. hammers


aq nek jam yahene mesti kurang beruntung kang... malus

ngko nek jam 12 munggah biasane gmpang oleh peruntungan... D D

Quote:
Original Posted By sunan_arif
Asline Sentul
Pak De, daerah MBK


ohh daerah mriku...

shakehand kawulo asli gandusari masGans... o
makam ngalor trs ngetan ...
sering2 maen di mari..
biar tmbah kliatan rame dan rukun... :thumbup
sunan_arif - 11/05/2012 10:40 PM
#215

Quote:
Original Posted By gen_sset
aq nek jam yahene mesti kurang beruntung kang... malus

ngko nek jam 12 munggah biasane gmpang oleh peruntungan... D D



ohh daerah mriku...

shakehand kawulo asli gandusari masGans... o
makam ngalor trs ngetan ...
sering2 maen di mari..
biar tmbah kliatan rame dan rukun... :thumbup


Sip sip

mugo2 iso sering mampir teng mriki Pak e

ben ketemu terus karo sedulur kabeh
gen_sset - 11/05/2012 10:45 PM
#216

Quote:
Original Posted By sunan_arif
Sip sip

mugo2 iso sering mampir teng mriki Pak e

ben ketemu terus karo sedulur kabeh


siap west...
ikih ID sepuh seangkatanku, ning kok sek nubie..
kesuwen semedi masGans??? D D
nganuku - 11/05/2012 11:41 PM
#217

Quote:
Original Posted By gen_sset
siap west...
ikih ID sepuh seangkatanku, ning kok sek nubie..
kesuwen semedi masGans??? D D


rasah rame ae mad: yahmene kok rung turu, sesuk mangan2 yok.... :thumbup


Ben ora rongliner.... ngacir:
gen_sset - 11/05/2012 11:43 PM
#218

Quote:
Original Posted By nganuku
rasah rame ae mad: yahmene kok rung turu, sesuk mangan2 yok.... :thumbup


Ben ora rongliner.... ngacir:


byuh yahene turu trs klien ku py??? D D D

ssuk aq ra iso loh kang...
anakku sng neng jember moro kih.. o
nganuku - 12/05/2012 01:07 AM
#219

Quote:
Original Posted By gen_sset
byuh yahene turu trs klien ku py??? D D D

ssuk aq ra iso loh kang...
anakku sng neng jember moro kih.. o


anak mu jak en pisan, mangan2...tinggal turu ae, ben mandiri klien e


ini adalah baris kedua...xx D
danangak. - 12/05/2012 04:41 AM
#220

selamat pagi Blitar....
semoga penuh semangat hari ini
Page 11 of 172 | ‹ First  < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3