Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 172 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

Setipenk.exe - 12/05/2012 08:23 PM
#241

Quote:
Original Posted By eldo123
kok udah ganti rumah gan,, o
kok kayak'e jek sepi ngene
bingungs
absen dhisik ae lah,suwi ga mampir mrene,,, D


mampir yukk .. malu:
sini aja ..

Quote:
Original Posted By Fuad83
wih......:games mania ikih......
piye kabare kang?


sugeng dalu kang....shakehand2
piye kabare?neng ndi ae kog nganti gak weroh lek ganti omah....


hehehe,, main dewe iki ,,
karo ngenteni donlod updatean avira .. cd
=-=-=-=
eh post'e ng pekiwan ndang di edit .. nko di seneni pak TS loo .. army:
Fuad83 - 12/05/2012 08:32 PM
#242

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
mampir yukk .. malu:
sini aja ..



hehehe,, main dewe iki ,,
karo ngenteni donlod updatean avira .. cd
=-=-=-=
eh post'e ng pekiwan ndang di edit .. nko di seneni pak TS loo .. army:

di baturi po piye?

-----------------
jek di proses kang karo pak TS e.....
Setipenk.exe - 12/05/2012 08:43 PM
#243

Quote:
Original Posted By Fuad83
di baturi po piye?

-----------------
jek di proses kang karo pak TS e.....


.. ati2 loo ..
di ancem wwes an .. ngakaks iki KLIK
danangak. - 12/05/2012 08:53 PM
#244

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
.. ati2 loo ..
di ancem wwes an .. ngakaks iki KLIK


link apa iki?
hmmm
Fuad83 - 12/05/2012 08:53 PM
#245

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
.. ati2 loo ..
di ancem wwes an .. ngakaks iki KLIK


Iyo kang.......wiz weroh aku.....

winginane pak TS e wiz tak pm....jre'e arep di edit ne,,,,lha iku wonge yo nyimak ogngacir:
Setipenk.exe - 12/05/2012 08:57 PM
#246

Quote:
Original Posted By danangak.
link apa iki?
hmmm


Sesuatu ... malu:

Quote:
Original Posted By Fuad83
Iyo kang.......wiz weroh aku.....

winginane pak TS e wiz tak pm....jre'e arep di edit ne,,,,lha iku wonge yo nyimak ogngacir:


ngakaks ..
kono udan ra kang >> kene ndadak deress ..
Fuad83 - 12/05/2012 09:04 PM
#247

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
Sesuatu ... malu:



ngakaks ..
kono udan ra kang >> kene ndadak deress ..


dueres kang kene yo'an......rain:

gek kadong macak arep apel lo iki,,,,hammer
estheganijo - 12/05/2012 09:14 PM
#248

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe

ngakaks ..
kono udan ra kang >> kene ndadak deress ..

Quote:
Original Posted By Fuad83
dueres kang kene yo'an......rain:
gek kadong macak arep apel lo iki,,,,hammer

malming podo diudani kabeh yo iki? ngakaks

cangkrukan ngramekne omah wae wis.. ilovekaskuss
danangak. - 12/05/2012 09:17 PM
#249

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
Sesuatu ... malu:



ngakaks ..
kono udan ra kang >> kene ndadak deress ..


waaahhhh
sesuatu banget.....
Fuad83 - 12/05/2012 09:26 PM
#250

Quote:
Original Posted By estheganijo
malming podo diudani kabeh yo iki? ngakaks

cangkrukan ngramekne omah wae wis.. ilovekaskuss


Quote:
Original Posted By danangak.
waaahhhh
sesuatu banget.....


gene poro sesepuk iki gak udan tow?


lagi ngapo ki acarane?
estheganijo - 12/05/2012 09:41 PM
#251

Quote:
Original Posted By Fuad83
gene poro sesepuk iki gak udan tow?

lagi ngapo ki acarane?

kademangan lumayan deres kang..

tapi cuma sedilut..
Setipenk.exe - 12/05/2012 09:44 PM
#252

Quote:
Original Posted By Fuad83
dueres kang kene yo'an......◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3

gek kadong macak arep apel lo iki,,,,hammer


.. aku mlah2 udan2an .. cd

Quote:
Original Posted By estheganijo
malming podo diudani kabeh yo iki? ngakaks

cangkrukan ngramekne omah wae wis.. ilovekaskuss


.. roto kabeh udane ,,, ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3

Quote:
Original Posted By danangak.
waaahhhh
sesuatu banget.....


Syahrini Mode Dtected .. army:

estheganijo - 12/05/2012 09:57 PM
#253

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
.. aku mlah2 udan2an .. cd

.. roto kabeh udane ,,, ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3

waduh.. kok malah udan2an to kang.. bingungs

berarti malming-e basah2an iki.. ngakaks
S.Y.Nyster - 12/05/2012 10:20 PM
#254

Quote:
Original Posted By estheganijo
waduh.. kok malah udan2an to kang.. bingungs

berarti malming-e basah2an iki.. ngakaks


gawe ID iki lahh..
iyo udan2an malah katisen takuts
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization
estheganijo - 12/05/2012 10:28 PM
#255

Quote:
Original Posted By S.Y.Nyster
gawe ID iki lahh..
iyo udan2an malah katisen takuts
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization

sing sijine kademen yo kang.. takuts

langsung ganti kostum.. D
S.Y.Nyster - 12/05/2012 10:32 PM
#256

Quote:
Original Posted By estheganijo
sing sijine kademen yo kang.. takuts

langsung ganti kostum.. D


jek tak lebokne RiceCooker ... ngakaks
ben anget .. skalian mbturi gawe klon .. D
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization
estheganijo - 12/05/2012 10:43 PM
#257

Quote:
Original Posted By S.Y.Nyster
jek tak lebokne RiceCooker ... ngakaks
ben anget .. skalian mbturi gawe klon .. D
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization

iyo kang, memperingati hari kelon.. ngakaks

sing iki yo diajak kebut2an.. D
S.Y.Nyster - 12/05/2012 10:45 PM
#258

Quote:
Original Posted By estheganijo
iyo kang, memperingati hari klon.. ngakaks

sing iki yo diajak banter2an.. D


lhoh di ajak pisann ,,, army:
ayoo too .. budall ..
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization
estheganijo - 12/05/2012 10:49 PM
#259

Quote:
Original Posted By S.Y.Nyster
lhoh di ajak pisann ,,, army:
ayoo too .. budall ..
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
The ReBorn a.k.a The Red Brick Organization

yo pasti diajak to kang.. :ngacir

kebut2an ben ndang finish.. iloveindonesia
prapamjazz - 12/05/2012 10:51 PM
#260

Quote:
Original Posted By tex99

lha mambengi lo jek kencan karo aku :cool
kok enek enek ae awkmu ki capedes


loh2,,,
wis dadi bojoku kui @.,@
ngakak


slamat malam,,, udan2 ga iki
Page 13 of 172 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3