Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

KasNoeL - 09/05/2012 11:43 PM
#21

puinter

bar pindah omah

langsung ngalih kabeh cd
fadilrafael - 09/05/2012 11:54 PM
#22

Quote:
Original Posted By KasNoeL
puinter
bar pindah omah
langsung ngalih kabeh cd

aku durung ngalih gan.. Yb
tapi wis arep pamit rehat iki, boyoke wis njaluk leren.. hammers
pean kok siktas tampil maneh iki mau?
KasNoeL - 09/05/2012 11:58 PM
#23

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
reserved update TOP JUNKER



Inilah 10 ID yg tembus jadi Top Junker thread Part 2.


Spoiler for view
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3


Selengkapnya KLIK

For Part 3
Spoiler for cekidot
Sedang Berjalan



maaf
rekor saya blm terpecahkan

1800 :cool
https://www.kaskus.co.id/misc.php?do=whoposted&t=10459884
Quote:
Original Posted By fadilrafael

aku durung ngalih gan.. Yb
tapi wis arep pamit rehat iki, boyoke wis njaluk leren.. hammers
pean kok siktas tampil maneh iki mau?

jagoan metune keri gan o
fadilrafael - 10/05/2012 12:04 AM
#24

Quote:
Original Posted By KasNoeL
maaf
rekor saya blm terpecahkan
1800 :cool
https://www.kaskus.co.id/misc.php?do=whoposted&t=10459884

jagoan metune keri gan o

wow.. 1800?? bener2 top kuwi.. mantabs.. ilovekaskuss
------------------------------------
aku pamit off disik, sesok dilanjut maneh.. shakehand
KasNoeL - 10/05/2012 12:05 AM
#25

Quote:
Original Posted By fadilrafael
wow.. 1800?? bener2 top kuwi.. mantabs.. ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
------------------------------------
aku pamit off disik, sesok dilanjut maneh.. ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3



yo to

bar oleh pekiwan minggat kabeh cd



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
gen_sset - 10/05/2012 12:22 AM
#26

Quote:
Original Posted By KasNoeL
maaf
rekor saya blm terpecahkan

1800 :cool
https://www.kaskus.co.id/misc.php?do=whoposted&t=10459884

jagoan metune keri gan o


puh puh puh...
hebat nhuw...
ckckckck...

Quote:
Original Posted By KasNoeL
yo to

bar oleh pekiwan minggat kabeh cd



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


aq seks enek loh...

mari ngisi bensin plus kopi susu...

segerrr................. :2thumbup
Fuad83 - 10/05/2012 02:20 AM
#27

Inguk-inguk omah anyar.........:cystg
tiba"e wiz sepi..........takut

Jalan-jalan sek lah,,,,,,,,,:travel
elfalo - 10/05/2012 06:15 AM
#28

rumah baru...........
jalan2 dulu ach... :travel
sayang g bisa mejeng d pejiwan \(
gpp,yg pnting hepi .........ilovekaskuss
prapamjazz - 10/05/2012 07:11 AM
#29

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
reserved update TOP JUNKER



Inilah 10 ID yg tembus jadi Top Junker thread Part 2.


Spoiler for view
◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3


Selengkapnya KLIK

For Part 3
Spoiler for cekidot
Sedang Berjalan




maaf kira2 yang part 1 ada ga ya,,,
biar bisa nongol gitu,, waokaakwoakwokaokw
rudin_malo - 10/05/2012 07:15 AM
#30

Wes pindaahan mbake....
Smg rmh ke 3 nambah rame....
prapamjazz - 10/05/2012 07:18 AM
#31

Quote:
Original Posted By rudin_malo
Wes pindaahan mbake....
Smg rmh ke 3 nambah rame....


amin,,,
wis sui ga ngequot om iki
malus
fadilrafael - 10/05/2012 09:04 AM
#32

Quote:
Original Posted By rudin_malo
Wes pindaahan mbake....
Smg rmh ke 3 nambah rame....

Quote:
Original Posted By prapamjazz
amin,,,
wis sui ga ngequot om iki
malus

quote sing enek disik..
wilujeng enjing sederek2.. shakehand
absen isuk neng omah anyar, jan sik kinyis2.. D
03boy - 10/05/2012 09:40 AM
#33

wahhh. . . ketinggalan. . .:ngacir
suwe ga mampir kok ya wis part 3
ilovekaskus
beluis - 10/05/2012 10:09 AM
#34

oalah makane kok tak inguk inguk ra enek uwong
tibak'e do pindah mrene wis an
--------------------------------------------
mbeber kloso pasang lilin
-lapak dibukak-
Fuad83 - 10/05/2012 10:21 AM
#35

Quote:
Original Posted By fadilrafael
quote sing enek disik..
wilujeng enjing sederek2.. shakehand
absen isuk neng omah anyar, jan sik kinyis2.. D

Qout 1...
sugeng enjing kang...shakehand2

Quote:
Original Posted By 03boy
wahhh. . . ketinggalan. . .:ngacir
suwe ga mampir kok ya wis part 3
ilovekaskus

Quot 2...
Salken karo sesepuh sek...shakehand

Quote:
Original Posted By beluis
oalah makane kok tak inguk inguk ra enek uwong
tibak'e do pindah mrene wis an
--------------------------------------------
mbeber kloso pasang lilin
-lapak dibukak-

Quot 3....
jo lali camilane mas e.....:request
fadilrafael - 10/05/2012 10:22 AM
#36

Quote:
Original Posted By 03boy
wahhh. . . ketinggalan. . .:ngacir
suwe ga mampir kok ya wis part 3
ilovekaskus

salken gan.. shakehand
suwi ora mampir kene yo gan?

Quote:
Original Posted By beluis
oalah makane kok tak inguk inguk ra enek uwong
tibak'e do pindah mrene wis an
--------------------------------------------
mbeber kloso pasang lilin
-lapak dibukak-

iyo mas, pindahan-e mau bengi.. :travel
-------------------------------
ojo lali menyan karo sajen-e mas.. D

Quote:
Original Posted By Fuad83
Qout 1...
sugeng enjing kang...shakehand2
Quot 2...
Salken karo sesepuh sek...shakehand
Quot 3....
jo lali camilane mas e.....:request

wilujeng enjing kang.. shakehand2
beluis - 10/05/2012 10:26 AM
#37

Quote:
Original Posted By Fuad83
Qout 1...
sugeng enjing kang...shakehand2


Quot 2...
Salken karo sesepuh sek...shakehand


Quot 3....
jo lali camilane mas e.....:request


wes pasti ra telat mas...iki aku wes ngedang mbothe...
senengane almarhum pak buk'ku berdukas

Quote:
Original Posted By fadilrafael
salken gan.. shakehand
suwi ora mampir kene yo gan?


iyo mas, pindahan-e mau bengi.. :travel
-------------------------------
ojo lali menyan karo sajen-e mas.. D


hkwhkwehkwhewkehwk ... lha kui dodolan opo ngepet mas?
sekalian sampean jogo'ne liline ben ra mati ya
fadilrafael - 10/05/2012 10:33 AM
#38

Quote:
Original Posted By beluis

hkwhkwehkwhewkehwk ... lha kui dodolan opo ngepet mas?
sekalian sampean jogo'ne liline ben ra mati ya

lha lek lilin tok kurang lengkap mas.. ngakak
dilengkapi pisan wae syarat-e.. D
Fuad83 - 10/05/2012 10:36 AM
#39

Quote:
Original Posted By fadilrafael
salken gan.. shakehand
suwi ora mampir kene yo gan?


iyo mas, pindahan-e mau bengi.. :travel
-------------------------------
ojo lali menyan karo sajen-e mas.. D


wilujeng enjing kang.. shakehand2

Wis sarapan kang?

Quote:
Original Posted By beluis
wes pasti ra telat mas...iki aku wes ngedang mbothe...
senengane almarhum pak buk'ku berdukas



hkwhkwehkwhewkehwk ... lha kui dodolan opo ngepet mas?
sekalian sampean jogo'ne liline ben ra mati ya

mantap wiz.......di tambah i coffee: mas e,,,
sarapan e opo kimau?
KasNoeL - 10/05/2012 10:44 AM
#40

jek sepi tibak e

melintas tok ae



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
Page 2 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3