Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

Fuad83 - 10/05/2012 11:10 AM
#61

Quote:
QUOTE PORO SESEPUH



Wih.......sesepuhe podo metu........kbgt:

Nyubi izin menyimak tokngacir:
tex99 - 10/05/2012 11:11 AM
#62

Quote:
Original Posted By wawowalo


walopun ngejunk tapi tetep ikut aturan...D
_________________________

aku yo doyan sakjane karo sing digoleki erick :matabelo



lha erik biasane nggolek.i kasnul karo eldo D
berarti doyan karo kasnul lan eldo nu iki ngacir: :bettys
fadilrafael - 10/05/2012 11:13 AM
#63

Quote:
Original Posted By tex99

sungkan lapo barang to kang
biasa ae D

iyo wis kang, tak nyantai wae.. D
mau bengi kebetulan mendapat waktu yang pas.. Yb

Quote:
Original Posted By wawowalo

lumayan kang...
dah mulai rame D
sibuk nopo kang....?

kesibukan seperti biasa kang..
bongkar2 hape-ne wong2.. D
wawowalo - 10/05/2012 11:14 AM
#64

Quote:
Original Posted By Fuad83

Wih.......sesepuhe podo metu........kbgt:

Nyubi izin menyimak tokngacir:


sak jane sing sesepuh kuwi sopo toh...
njenengan kan luwih sepuh malus

Quote:
Original Posted By tex99


lha erik biasane nggolek.i kasnul karo eldo D
berarti doyan karo kasnul lan eldo nu iki ngacir: :bettys


arrggg....
masiho maho aku jelas pilih-pilih lah...najis
mereka berdua tidak masuk hitungan ----------------------- :ngacir

habibpa - 10/05/2012 11:14 AM
#65

Quote:
Original Posted By wawowalo
patut untuk mendapat tendangan dari langit kie ngakak
tapi TS e yo perlu di saduk _____________:ngacir




lumayan kang...
dah mulai rame D
sibuk nopo kang....?


ampuun ampuun \)b\)b
ikut nimbrung wiss Peace:


Quote:
Original Posted By fadilrafael
warung rame terus to kang?


waduh.. malih sungkan aku..
sesepuh2 podo ora kebagian pejwan.. malus


sip, met sarapan.. ricebowl:


iki sepuh e wis kebagian kok e... malus:
tex99 - 10/05/2012 11:16 AM
#66

Quote:
Original Posted By fadilrafael

iyo wis kang, tak nyantai wae.. D
mau bengi kebetulan mendapat waktu yang pas.. Yb


kesibukan seperti biasa kang..
bongkar2 hape-ne wong2.. D

aku gak kebagian \(
mambengi inet busuk \(

Quote:
Original Posted By wawowalo


sak jane sing sesepuh kuwi sopo toh...
njenengan kan luwih sepuh malus



arrggg....
masiho maho aku jelas pilih-pilih lah...najis
mereka berdua tidak masuk hitungan ----------------------- :ngacir



tenane kang ngakaks
lha iku maeng jarene doyan seng digooleki erik biasane ngacir:
fadilrafael - 10/05/2012 11:17 AM
#67

Quote:
Original Posted By habibpa

iki sepuh e wis kebagian kok e... malus:

ok, mantabs gan.. :2thumbup
pean oleh post pas nduwurku.. D

Quote:
Original Posted By tex99
aku gak kebagian \(
mambengi inet busuk \(

pean nggawe modem + operator opo lho kang?
wawowalo - 10/05/2012 11:19 AM
#68

Quote:
Original Posted By habibpa


ampuun ampuun \)b\)b
ikut nimbrung wiss Peace:

iki sepuh e wis kebagian kok e... malus:


hehehehe...D
aku gak sampai hati untuk berbuat kasar kok :betty

Quote:
Original Posted By tex99

aku gak kebagian \(
mambengi inet busuk \(

tenane kang ngakaks
lha iku maeng jarene doyan seng digooleki erik biasane ngacir:


tak pikir sing ayu-ayu...
duduk sing kuwi takut
tex99 - 10/05/2012 11:22 AM
#69

Quote:
Original Posted By fadilrafael

ok, mantabs gan.. :2thumbup
pean oleh post pas nduwurku.. D


pean nggawe modem + operator opo lho kang?

gae semarpren konak gan ngacir:
Quote:
Original Posted By wawowalo


hehehehe...D
aku gak sampai hati untuk berbuat kasar kok :betty



tak pikir sing ayu-ayu...
duduk sing kuwi takut


lha seng ndi loh bingungs
biasane yo 2 kui seng digoleki D
wawowalo - 10/05/2012 11:24 AM
#70

Quote:
Original Posted By tex99

gae semarpren konak gan ngacir:

lha seng ndi loh bingungs
biasane yo 2 kui seng digoleki D


brarti ente urung ngerti D
btw barcen yuk ....cendolbig
tex99 - 10/05/2012 11:25 AM
#71

Quote:
Original Posted By wawowalo


brarti ente urung ngerti D
btw barcen yuk ....cendolbig


ngnu yo kenek D
iki nganggur ijoku dino iki
wawowalo - 10/05/2012 11:26 AM
#72

Quote:
Original Posted By fadilrafael

iyo wis kang, tak nyantai wae.. D
mau bengi kebetulan mendapat waktu yang pas.. Yb

kesibukan seperti biasa kang..
bongkar2 hape-ne wong2.. D


guendeng...
hp ne uwong di hajar pisan ngakak


Quote:
Original Posted By tex99


ngnu yo kenek D
iki nganggur ijoku dino iki


cendolbig sent bro...
lek utang ojo suwi-suwi...ben iso 5 bar
tex99 - 10/05/2012 11:28 AM
#73

Quote:
Original Posted By wawowalo


guendeng...
hp ne uwong di hajar pisan ngakak




:cekkulkas bro...
lek utang ojo suwi-suwi...ben iso 5 bar


iyo kang D
bariki tak sebar" ijo"ne
ben iso ndang nyarutang siul:
wawowalo - 10/05/2012 11:32 AM
#74

Quote:


iyo kang D
bariki tak sebar" ijo"ne
ben iso ndang nyarutang siul:


dino iki kathe lapo kang...?
mbojo opo les D
tex99 - 10/05/2012 11:33 AM
#75

Quote:
Original Posted By wawowalo


dino iki kathe lapo kang...?
mbojo opo les D


iki pe ngces leptop kang D
bar ngunu pesen ayam cowek 1 porsi karo es teh ijo malus
les e uwes kang
mbojo..... sek sibuk iki
wawowalo - 10/05/2012 11:35 AM
#76

Quote:
Original Posted By tex99


iki pe ngces leptop kang D
bar ngunu pesen ayam cowek 1 porsi karo es teh ijo malus
les e uwes kang
mbojo..... sek sibuk iki


aku gak ditraktir...malus
kopi coklat aja cukup kok D
tex99 - 10/05/2012 11:36 AM
#77

Quote:
Original Posted By wawowalo


aku gak ditraktir...malus
kopi coklat aja cukup kok D


lha seng gae kok ditraktir to iki ngakaks
garek nggae ae kok p
wawowalo - 10/05/2012 11:37 AM
#78

Quote:
Original Posted By tex99


lha seng gae kok ditraktir to iki ngakaks
garek nggae ae kok p


tapi aku kan pengen ditraktir...
itung-itung selamatan kelulusan malus
tex99 - 10/05/2012 11:38 AM
#79

Quote:
Original Posted By wawowalo


tapi aku kan pengen ditraktir...
itung-itung selamatan kelulusan malus


lha iku kang masalae D
usahane jek berkembang iki
lagi merintis malus
fadilrafael - 10/05/2012 11:39 AM
#80

Quote:
Original Posted By tex99
gae semarpren konak gan ngacir:

nggone pean EVDO-ne opo gak aktif?

Quote:
Original Posted By wawowalo
guendeng...
hp ne uwong di hajar pisan ngakak

cendolbig sent bro...
lek utang ojo suwi-suwi...ben iso 5 bar

maklum kang, cari nafkah-e yo bongkar2 hape alias serpis kang.. malus
--------------------------
btw, aku yo gelem lho diajak barcen.. Yb
Page 4 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3