Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

tex99 - 10/05/2012 11:44 AM
#81

Quote:
Original Posted By fadilrafael

nggone pean EVDO-ne opo gak aktif?


maklum kang, cari nafkah-e yo bongkar2 hape alias serpis kang.. malus
--------------------------
btw, aku yo gelem lho diajak barcen.. Yb


aktif kok kang
ancen lak bengi amoh iku inet.e mestian \(
wawowalo - 10/05/2012 11:45 AM
#82

Quote:
Original Posted By tex99


lha iku kang masalae D
usahane jek berkembang iki
lagi merintis malus


kalo gitu temane wilujengan gawe usaha...
mengko tak golekno restu soko keraton D



Quote:
Original Posted By fadilrafael

nggone pean EVDO-ne opo gak aktif?


maklum kang, cari nafkah-e yo bongkar2 hape alias serpis kang.. malus
--------------------------
btw, aku yo gelem lho diajak barcen.. Yb


jan, sangar tenan juragan siji iki D
wokeh kang, mengko tak kirim nganggo klonengan yo...
tapi balesannya ke ID ini aja D
tex99 - 10/05/2012 11:47 AM
#83

Quote:
Original Posted By wawowalo


kalo gitu temane wilujengan gawe usaha...
mengko tak golekno restu soko keraton D





jan, sangar tenan juragan siji iki D
wokeh kang, mengko tak kirim nganggo klonengan yo...
tapi balesannya ke ID ini aja D


panggah enek iki alesane hammers
golek alesan opo neh yo iki ngacir:
wawowalo - 10/05/2012 11:48 AM
#84

Quote:
Original Posted By tex99


panggah enek iki alesane hammers
golek alesan opo neh yo iki ngacir:


ora usah golek-golek alesan...
langsung eksekusi wae D
tex99 - 10/05/2012 11:49 AM
#85

Quote:
Original Posted By wawowalo


ora usah golek-golek alesan...
langsung eksekusi wae D


seperti biasa iki
langsung to the point D
kang, aku pesen ayam cowek karo es teh ijone ngacir:
wes luwe banget iki ugung sarapan \(
wawowalo - 10/05/2012 11:53 AM
#86

Quote:
Original Posted By tex99


seperti biasa iki
langsung to the point D
kang, aku pesen ayam cowek karo es teh ijone ngacir:
wes luwe banget iki ugung sarapan \(


langsung wae ning mas susis yo...
jo lali kopi coklat dingin satu D
tex99 - 10/05/2012 11:57 AM
#87

Quote:
Original Posted By wawowalo


langsung wae ning mas susis yo...
jo lali kopi coklat dingin satu D


iki lagi tipis kang dompetku \(
yawes tak ngacir pesen disik ngacir:
wawowalo - 10/05/2012 11:58 AM
#88

Quote:
Original Posted By tex99


iki lagi tipis kang dompetku \(
yawes tak ngacir pesen disik ngacir:


dasar pelit...:army
aku jadi sedih nih \(
Fuad83 - 10/05/2012 11:58 AM
#89

Quote:
Original Posted By fadilrafael

sip, met sarapan.. ricebowl:

mari sarapan weteng ku kog mesti wuarek to kanghammer

Quote:
Original Posted By tex99
iki metu neh wong.e ngacir:


sungkan lapo barang to kang
biasa ae D


lha iku , lapo gak pesen seng biasane di temoni karo kang erik kae o

tak colek e kang abid sek...shakehand2

Quote:
Original Posted By habibpa

iki sepuh e wis kebagian kok e... malus:

Salken kang........shakehand2

Quote:
Original Posted By wawowalo
sak jane sing sesepuh kuwi sopo toh...
njenengan kan luwih sepuh malus


aku lo kang jek enom banget....:cool
fadilrafael - 10/05/2012 11:59 AM
#90

Quote:
Original Posted By tex99
aktif kok kang
ancen lak bengi amoh iku inet.e mestian \(

waduh.. sangat disayangkan kuwi..
opo mungkin lek bengi pengguna-ne meningkat paling kang, dadi rodo lemot.. nohope:

Quote:
Original Posted By wawowalo

jan, sangar tenan juragan siji iki D
wokeh kang, mengko tak kirim nganggo klonengan yo...
tapi balesannya ke ID ini aja D

ah, biasa wae kok kang, ora terlalu sangar.. malus
-----------------------------
brankas-e pean wis tak isi saham kang.. cendols D

Quote:
Original Posted By Fuad83
mari sarapan weteng ku kog mesti wuarek to kanghammer

mosok to kang? bingung
ojo lali coffee:ne, ben ora ngantuk..
wawowalo - 10/05/2012 12:02 PM
#91

Quote:
Original Posted By fadilrafael

waduh.. sangat disayangkan kuwi..
opo mungkin lek bengi pengguna-ne meningkat paling kang, dadi rodo lemot.. nohope:


ah, biasa wae kok kang, ora terlalu sangar.. malus
-----------------------------
brankas-e pean wis tak isi saham kang.. D


wis tak kirim balik kang via kakak tex99....D
cendolku urung mateng D


Quote:
Original Posted By Fuad83

mari sarapan weteng ku kog mesti wuarek to kanghammer


tak colek e kang abid sek...shakehand2


Salken kang........shakehand2

Kog wis sepi maneh to....bingung


opo iki kurang rame toh kang malus
tex99 - 10/05/2012 12:03 PM
#92

Quote:
Original Posted By wawowalo


dasar pelit...:army
aku jadi sedih nih \(

horeee....... om.e mewek D

Quote:
Original Posted By Fuad83

mari sarapan weteng ku kog mesti wuarek to kanghammer


tak colek e kang abid sek...shakehand2


Salken kang........shakehand2

Kog wis sepi maneh to....bingung

hwaduh capedes
aku dicolek iki capedes
kok yo lanang seng nyolek \(

Quote:
Original Posted By fadilrafael

waduh.. sangat disayangkan kuwi..
opo mungkin lek bengi pengguna-ne meningkat paling kang, dadi rodo lemot.. nohope:


ah, biasa wae kok kang, ora terlalu sangar.. malus
-----------------------------
brankas-e pean wis tak isi saham kang.. cendols D


mosok to kang? bingung
ojo lali coffee:ne, ben ora ngantuk..


kabeh kabeh yo ngunu kui kang capedes
harga murah kualitas murahan capedes
wawowalo - 10/05/2012 12:08 PM
#93

Quote:
Original Posted By tex99

horeee....... om.e mewek D
hwaduh capedes
aku dicolek iki capedes
kok yo lanang seng nyolek \(

kabeh kabeh yo ngunu kui kang capedes
harga murah kualitas murahan capedes


hatikukan lembut, jadi gak bisa marah..
katanya sih kayak beruang madu malus
fadilrafael - 10/05/2012 12:09 PM
#94

Quote:
Original Posted By wawowalo
wis tak kirim balik kang via kakak tex99....D
cendolku urung mateng D

ok kang, matur nuwun yo.. shakehand

Quote:
Original Posted By tex99

kabeh kabeh yo ngunu kui kang capedes
harga murah kualitas murahan capedes

tapi lek awan ngene iki lumayan banter yo kang?
btw, iki pean lagi neng markas padaganan to?
wawowalo - 10/05/2012 12:11 PM
#95

Quote:
Original Posted By fadilrafael

ok kang, matur nuwun yo.. shakehand

tapi lek awan ngene iki lumayan banter yo kang?
btw, iki pean lagi neng markas padaganan to?

iso dibaleni kie..
ben isok 5 bar D
tex99 - 10/05/2012 12:12 PM
#96

Quote:
Original Posted By wawowalo


hatikukan lembut, jadi gak bisa marah..
katanya sih kayak beruang madu malus

hwaduh lembut??? capedes

Quote:
Original Posted By fadilrafael

ok kang, matur nuwun yo.. shakehand


tapi lek awan ngene iki lumayan banter yo kang?
btw, iki pean lagi neng markas padaganan to?


iyo iki ngancani om wawowalo D
sakno dewean iku ngacir:
Fuad83 - 10/05/2012 12:18 PM
#97

Quote:
Original Posted By tex99

hwaduh capedes
aku dicolek iki capedes
kok yo lanang seng nyolek \(

aman kang.....aku normal e,,,,,
mek ben akrab kang....

Quote:
Original Posted By wawowalo

opo iki kurang rame toh kang malus

kleru lek omong kang.....malus
aku yo gelem lho di jak barcen....

Quote:
Original Posted By fadilrafael

mosok to kang? bingung
ojo lali coffee:ne, ben ora ngantuk..

coffee: ku neng omah kang......arep tuku aras2 en....sakjane ngantuk e pool....
fadilrafael - 10/05/2012 12:19 PM
#98

Quote:
Original Posted By wawowalo
iso dibaleni kie..
ben isok 5 bar D

sangat setuju kang.. :2thumbup
pasukanku yo arep tak lulusne disik, ben iso diajak barcen.. D

Quote:
Original Posted By tex99

iyo iki ngancani om wawowalo D
sakno dewean iku ngacir:

mantabs wes.. thumbup:
malih pingin cangkrukan neng markas maneh iki.. :matabelo

Quote:
Original Posted By Fuad83

coffee: ku neng omah kang......arep tuku aras2 en....sakjane ngantuk e pool....

penak-e sesok coffee:ne digowo neng kios wae.. D
tex99 - 10/05/2012 12:20 PM
#99

Quote:
Original Posted By wawowalo


jelas lembut dong, kan kayak santo :angel
________________
gak kuwalik tah ???

kuwalik piye bingungs
diwalik celono nang nduwur, kalambi nang ngisor :amaze:

Quote:
Original Posted By Fuad83

aman kang.....aku normal e,,,,,
mek ben akrab kang....


kleru lek omong kang.....malus
aku yo gelem lho di jak barcen....


coffee: ku neng omah kang......arep tuku aras2 en....sakjane ngantuk e pool....


kadung wedi iki maeng malus
wawowalo - 10/05/2012 12:28 PM
#100

Quote:
Original Posted By Fuad83

aman kang.....aku normal e,,,,,
mek ben akrab kang....

kleru lek omong kang.....malus
aku yo gelem lho di jak barcen....

coffee: ku neng omah kang......arep tuku aras2 en....sakjane ngantuk e pool....


wes telat kang...
dino iki cendol udah habis semua malus


Quote:
Original Posted By fadilrafael

sangat setuju kang.. :2thumbup
pasukanku yo arep tak lulusne disik, ben iso diajak barcen.. D

mantabs wes.. thumbup:
malih pingin cangkrukan neng markas maneh iki.. :matabelo

penak-e sesok coffee:ne digowo neng kios wae.. D


pasukane enek piro kang ?
kurang piro postingane...


Quote:
Original Posted By tex99

kuwalik piye bingungs
diwalik celono nang nduwur, kalambi nang ngisor :amaze:

kadung wedi iki maeng malus


bukannya aku yang menemani dirimu...bingung
kamu kan pengangguran D
Page 5 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3