Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

tex99 - 10/05/2012 12:31 PM
#101

Quote:
Original Posted By wawowalo


wes telat kang...
dino iki cendol udah habis semua malus




pasukane enek piro kang ?
kurang piro postingane...




bukannya aku yang menemani dirimu...bingung
kamu kan pengangguran D

lha iki pisan kerjo ngacir:
kui maeng promosi titik tas" ngakaks
wawowalo - 10/05/2012 12:33 PM
#102

Quote:
Original Posted By tex99

lha iki pisan kerjo ngacir:
kui maeng promosi titik tas" ngakaks


reseller di open opo ora...
aku malih pengen...D
tex99 - 10/05/2012 12:33 PM
#103

Quote:
Original Posted By wawowalo


reseller di open opo ora...
aku malih pengen...D


monggo . . reseller welcome D
butuh pasukan iki yoan ngakaks
wawowalo - 10/05/2012 12:36 PM
#104

Quote:
Original Posted By tex99


monggo . . reseller welcome D
butuh pasukan iki yoan ngakaks


piye carane...
aku kan masih nubie malus
fadilrafael - 10/05/2012 12:36 PM
#105

Quote:
Original Posted By wawowalo

pasukane enek piro kang ?
kurang piro postingane...

cuma 2 kang.. malu
sing siji sik sekitar 50%, sijine malah siktas lahir.. hammer

Quote:
Original Posted By tex99
monggo . . reseller welcome D
butuh pasukan iki yoan ngakaks

wew.. bisnis opo iki? bingung
tex99 - 10/05/2012 12:37 PM
#106

Quote:
Original Posted By wawowalo


piye carane...
aku kan masih nubie malus

carane yo garek didol ngnu ae kang ngakaks
ora usah dipikir angel angel malus
Fuad83 - 10/05/2012 12:44 PM
#107

Quote:
Original Posted By fadilrafael

penak-e sesok coffee:ne digowo neng kios wae.. D

sesok tak sangu kang.......
Quote:
Original Posted By tex99

kadung wedi iki maeng malus

gak po2 wiz......penting IGO podo demen:cool

Quote:
Original Posted By wawowalo
wes telat kang...
dino iki cendol udah habis semua malus

okelah kang....tak tuku neng prapatan wae wiz,,,


Beh....poro sesepuh ku lek njangkah podo buanter2.....
nyubi tak nyemak wae wiz:cystg
tex99 - 10/05/2012 12:51 PM
#108

Quote:
Original Posted By fadilrafael

cuma 2 kang.. malu
sing siji sik sekitar 50%, sijine malah siktas lahir.. hammer


wew.. bisnis opo iki? bingung

akeh kang , seng mesti uduk sembako ;malus

Quote:
Original Posted By Fuad83

sesok tak sangu kang.......

gak po2 wiz......penting IGO podo demen:cool


okelah kang....tak tuku neng prapatan wae wiz,,,


Beh....poro sesepuh ku lek njangkah podo buanter2.....
nyubi tak nyemak wae wiz:cystg


sopo kang? aku ta? :cool
wawowalo - 10/05/2012 12:52 PM
#109

Quote:
Original Posted By fadilrafael

cuma 2 kang.. malu
sing siji sik sekitar 50%, sijine malah siktas lahir.. hammer


wew.. bisnis opo iki? bingung


podo koyok aku nu D
sik urung ono sing iso

Quote:
Original Posted By tex99

carane yo garek didol ngnu ae kang ngakaks
ora usah dipikir angel angel malus


sesuk wae yo..
dino iki sik ake kerjoan D
fadilrafael - 10/05/2012 12:52 PM
#110

Quote:
Original Posted By Fuad83
sesok tak sangu kang.......

Beh....poro sesepuh ku lek njangkah podo buanter2.....
nyubi tak nyemak wae wiz:cystg

jan maknyuss kuwi, makaryo disambi ngopi..
tambah semangat + anti ngantuk.. D
tex99 - 10/05/2012 12:53 PM
#111

Quote:
Original Posted By wawowalo


podo koyok aku nu D
sik urung ono sing iso



sesuk wae yo..
dino iki sik ake kerjoan D


heleh kerjo siul:
lha iku maen angry bird malahan malus
wawowalo - 10/05/2012 12:54 PM
#112

Quote:
Original Posted By Fuad83

sesok tak sangu kang.......

gak po2 wiz......penting IGO podo demen:cool

okelah kang....tak tuku neng prapatan wae wiz,,,

Beh....poro sesepuh ku lek njangkah podo buanter2.....
nyubi tak nyemak wae wiz:cystg


sekali-sekali meramaikan suasana...
mumpung masih nganggur D


Quote:
Original Posted By fadilrafael

jan maknyuss kuwi, makaryo disambi ngopi..
tambah semangat + anti ngantuk.. D


setubuhhhh....:thumbup
tex99 - 10/05/2012 12:55 PM
#113

Quote:
Original Posted By wawowalo


sekali-sekali meramaikan suasana...
mumpung masih nganggur D




setubuhhhh....:thumbup


dikongkon om wawo ngquote neh
two liner Peace:
fadilrafael - 10/05/2012 01:01 PM
#114

Quote:
Original Posted By tex99
akeh kang , seng mesti uduk sembako ;malus

ora masalah, sing penting halal.. D
lek bisnis-e menjanjikan, koncone mbokyo diajak.. Yb

Quote:
Original Posted By wawowalo
podo koyok aku nu D
sik urung ono sing iso

mosok to kang? bingungs
lha sing tau nimpuk aku +2 kae pasukan pean to? D
tex99 - 10/05/2012 01:03 PM
#115

Quote:
Original Posted By fadilrafael

ora masalah, sing penting halal.. D
lek bisnis-e menjanjikan, koncone mbokyo diajak.. Yb


mosok to kang? bingungs
lha sing tau nimpuk aku +2 kae pasukan pean to? D


lumayan lah kang
demi sesuap nasi malus
.
.
.
.
om.e jek nggae es teh ijo pesenanku kae ngacir:
Fuad83 - 10/05/2012 01:05 PM
#116

Quote:
Original Posted By tex99
akeh kang , seng mesti uduk sembako ;malus



sopo kang? aku ta? :cool

iyo wiz kang.........
percoyo aku........

ayo gek ndang maksi kang...ricebowl:
wawowalo - 10/05/2012 01:08 PM
#117

Quote:
Original Posted By tex99


dikongkon om wawo ngquote neh
two liner Peace:


demi menghilangkan rasa sepi di trit blitar...
yen ra ngene, ra reme toh ngakak


Quote:
Original Posted By fadilrafael

ora masalah, sing penting halal.. D
lek bisnis-e menjanjikan, koncone mbokyo diajak.. Yb


mosok to kang? bingungs
lha sing tau nimpuk aku +2 kae pasukan pean to? D


lho wis tahu toh +2 ning pean...
aku kok ora eling malus
tex99 - 10/05/2012 01:08 PM
#118

Quote:
Original Posted By Fuad83

iyo wiz kang.........
percoyo aku........

ayo gek ndang maksi kang...ricebowl:

iki jektas sarapan ayam cowek cap warung D
jan mantep kang iku malus
wawowalo - 10/05/2012 01:09 PM
#119

Quote:
Original Posted By tex99

iki jektas sarapan ayam cowek cap warung D
jan mantep kang iku malus


aku sing masak lho...
enak toh malus
tex99 - 10/05/2012 01:10 PM
#120

Quote:
Original Posted By wawowalo


demi menghilangkan rasa sepi di trit blitar...
yen ra ngene, ra reme toh ngakak




lho wis tahu toh +2 ning pean...
aku kok ora eling malus

woyooo pak bos ngakaks
mumpung ts.e gung metu ngacir:
Quote:
Original Posted By wawowalo


aku sing masak lho...
enak toh malus


seng masak piye neh bingungs
mas sus iku maeng sing masak nggenahan capedes
Page 6 of 172 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3