Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 172 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

gen_sset - 10/05/2012 10:07 PM
#141

Quote:
Original Posted By fadilrafael
quote2an maneh iki.. D
wilujeng dalu sederek sedoyo.. shakehand
mbeber kloso karo melu cangkrukan.. beer:


Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
aku ngaskus bengi2 terus saiki . gan .. :cool
ono balapan opo ??


ane ijin melu chit chat pisan ikih...

mumpung rodo longgar.. hammers
fadilrafael - 10/05/2012 10:08 PM
#142

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
aku ngaskus bengi2 terus saiki . gan .. :cool
ono balapan opo ??

balapan posting maksud-e.. ngakaks
sampek iso entuk hampir 7 page iki mau.. D

Quote:
Original Posted By gen_sset
ane ijin melu chit chat pisan ikih...
mumpung rodo longgar.. hammers

dikebut maneh opo piye kang?
gek ndang boyongan maneh.. ngakaks
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:12 PM
#143

Quote:
Original Posted By gen_sset
ane ijin melu chit chat pisan ikih...

mumpung rodo longgar.. hammers


wong 3 thok gan ..
ora ngelag nemen2 .. kaskus'e .. ngakaks

Quote:
Original Posted By fadilrafael
balapan posting maksud-e.. ngakaks
sampek iso entuk hampir 7 page iki mau.. D


ruamme mau ketoke ..
lek ngono ben dine iso2 sak bulan pindahan neh.. D
fadilrafael - 10/05/2012 10:20 PM
#144

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe

ruamme mau ketoke ..
lek ngono ben dine iso2 sak bulan pindahan neh.. D

iyo, lumayan rame kang..
mugo2 trit blitar tetep rame dan meriah.. D
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:24 PM
#145

Quote:
Original Posted By fadilrafael
iyo, lumayan rame kang..
mugo2 trit blitar tetep rame dan meriah.. D


masaku ,, trid kene sg paling rame ..
timbang trid2 ng RKK liyane .. buktine kene wes part-3..
gen_sset - 10/05/2012 10:27 PM
#146

Quote:
Original Posted By fadilrafael
balapan posting maksud-e.. ngakaks
sampek iso entuk hampir 7 page iki mau.. D


dikebut maneh opo piye kang?
gek ndang boyongan maneh.. ngakaks


mantebhh...
3 bulan boyongan mnehh.. ngakak

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
wong 3 thok gan ..
ora ngelag nemen2 .. kaskus'e .. ngakaks D


siapp....

lek wong 3 kan ra nemen2 monolog'e.. D D D
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:30 PM
#147

Quote:
Original Posted By gen_sset
mantebhh...
3 bulan boyongan mnehh.. ngakak


siapp....

lek wong 3 kan ra nemen2 monolog'e.. D D D


lak kakean monolog .. critane ra enek ..ngakaks koyo pilem ae .
kelingan ndek ingi bengi .. yah mene rebutan pekiwan .. ngakaks
fadilrafael - 10/05/2012 10:31 PM
#148

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
masaku ,, trid kene sg paling rame ..
timbang trid2 ng RKK liyane .. buktine kene wes part-3..

takdelok pancen bener kang..
tamu2 luar kota yo akeh sing demen cangkruk neng kene..

Quote:
Original Posted By gen_sset
mantebhh...
3 bulan boyongan mnehh.. ngakak

siap tok iki kang.. D
sing penting tetep cangkrukan..

----------------------------
turut berduka cita atas Tragedi Pesawat Sukhoi.. berdukas
semoga keluarga korban diberi ketabahan..
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:35 PM
#149

Quote:
Original Posted By fadilrafael
takdelok pancen bener kang..
tamu2 luar kota yo akeh sing demen cangkruk neng kene..

----------------------------
turut berduka cita atas Tragedi Pesawat Sukhoi.. berdukas
semoga keluarga korban diberi ketabahan..


,,lha yo kui ,,padahal yo ra enek IGO ..ne ngakaks
btw, aku mau ndelok berita tambahn ng HT .. wes ono sg nemu serpihan2e.. ng tebing ,. coba pean cek ..
gen_sset - 10/05/2012 10:42 PM
#150

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
lak kakean monolog .. critane ra enek ..ngakaks koyo pilem ae .
kelingan ndek ingi bengi .. yah mene rebutan pekiwan .. ngakaks


ha..ha..ha... ndk ingi jian kebut2an
padahal kaskus'e lemot... ngakak

Quote:
Original Posted By fadilrafael
takdelok pancen bener kang..
tamu2 luar kota yo akeh sing demen cangkruk neng kene..

----------------------------
turut berduka cita atas Tragedi Pesawat Sukhoi.. berdukas
semoga keluarga korban diberi ketabahan..


blitar gitu loh kang... o

ketok'e wonge y penak'an kabeh ki wong2 blitare... D
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:46 PM
#151

Quote:
Original Posted By gen_sset
ha..ha..ha... ndk ingi jian kebut2an
padahal kaskus'e lemot... ngakak


blitar gitu loh kang... o

ketok'e wonge y penak'an kabeh ki wong2 blitare... D


hooh .. gek deingi listrik mahku sempet njeglek barang ,,
sujokno kebagian .. saiki wes tak edit ..
fadilrafael - 10/05/2012 10:51 PM
#152

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
,,lha yo kui ,,padahal yo ra enek IGO ..ne ngakaks
btw, aku mau ndelok berita tambahn ng HT .. wes ono sg nemu serpihan2e.. ng tebing ,. coba pean cek ..

mbak2e kok jarang metu yo kang? genit:
-----------------------------
aku mau yo sempat ngikuti berita neng tv:, kabare sik simpang siur..
status terakhir Tim SAR sik terhambat cuaca buruk + kabut tebal..
rencana pencarian dilanjut sesok isuk..

Quote:
Original Posted By gen_sset

blitar gitu loh kang... o
ketok'e wonge y penak'an kabeh ki wong2 blitare... D

Blitar memang Kota Patria kang.. D
----------------------------------
ora ngucut kartu to iki mau?
Setipenk.exe - 10/05/2012 10:55 PM
#153

Quote:
Original Posted By fadilrafael
mbak2e kok jarang metu yo kang? genit:
-----------------------------
aku mau yo sempat ngikuti berita neng tv:, kabare sik simpang siur..
status terakhir Tim SAR sik terhambat cuaca buruk + kabut tebal..
kemungkinan pencarian dilanjut sesok isuk..


Blitar memang Kota Patria kang.. D
----------------------------------
ora ngucut kartu to iki mau?


nyapo yo ... sg aktif OL ..ng kaskus kui cah lanang ,,
tpi lak FB lan liya2ne malah rame ..??
fadilrafael - 10/05/2012 11:09 PM
#154

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
nyapo yo ... sg aktif OL ..ng kaskus kui cah lanang ,,
tpi lak FB lan liya2ne malah rame ..??

ketoke kecenderungane ngene kang:
lek KasKus tempat ngobrol dan sharing, kuwi mayoritas penggemar-e cah lanang.. ilovekaskuss
lek FB nggone mejeng dan curhat.. Yb
Setipenk.exe - 10/05/2012 11:13 PM
#155

Quote:
Original Posted By fadilrafael
ketoke kecenderungane ngene kang:
lek KasKus tempat ngobrol dan sharing, kuwi mayoritas penggemar-e cah lanang.. ilovekaskuss
lek FB nggone mejeng dan curhat.. Yb


sakjane ng kaskus luih lengkap lak ngge curhat. .. mgkin mereka blon tau .. cd
ini contoh nya .. GIRLS & BOYS's CORNER HEART TO HEART
fadilrafael - 10/05/2012 11:23 PM
#156

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
sakjane ng kaskus luih lengkap lak ngge curhat. .. mgkin mereka blon tau .. cd
ini contoh nya .. GIRLS & BOYS's CORNER HEART TO HEART

bener juga yo kang..
pancen komunitas-e dewe2 kang, cocok2an.. D
tapi enek juga sing cocok dua2nya.. ngakaks
KasNoeL - 10/05/2012 11:34 PM
#157

Quote:
Original Posted By Setipenk.exe
sakjane ng kaskus luih lengkap lak ngge curhat. .. mgkin mereka blon tau .. cd
ini contoh nya .. GIRLS & BOYS's CORNER HEART TO HEART


ente kok keliatannya pengalaman banget gan

sering curhat yaa?
kingzxanderz94 - 11/05/2012 12:15 AM
#158

Quote:
Original Posted By KasNoeL


ente kok keliatannya pengalaman banget gan

sering curhat yaa?


kalau bang TS curhatnya sama siapa ya?? malu:

sama cewek mesti ini, ceweknya hobi angkat telpon diem" to o
KasNoeL - 11/05/2012 12:37 AM
#159

Quote:
Original Posted By kingzxanderz94
kalau bang TS curhatnya sama siapa ya?? malu:

sama cewek mesti ini, ceweknya hobi angkat telpon diem" to o


bukan
itu eldo yg suka curhat

kalau saya beda o
kingzxanderz94 - 11/05/2012 12:50 AM
#160

Quote:
Original Posted By KasNoeL


bukan
itu eldo yg suka curhat

kalau saya beda o


oh agan eldo ya eek:

kalau agan kasnoel bedanya diapanya dong siul:
Page 8 of 172 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3