Karesidenan Kediri
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3
Total Views: 25729 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 172 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

rudin_malo - 11/05/2012 01:49 AM
#161

Quote:
Original Posted By kingzxanderz94
oh agan eldo ya eek:

kalau agan kasnoel bedanya diapanya dong siul:


Bedanya kl kasnoel tuh mudah galau....
dua baris
tex99 - 11/05/2012 06:23 AM
#162

sugeng enjing saderek sedoyo
isuk isuk paling enak coffee: disik Peace:
prapamjazz - 11/05/2012 07:06 AM
#163

masa alah wis page 9 @.@
sip2
banter pisan ngakaks
tex99 - 11/05/2012 09:55 AM
#164

Quote:
Original Posted By prapamjazz
masa alah wis page 9 @.@
sip2
banter pisan ngakaks


iku avatar.e kok koyok weruh aku amazed:
natasha nauljam yo siul:
chinxmania - 11/05/2012 10:04 AM
#165

weh....weh...weh....
ba'e forume arek blitar rame yo
(lagek ngerti nek kudu 2 baris+ postinge)ngakaks
tex99 - 11/05/2012 10:07 AM
#166

Quote:
Original Posted By chinxmania
weh....weh...weh....
ba'e forume arek blitar rame yo
(lagek ngerti nek kudu 2 baris+ postinge)ngakaks


salken kang shakehand
tekan ndi iki asale?? :siul
SopirHarian - 11/05/2012 10:07 AM
#167

Quote:
Original Posted By tex99


iku avatar.e kok koyok weruh aku amazed:
natasha nauljam yo siul:


pagi kakak tex :babyboy
baris kedua D
tex99 - 11/05/2012 10:08 AM
#168

Quote:
Original Posted By SopirHarian


pagi kakak tex :babyboy
baris kedua D


pagi juga om kisss
lagi opo iki ? :siul
SopirHarian - 11/05/2012 10:10 AM
#169

Quote:
Original Posted By chinxmania
weh....weh...weh....
ba'e forume arek blitar rame yo
(lagek ngerti nek kudu 2 baris+ postinge)ngakaks


bisa rame, bisa sepi kang...tergantung kondisi
dan situasi D


Quote:
Original Posted By tex99


pagi juga om kisss
lagi opo iki ? :siul


lagi ngetem dulu...
bosen nyopir terus D
tex99 - 11/05/2012 10:12 AM
#170

Quote:
Original Posted By SopirHarian


bisa rame, bisa sepi kang...tergantung kondisi
dan situasi D




lagi ngetem dulu...
bosen nyopir terus D


ngetem iku opo om bingungs
two liner Peace:
SopirHarian - 11/05/2012 10:13 AM
#171

Quote:
Original Posted By tex99


ngetem iku opo om bingungs
two liner Peace:


cangkruk sik...
biasa lah, sopir kan juga manusia D
tex99 - 11/05/2012 10:14 AM
#172

Quote:
Original Posted By SopirHarian


cangkruk sik...
biasa lah, sopir kan juga manusia D


lha om kacung ndi iki?
kangen aku malus
SopirHarian - 11/05/2012 10:17 AM
#173

Quote:
Original Posted By tex99


lha om kacung ndi iki?
kangen aku malus


kacung wis lulus sekolah...
dadi ora muncul maneh D
chinxmania - 11/05/2012 10:19 AM
#174

Quote:
Original Posted By tex99
salken kang shakehand
tekan ndi iki asale?? :siul


arek pakel kang.shakehand
njenengan arek ndi?

Quote:
Original Posted By SopirHarian
bisa rame, bisa sepi kang...tergantung kondisi
dan situasi D



lagi ngetem dulu...
bosen nyopir terus D


tergantung susuana barang yo kang? ngakaks
tex99 - 11/05/2012 10:21 AM
#175

Quote:
Original Posted By SopirHarian


kacung wis lulus sekolah...
dadi ora muncul maneh D

owalah amazed:
sekolaha barang to iku amazed:
Quote:
Original Posted By chinxmania


arek pakel kang.shakehand
njenengan arek ndi?



tergantung susuana barang yo kang? ngakaks


blitar kang aku malus
jek nyubi iki malus
SopirHarian - 11/05/2012 10:23 AM
#176

Quote:
Original Posted By chinxmania


arek pakel kang.shakehand
njenengan arek ndi?

tergantung susuana barang yo kang? ngakaks


jelas dong...
kalo pas hujan, pasti rame kalo lagi cerah biasanya sepi D

Quote:
Original Posted By tex99

owalah amazed:
sekolaha barang to iku amazed:


blitar kang aku malus
jek nyubi iki malus


iyo nu,
sekolah ning KASKUS, tapi saiki wis ISO dadi yo wis lulus D
chinxmania - 11/05/2012 10:28 AM
#177

Quote:
Original Posted By tex99

blitar kang aku malus
jek nyubi iki malus


aku yo blitar kang.
pakel-banggle-kanigoro-blitar
ben lengkape ngakaks
tex99 - 11/05/2012 10:36 AM
#178

Quote:
Original Posted By chinxmania


aku yo blitar kang.
pakel-banggle-kanigoro-blitar
ben lengkape ngakaks


maksude blitar kota kang malus
lagi opo iki ? siul:
SopirHarian - 11/05/2012 10:37 AM
#179

Quote:
Original Posted By tex99


maksude blitar kota kang malus
lagi opo iki ? siul:


dek wingi tak contact kok ora iso ?
pasti lagi indehoi D
tex99 - 11/05/2012 10:40 AM
#180

Quote:
Original Posted By SopirHarian


dek wingi tak contact kok ora iso ?
pasti lagi indehoi D


loh? ngontek aku to om? amazed:
lha hapeku kok gak muni
padahal aku ngenteni loh malus
Page 9 of 172 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Kediri > ◄ ( Share & All About ) BLITAR ► - Part 3