Bogor
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bogor > [BOGOR INFODESK] Informasi dan Pertanyaan Seputar Bogor Post Disini
Total Views: 151734 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 364 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

scootrace - 15/03/2009 10:33 PM
#61

Quote:
Original Posted By gamgam
halaman depan nya belum bisa diapa2in kang .. soalnya kaskus sekarang 1 pos max 1000 karakter .. di depan udah lebih .. jadi ngga bisa di apa2in .. tapi nanti pasti di beresin .. makasih saranya kang .. shakehand


Thx Kisanak atas responnya....

btw untuk updateannya tetap ane tunggu, n tentunya juga bagi para Kisanak, backpakers, pelancong, turis n turisman, wisata n wisatawan,... etc
Pasti akan tetap menunggu info2 seperti ini...
Untuk kemudahan informasi juga apabila ada info paket2 wisata yang ditawarkan juga akan sangat membantu...

Sekali lagi terima kasih...shakehand
~KYO~ - 16/03/2009 02:57 PM
#62

Khususon..........BUAT KELUHAN....BUKAN PUJIAN nohope:


Sampaikan semua keluhan, uneg2 terhadap layanan publik seperti TELKOM, PDAM, GAS, Pembuatan SIM, KTP, PASPOR. SERTIFIKAT TANAH,JALAN RUSAK, PUNGLI, KEMACETAN dll melalui SMS ke HP 081511408431 atawa 081317442496 atawa bisa juga via email ke [email]redaksi@radar-bogor.com[/email] caranya lampirkan nama dan alamat jelas serta nomor yang bisa di hubungi

tadi kakarak engeuh pas maca radar bofor o


satu lagi guys...buat yang belom bikin SIM atawa can PERPANJANGAN PAJAK STNK Dll....ada jadawal na :

1. cigudeg
@ POLSEK parung panjang, jasinga, cigudeg
tanggal 14/03/09

2. cibungbulang @POLSEK Cibungbulang, Leuwiliang, Ciampea
tanggal 16/03/09

3. Ciomas
@POLSEK Ciomas, dramaga, taman sari
tanggal 21/03/09

4 Parung
@POLSEK Kemang, Parung
tanggal 23/03/09

5. Rumpin
@POLSEK Gunungsindur, Rumpin
tanggal 28/03/09

6. Cibinong
@POLSEK Sukaraja, babakan madang, cibinong
tanggal 30/03/09

sekedar info beer:
cHi0s_3 - 16/03/2009 03:06 PM
#63

mahal teu mang bikin SIM ??? D
inderaMAIA - 16/03/2009 04:16 PM
#64

punteun aa' teteh... bade' naroskeun ari abdi teh bumina di bojonggede, kudu gabung ka' mana nya'? bogor atawa cibinong?

lamun ka bogor ngan 15 menit naek kareta (lamun lancar) tapi jauhna na udju-billa (heureuy) tp lamun ka cibinong (ka kantot pemda) butuh sa-jam-an naek sendal (leumpang)

punteun lamun bahasana bareulok

*halah... cape' pake' bahasa sunda... begini nih kalo' kebudayaan daerah kaga' ada yang bantuin ngelestariin

salam kenal buat wargi padjadjaran, ngomong-ngomong ada komunitas olahraganya ga' ya'?

saya butuh bantuan untuk nginformasiin komunitas saya "INC. Bogor" (lagi nyari masa nih...)
ajitae - 16/03/2009 04:16 PM
#65

Quote:
Original Posted By cHi0s_3
mahal teu mang bikin SIM ??? D


duka jang abdi ge teu patos apal o
biasana mah tiasa nembak duka ayeuna mah oo
d'WORLD - 16/03/2009 05:36 PM
#66

Quote:
Original Posted By ajitae
duka jang abdi ge teu patos apal o
biasana mah tiasa nembak duka ayeuna mah oo

ari perpanjang sabaraha nya kang... amazed:
-PRIME- - 16/03/2009 05:44 PM
#67

Quote:
Original Posted By inderaMAIA
punteun aa' teteh... bade' naroskeun ari abdi teh bumina di bojonggede, kudu gabung ka' mana nya'? bogor atawa cibinong?

lamun ka bogor ngan 15 menit naek kareta (lamun lancar) tapi jauhna na udju-billa (heureuy) tp lamun ka cibinong (ka kantot pemda) butuh sa-jam-an naek sendal (leumpang)

punteun lamun bahasana bareulok

*halah... cape' pake' bahasa sunda... begini nih kalo' kebudayaan daerah kaga' ada yang bantuin ngelestariin

salam kenal buat wargi padjadjaran, ngomong-ngomong ada komunitas olahraganya ga' ya'?

saya butuh bantuan untuk nginformasiin komunitas saya "INC. Bogor" (lagi nyari masa nih...)



wah kalem we kang....yang penting mah kalakonan sareung tiasa di pikaharto bahasana D

waduh upami perkawis eta mah kang tiasa naros ka barudak anu sanes....kaleresan simkuring mah kirang apal perkawis nukitu (olahraga) terenag na olahraga bola payuneun tipi hungkul hammer:



sanes na di Jl pemuda anu GOR pajajaran eta pusat na confused:

Quote:
Original Posted By d'WORLD
ari perpanjang sabaraha nya kang... amazed:


jih sugan do...pan beda kalo perpanjanngan di bogor sma jakarta....bukanya jakarta lebih mahal ya buat perpanjangan SIM ma STNK nohope:
d'WORLD - 16/03/2009 05:45 PM
#68

Quote:
Original Posted By -PRIME-
wah kalem we kang....yang penting mah kalakonan sareung tiasa di pikaharto bahasana D

waduh upami perkawis eta mah kang tiasa naros ka barudak anu sanes....kaleresan simkuring mah kirang apal perkawis nukitu (olahraga) terenag na olahraga bola payuneun tipi hungkul hammer:



sanes na di Jl pemuda anu GOR pajajaran eta pusat na confused:



jih sugan do...pan beda kalo perpanjanngan di bogor sma jakarta....bukanya jakarta lebih mahal ya buat perpanjangan SIM ma STNK nohope:

urang pan bogor kang... D
inderaMAIA - 16/03/2009 06:06 PM
#69

@-PRIME-
lamun ka GOR padjadjaran mah kajauhan, di cibinong lamun teu' salah aya gedong siga GOR (gedung olahraga) tp karak anggeus cigana mah, sim kuring teh butuh info nu kieu... sugan weh aya nu paham tempat nu kawas kitu', maksudnya tempat keur kumpul-kumpul jang olahraga, soalnya keur ngajieun komunitas anyar yeuh...

lamun di regional bogor, cibinong jeung depok aya nu resep ka nunchaku alias dobel stik alias ruyung (ceuk urang jawa mah) atawa resep ka Bruce Lee hehehehe... sok atuh miluan kuring ngembangkeun iyeu komunitas...

keur info:
di diyeu teh teu' aya guru atawa murid, nu' aya sami-sami belajar, sami-sami ngulik ilmu D
~KYO~ - 16/03/2009 06:25 PM
#70

Quote:
Original Posted By inderaMAIA
@-PRIME-
lamun ka GOR padjadjaran mah kajauhan, di cibinong lamun teu' salah aya gedong siga GOR (gedung olahraga) tp karak anggeus cigana mah, sim kuring teh butuh info nu kieu... sugan weh aya nu paham tempat nu kawas kitu', maksudnya tempat keur kumpul-kumpul jang olahraga, soalnya keur ngajieun komunitas anyar yeuh...

lamun di regional bogor, cibinong jeung depok aya nu resep ka nunchaku alias dobel stik alias ruyung (ceuk urang jawa mah) atawa resep ka Bruce Lee hehehehe... sok atuh miluan kuring ngembangkeun iyeu komunitas...

keur info:
di diyeu teh teu' aya guru atawa murid, nu' aya sami-sami belajar, sami-sami ngulik ilmu D


hohohoho...upami perkawis dobel stick mah abdi rada terang perkumpulanna kang.....cobi we hubungan ka nomor iyeu 085691194229 with bro umar...dia termasuk hobys juga kalo soal doubel stick.....dia ikut perkumpulan di daerah gang aut.....thats my bro kang siul:

moga mangpaat kang beer:

Quote:
Original Posted By d'WORLD
urang pan bogor kang... D


urang nepi ka poho do....DD
munteu salah perpanjangan mah rada murah alabatan bikin baru lamun di bogor......coba we atugh ka PEMDA bogor na o lamun misalna bikin 250 pake calo ya perpanjangan biasana bawa SIM anyarna jadi kuang lebih 200 an DD
inderaMAIA - 16/03/2009 06:48 PM
#71

Quote:
Original Posted By ~KYO~
hohohoho...upami perkawis dobel stick mah abdi rada terang perkumpulanna kang.....cobi we hubungan ka nomor iyeu 085691194229 with bro umar...dia termasuk hobys juga kalo soal doubel stick.....dia ikut perkumpulan di daerah gang aut...DD
kaskuser oge, sanes?

soalna kuring teh atos ngukuhkeun nga-handle wilayah bogor (bogor-cibinong-depok) jang pangembangannana tp can aya babaturan nu mantuan ngembangkeun iyeu komunitas

sa uecreut inpo:
ahad kamari (kamari na deui tp poho tanggalna), anggeus soting jang acara tipi nu ngaranna jali-jali di o-channel tp can di bere' nyaho keur iraha tayangna... D *halah kasar pisan iyeu bahasa... mugi-mugi bisa nambahan anggota Inc. yeuh... D hehehehe... punteun yeh lamun aya nu' salah-salah tulis... D
~KYO~ - 16/03/2009 06:52 PM
#72

Quote:
Original Posted By inderaMAIA
kaskuser oge, sanes?

soalna kuring teh atos ngukuhkeun nga-handle wilayah bogor (bogor-cibinong-depok) jang pangembangannana tp can aya babaturan nu mantuan ngembangkeun iyeu komunitas

sa uecreut inpo:
ahad kamari (kamari na deui tp poho tanggalna), anggeus soting jang acara tipi nu ngaranna jali-jali di o-channel tp can di bere' nyaho keur iraha tayangna... D *halah kasar pisan iyeu bahasa... mugi-mugi bisa nambahan anggota Inc. yeuh... D hehehehe... punteun yeh lamun aya nu' salah-salah tulis... D


upami teu lepat mah ID na mamanmantog kang D
tapi sigana anjeuna jarang pisan OL.....upami bade pengembangan mah cobian we sms atanapi call langsung ka anjeuna beer:
inderaMAIA - 16/03/2009 07:46 PM
#73

Quote:
Original Posted By ~KYO~
upami teu lepat mah ID na mamanmantog kang D
tapi sigana anjeuna jarang pisan OL.....upami bade pengembangan mah cobian we sms atanapi call langsung ka anjeuna beer:
hatur nuhun atuh, a' jang inpona... D
-PRIME- - 16/03/2009 11:22 PM
#74

Quote:
Original Posted By inderaMAIA
hatur nuhun atuh, a' jang inpona... D


sami-sami kang shakehand
ngan eta hungkul nu tiasa di bantos ku simkuring....cobi PM we kang gamgam perkawis info lengkap na beer:
gamgam - 17/03/2009 03:40 AM
#75

Quote:
Original Posted By -PRIME-
sami-sami kang shakehand
ngan eta hungkul nu tiasa di bantos ku simkuring....cobi PM we kang gamgam perkawis info lengkap na beer:

jadi mawa2 urang .. hammer:
gamgam - 17/03/2009 03:46 AM
#76

Quote:
Original Posted By cHi0s_3
mahal teu mang bikin SIM ??? D

nembak 200rb yat ..

Quote:
Original Posted By d'WORLD
ari perpanjang sabaraha nya kang... amazed:

resmi nya 65 atau 75rb kang .. paling nembak mentok 100rb kang ..
~KYO~ - 17/03/2009 05:25 AM
#77

Quote:
Original Posted By gamgam
jadi mawa2 urang .. hammer:


eh aya si akang o
_ngacir:

Quote:
Original Posted By gamgam
nembak 200rb yat ..
resmi nya 65 atau 75rb kang .. paling nembak mentok 100rb kang ..


wagh leuwih murah nya........eta anu ayeuna sane skang bingung:
2005 ngadamel SIM ningan mahal amat nya nepi ka 220 nembak urang \(\(
gamgam - 17/03/2009 06:11 AM
#78

itu perpanjang sih taun kmrn kang .. bikin sim mah gimana nego nya aja kang .. saya aja di minta nya 300 .. tp di nego jadi 180 .. bilang aja
"pak saya cuma bawa duit 200 .. tp saya butuh ongkos 20rb buat pulang .. jadi mau ga 180rb .." DD

ngan ku baturan dipraktekin pura2 bawa duit cepe .. suruh pulang dulu aja .. daftar aja kedalam .. (daftar normal) hammer:
geniuz jepzz - 17/03/2009 06:42 AM
#79

Quote:
Original Posted By gamgam

resmi nya 65 atau 75rb kang .. paling nembak mentok 100rb kang ..


urang nyieun di maneh we atuh gam..
ajitae - 17/03/2009 09:48 AM
#80

Quote:
Original Posted By gamgam
itu perpanjang sih taun kmrn kang .. bikin sim mah gimana nego nya aja kang .. saya aja di minta nya 300 .. tp di nego jadi 180 .. bilang aja
"pak saya cuma bawa duit 200 .. tp saya butuh ongkos 20rb buat pulang .. jadi mau ga 180rb .." DD

ngan ku baturan dipraktekin pura2 bawa duit cepe .. suruh pulang dulu aja .. daftar aja kedalam .. (daftar normal) hammer:


lamun bijituh ane laksanakan caranya kang DDD

Quote:
Original Posted By geniuz jepzz
urang nyieun di maneh we atuh gam..


lamun ente nu nyieu kena charg leuwih p
Page 4 of 364 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bogor > [BOGOR INFODESK] Informasi dan Pertanyaan Seputar Bogor Post Disini