Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [FUTSAL & NYUKET REG.SOLO] 3G - Gojek, Guyub, Gajul²an [Prime ID Only!!] - Part 3
Total Views: 41163 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

akhtiar - 03/06/2012 10:50 AM
#41

Quote:
Original Posted By didandio
makane mas , dadi kiper yo kadang mumet dewe mas , pas ngko main biasa backpass kanggo nah pas turnamen ngko dikartu abang opo keno pelnaggaran goro goro backpass hammers

amatiran og sangar :matabelo


nek kertu abang hora tow mas hammers

paling tendangan tak langsung eek:

Quote:
Original Posted By didandio
kadang wasit juga ngaruh kok mas , walopun mungkin tehnik belajar jadi wasit sama tapi wong namannya juga manusia malus


sopo neh mas ronaldinho ? malus


tpi thak delok yo okeh wasit sek rung update rules futsal kuwi hammer:

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
iso ngelu ndase nu mbah hammer:


badalah, backpass langsung kertu abang takuts


Ronaldinho takuts


soale rung biasa hammer: ,maen sesuai rule karo nek lapangan sek ombo standar internasional berbusa:
didandio - 03/06/2012 10:56 AM
#42

Quote:
Original Posted By nueseason
adiku ponakan
kw 150 e ronaldinho
rupo karo maen e yo mirip ngakaks


hahahahhah ngakak

akeh pemain bintang e malus

wes neng solo sehat sidane mas ? malus

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
iso ngelu ndase nu mbah hammer:



badalah, backpass langsung kertu abang takuts



Ronaldinho takuts


yo mungkin wae mas lupute kertu abang kenek foul merugikan team hammer

Quote:
Original Posted By akhtiar
nek kertu abang hora tow mas hammers

paling tendangan tak langsung eek:



tpi thak delok yo okeh wasit sek rung update rules futsal kuwi hammer:



soale rung biasa hammer: ,maen sesuai rule karo nek lapangan sek ombo standar internasional berbusa:


hahahahahahah mungkin wae mas nek backpass trus misuhi wasite hahaha ngakak

mungkin bisa aja gitu , karena mengingat indonesia blom ada kompetisi amatir yang bener bener bisa go internasional pemainnya malus
nueseason - 03/06/2012 11:05 AM
#43

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
iso ngelu ndase nu mbah hammer:



badalah, backpass langsung kertu abang takuts



Ronaldinho takuts


mayan lek go tambah² bek sing rodo kuat
soale nek tak delok soko list sing melu bek murni lg Quaresma 77, popeyejunior01, pprty karo goowenk o
nueseason - 03/06/2012 11:09 AM
#44

Quote:
Original Posted By didandio
hahahahhah ngakak

akeh pemain bintang e malus

wes neng solo sehat sidane mas ? malus



yo mungkin wae mas lupute kertu abang kenek foul merugikan team hammer



hahahahahahah mungkin wae mas nek backpass trus misuhi wasite hahaha ngakak

mungkin bisa aja gitu , karena mengingat indonesia blom ada kompetisi amatir yang bener bener bisa go internasional pemainnya malus

akeh nuh
hapo di gaeke list pemain 3G sing kw ne pemain² terkenal D
ketok e gayeng kuik ngakaks
SoloOnlineShop - 03/06/2012 11:16 AM
#45

Ijin Gabung boss-boss skalian, Ada yang sering main di HotTrick Ums Gak?
didandio - 03/06/2012 11:19 AM
#46

Quote:
Original Posted By nueseason
akeh nuh
hapo di gaeke list pemain 3G sing kw ne pemain² terkenal D
ketok e gayeng kuik ngakaks


ko do nesu ra mas ? nek digawekke nesu hahahahah

=============================
balajar dari neymar dansa sama skill

ai se eu te pego
[youtube]Q5tAp0VEQJE[/youtube]

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Ijin Gabung boss-boss skalian, Ada yang sering main di HotTrick Ums Gak?


monggo gabung , sudah ke sini blom ?
[Kantor Catatan Si Boy] Biodata Kaskuser Regional SOLORAYA [pendaftaran & no junk]

kalo belom silahkan kesitu dulu dan welcome di homebase 3G shakehand

hattrick mas bukan hottrick army:
Hoshigami - 03/06/2012 11:21 AM
#47

Quote:
Original Posted By nueseason
mayan lek go tambah² bek sing rodo kuat
soale nek tak delok soko list sing melu bek murni lg Quaresma 77, popeyejunior01, pprty karo goowenk o


yo ndang di seleksi o
Hoshigami - 03/06/2012 11:22 AM
#48

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Ijin Gabung boss-boss skalian, Ada yang sering main di HotTrick Ums Gak?


itu hall pertama 3g mas gan D

awal 3g di mulai di situ o
didandio - 03/06/2012 11:24 AM
#49

Quote:
Original Posted By Hoshigami
itu hall pertama 3g mas gan D

awal 3g di mulai di situ o


hai mas hosh lama tak bersua ? malus

besok ikutan sparring ? :cool
SoloOnlineShop - 03/06/2012 11:25 AM
#50

Quote:
Original Posted By Hoshigami
itu hall pertama 3g mas gan D

awal 3g di mulai di situ o


Wkwkwk...
Maap-maap.
Ijin gadung ya, cz baru tau ada perkumpulannya di sini.
Gak ada yg kasih ane cendolcendols ya, ngiri mode on nih ijo-ijocendols nya semua kayak pager betis.Yb
asmoroaji - 03/06/2012 11:27 AM
#51

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Ijin Gabung boss-boss skalian, Ada yang sering main di HotTrick Ums Gak?


moco pejwan sik to gan capedes
Hoshigami - 03/06/2012 11:28 AM
#52

Quote:
Original Posted By didandio
hai mas hosh lama tak bersua ? malus

besok ikutan sparring ? :cool

insya allah ikud

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Wkwkwk...
Maap-maap.
Ijin gadung ya, cz baru tau ada perkumpulannya di sini.
Gak ada yg kasih ane cendolcendols ya, ngiri mode on nih ijo-ijocendols nya semua kayak pager betis.Yb


hu uh taun 2009

cek cepe tuh
didandio - 03/06/2012 11:32 AM
#53

Quote:
Original Posted By Hoshigami
insya allah ikud



hu uh taun 2009

cek cepe tuh


sip sip mas ane juga kutan heheheh ...

kayanya sudah sukses nih om hoshi malus

=================

baru dateng minta cendol hammer
SoloOnlineShop - 03/06/2012 11:58 AM
#54

Quote:
Original Posted By didandio


monggo gabung , sudah ke sini blom ?
[Kantor Catatan Si Boy] Biodata Kaskuser Regional SOLORAYA [pendaftaran & no junk]

kalo belom silahkan kesitu dulu dan welcome di homebase 3G shakehand

hattrick mas bukan hottrick army:


Kliatannya sdh lama daftar di situ deh boss ane.
Enakan Hottrick boss, cz klo malem minggu main di situ cewek nya Hot-hot, anak kuliahn lagi. hehehe...Yb

Quote:
Original Posted By Hoshigami
i

cek cepe tuh


Cek dulu ah, thanks boss...

Quote:
Original Posted By asmoroaji
moco pejwan sik to gan capedes


Kebiasaan boss, langsung nylonong. hehehe.
Hoshigami - 03/06/2012 12:03 PM
#55

Quote:
Original Posted By didandio
sip sip mas ane juga kutan heheheh ...

kayanya sudah sukses nih om hoshi malus

=================

baru dateng minta cendol hammer

alhamdulillah D
Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Kliatannya sdh lama daftar di situ deh boss ane.
Enakan Hottrick boss, cz klo malem minggu main di situ cewek nya Hot-hot, anak kuliahn lagi. hehehe...Yb



Cek dulu ah, thanks boss...



Kebiasaan boss, langsung nylonong. hehehe.


maen futsal pa maen cewek think:
nueseason - 03/06/2012 12:05 PM
#56

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Ijin Gabung boss-boss skalian, Ada yang sering main di HotTrick Ums Gak?

kw ngerubah jeneng iso di banggal karo sing due lho mas hammer:
Quote:
Original Posted By didandio
ko do nesu ra mas ? nek digawekke nesu hahahahah

=============================
balajar dari neymar dansa sama skill

ai se eu te pego
[youtube]Q5tAp0VEQJE[/youtube]



monggo gabung , sudah ke sini blom ?
[Kantor Catatan Si Boy] Biodata Kaskuser Regional SOLORAYA [pendaftaran & no junk]

kalo belom silahkan kesitu dulu dan welcome di homebase 3G shakehand

hattrick mas bukan hottrick army:

ora ketok e
kene kan wonge sumeh kabeh ngakaks
cobo gawenen dan, gen go gayeng² an
Quote:
Original Posted By Hoshigami
yo ndang di seleksi o

sing meh nyeleksi sopo think:
SoloOnlineShop - 03/06/2012 12:07 PM
#57

Quote:
Original Posted By nueseason
kw ngerubah jeneng iso di banggal karo sing due lho mas hammer:


Di banggal tak enggati no boss, karo tak tangkis ting ting ting tritingtingting tong wkwkwkwk..
Hoshigami - 03/06/2012 12:09 PM
#58

Quote:
Original Posted By nueseason
kw ngerubah jeneng iso di banggal karo sing due lho mas hammer:

ora ketok e
kene kan wonge sumeh kabeh ngakaks
cobo gawenen dan, gen go gayeng² an

sing meh nyeleksi sopo think:


coach conte nuh o
nueseason - 03/06/2012 12:47 PM
#59

Quote:
Original Posted By SoloOnlineShop
Di banggal tak enggati no boss, karo tak tangkis ting ting ting tritingtingting tong wkwkwkwk..

ngunu to mas o
kw posting nang kene sok jumat brati melu futsal cah 3G hlo o
Quote:
Original Posted By Hoshigami
coach conte nuh o

coach conte nya lagi bingung nyari LCD tuh ngacir:
SoloOnlineShop - 03/06/2012 01:00 PM
#60

Quote:
Original Posted By nueseason
ngunu to mas o
kw posting nang kene sok jumat brati melu futsal cah 3G hlo o



Acarane pendak dino opo wae boss?
Page 3 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > [FUTSAL & NYUKET REG.SOLO] 3G - Gojek, Guyub, Gajul²an [Prime ID Only!!] - Part 3