Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 237 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

sheva_sabian - 04/06/2012 09:03 PM
#261

melu2 ah :siul

WALIK NDASE HOMO ngacir:


Quote:
Original Posted By aghniya.89
paling iseh nyambi nganu pin ngakaks


opo meneh cd
kowe ra iso nganu yo ngakak
aghniya.89 - 04/06/2012 09:03 PM
#262

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
aku wes ngaku ket mau ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aku salah pencet ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


keep alibi epceh yow gan recsel
avins - 04/06/2012 09:03 PM
#263

Quote:
Original Posted By SenSho


waskum ndan...bar mesra2an karo joko kowe yo najis


please deh..gak usah jealous getoh..
gue cuma ngobrol doang nohope:

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


alibi apane cd



nyohh tak kenyot sek D


suwun ws dikenyot :matabelo
sheva_sabian - 04/06/2012 09:04 PM
#264

Quote:
Original Posted By aghniya.89
keep alibi epseh yow gan recsel


jelas dong beer:
aghniya.89 - 04/06/2012 09:04 PM
#265

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
melu2 ah ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

WALIK NDASE HOMO ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3




opo meneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
kowe ra iso nganu yo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


melu2 nan wae cd:
ora kreatif tenan cd:
sheva_sabian - 04/06/2012 09:04 PM
#266

Quote:
Original Posted By aghniya.89
keep alibi epceh yow gan recsel


ono seng ngedit tulisan ngakak
madyang seks mbah nek wes gemeter ngunu ngakak
sheva_sabian - 04/06/2012 09:05 PM
#267

Quote:
Original Posted By aghniya.89
melu2 nan wae cd:
ora kreatif tenan cd:


koe ngroso nek homo piye ngakak
aghniya.89 - 04/06/2012 09:05 PM
#268

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
jelas dong ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


heh rules neng ngarep diwoco sek .
neng kene minimal 4 kata :army
ID kaw istirahat 1 bulan shakehand
aghniya.89 - 04/06/2012 09:06 PM
#269

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
koe ngroso nek homo piye ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


cocotnyah ora kalap nek iki :dp
bosok bosok tenan najis
sheva_sabian - 04/06/2012 09:06 PM
#270

Quote:
Original Posted By aghniya.89
heh rules neng ngarep diwoco sek .
neng kene minimal 4 kata :army
ID kaw istirahat 1 bulan shakehand


ora wedhi p
ID kaw turun satu balok shakehand
aghniya.89 - 04/06/2012 09:07 PM
#271

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
ora wedhi ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
ID kaw turun satu balok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


ora wedhi ;)
mesti pasukan ne okeh tenan takuts
sheva_sabian - 04/06/2012 09:09 PM
#272

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ora wehi ;)
mesti pasukan ne okeh tenan takuts


amankan barbuk seks ngakak

ora WEHI kih boso ndi..?? ngakak
aghniya.89 - 04/06/2012 09:11 PM
#273

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
amankan barbuk seks ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ora WEHI kih boso ndi..?? ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kae wes tak edit kok ;)
koyo dewe ne ora tau salah ketik wae cd:
sheva_sabian - 04/06/2012 09:11 PM
#274

Quote:
Original Posted By aghniya.89
jatah preman sek kene :army


ampun bhuuoossss
preman sarkem emang ngeri tenan takut
sheva_sabian - 04/06/2012 09:12 PM
#275

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kae wes tak edit kok ;)
koyo dewe ne ora tau salah ketik wae cd:


nek meh madyang..madyang dhisik lo puh..tangane wes ngewel kuik ngakak
aghniya.89 - 04/06/2012 09:12 PM
#276

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
ampun bhuuoossss
preman sarkem emang ngeri tenan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kok mung cah 2 iki ho .
neng angkringan yuk ngacir:
aghniya.89 - 04/06/2012 09:12 PM
#277

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
nek meh madyang..madyang dhisik lo puh..tangane wes ngewel kuik ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


ho'o iki aku durung madyang :dp
moto ne rodo sepet meneh :dp
sheva_sabian - 04/06/2012 09:14 PM
#278

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kok mung cah 2 iki ho .
neng angkringan yuk ngacir:


aku wes ket mau neng angkringan D
nguot2 seng ono D
mesake sepi jewe :mewek
sheva_sabian - 04/06/2012 09:14 PM
#279

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ho'o iki aku durung madyang :dp
moto ne rodo sepet meneh :dp


podho..mripatku wes mulai pedes ngakak
avins - 04/06/2012 09:15 PM
#280

ngelih o

pamit tuku sate disek :ngacir
Page 14 of 237 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3