Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 18 of 237 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›

aghniya.89 - 05/06/2012 06:07 PM
#341

hidilah sepi tenan .
JEEEEEEGGGGEEEEEEEEEEEEEEEER :bola
DhieSempani13 - 05/06/2012 06:15 PM
#342

Quote:
Original Posted By aghniya.89
hidilah sepi tenan .
JEEEEEEGGGGEEEEEEEEEEEEEEEER :bola

sepi, tak kancani dolanan bal-balan puo kang :army
:bola
sheva_sabian - 05/06/2012 06:33 PM
#343

halo D
ayo mancal :ngacir
dansuki - 05/06/2012 07:21 PM
#344

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


wohh ono maho koncone mbak niya :dp

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

aku dudu kancane mbak niya kang \(
sedelo maneh maho ne podo moro ke.., ngakak
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

Quote:
Original Posted By avins


bener si juragan ht udu kui ndo?



awan2 wes mangkal :dp
mbok ngerti wayah :dp



suwun kang wes diuncali :genit

sorry puh nek salah wayah \(
nek awan ndaki nyaingi kowe deng yow ngakak


=========================================

mugo2 rame ah D
chiloGG - 05/06/2012 07:23 PM
#345

lingguh sik neng kene ah linux2: ...
sopo reti oleh cendols ngakaks ...
sheva_sabian - 05/06/2012 07:26 PM
#346

Quote:
Original Posted By dansuki
aku dudu kancane mbak niya kang \(
sedelo maneh maho ne podo moro ke..,ngakak
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



sorry puh nek salah wayah \(
nek awan ndaki nyaingi kowe deng yow ngakak


=========================================

mugo2 rame ah D


ndang gek di kon kumpul kabeh gan ngakak

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 05/06/2012 07:27 PM
#347

Quote:
Original Posted By chiloGG
lingguh sik neng kene ah linux2: ...
sopo reti oleh cendols ngakaks ...


linux2: linux2:
geser sitik kang
aku yo nunggu cendols ki D
dansuki - 05/06/2012 07:28 PM
#348

Quote:
Original Posted By chiloGG
lingguh sik neng kene ah linux2: ...
sopo reti oleh cendols ngakaks ...


hallo kakak silo.., :matabelo
aku yow gelem diwei cendols
dansuki - 05/06/2012 07:30 PM
#349

Quote:
Quote:
Original Posted By sheva_sabian


ndang gek di kon kumpul kabeh gan ngakak

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


Quote:
Original Posted By sheva_sabian


linux2: linux2:
geser sitik kang
aku yo nunggu cendols ki D





siap kang.., army:
neng kene ojo ngarepke oleh cendols
ngko ndak malah oleh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ngacir2
chiloGG - 05/06/2012 07:30 PM
#350

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
linux2: linux2:
geser sitik kang
aku yo nunggu cendols ki D


sampean nunggu opo je capedes ...
wis melu2 wae ;) ...
ngo aku endi iki cendols ngakaks ...

Quote:
Original Posted By dansuki
hallo kakak silo.., :matabelo
aku yow gelem diwei cendols


haloo juga \) ...
@bold ora takok p ...
ngakaks Peace: ...
sheva_sabian - 05/06/2012 07:31 PM
#351

Quote:
Original Posted By dansuki
siap kang.., army:
neng kene ojo ngarepke oleh cendols
ngko ndak malah oleh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ngacir2


kok ngono :mewek
padahal aku berharap banget :mewek
sheva_sabian - 05/06/2012 07:31 PM
#352

Quote:
Original Posted By chiloGG
sampean nunggu opo je capedes ...
wis melu2 wae ;) ...
ngo aku endi iki cendols ngakaks ...


nunggu entuk siraman cendol nuh :mewek
chiloGG - 05/06/2012 07:33 PM
#353

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
nunggu entuk siraman cendol nuh :mewek


kwi wis meh mbludak ngono ngonmu capedes ...
kudune kie yow sedekah neng aku capedes ...
dansuki - 05/06/2012 07:34 PM
#354

Quote:
Original Posted By chiloGG
sampean nunggu opo je capedes ...
wis melu2 wae ;) ...
ngo aku endi iki cendols ngakaks ...




haloo juga \) ...
@bold ora takok p ...
ngakaks Peace: ...


wah pelit ;)
mbok karo seng luwih enom ki seng lomo.., malus


Quote:
Original Posted By sheva_sabian
kok ngono :mewek
padahal aku berharap banget :mewek


iyo nuw.., D
syarate ngei cendols kudu gelem di tusbol seg ngakak
dansuki - 05/06/2012 07:35 PM
#355

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
nunggu entuk siraman cendol nuh :mewek


siraman lendir ngakak
chiloGG - 05/06/2012 07:36 PM
#356

Quote:
Original Posted By dansuki
wah pelit ;)
mbok karo seng luwih enom ki seng lomo.., malus


ngakaks ...
nko nek wis balik id ku tak crot sampean ngakaks ...
id ku durung balik sing ke hack berdukas ...
sheva_sabian - 05/06/2012 07:37 PM
#357

Quote:
Original Posted By dansuki
wah pelit ;)
mbok karo seng luwih enom ki seng lomo.., malus



iyo nuw.., D
syarate ngei cendols kudu gelem di tusbol seg ngakak


gyah nek ngunu sarate :dp

Quote:
Original Posted By dansuki
siraman lendir ngakak


lendir apa kakak ngakak
garayy - 05/06/2012 07:41 PM
#358

soham nya dah pada keluar
atut ah
dansuki - 05/06/2012 07:42 PM
#359

Quote:
Original Posted By chiloGG
ngakaks ...
nko nek wis balik id ku tak crot sampean ngakaks ...
id ku durung balik sing ke hack berdukas ...


waduh kok bisone ke hack piye ceritane berdukas
kudu hati2 ke saiki :cool



Quote:
Original Posted By sheva_sabian
gyah nek ngunu sarate :dp




lendir apa kakak ngakak


yang bertanya pastilah lebih tau dari yang ditanya :cool
dansuki - 05/06/2012 07:43 PM
#360

Quote:
Original Posted By garayy
soham nya dah pada keluar
atut ah


ena nakub soham hup :mewek
Page 18 of 237 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3