Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 232 of 237 | ‹ First  < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 > 

avins - 11/10/2012 06:27 PM
#4621

walik sek ah ben ora geseng ngacir:
chiloGG - 11/10/2012 07:45 PM
#4622

Quote:
Original Posted By avins
walik sek ah ben ora geseng ngacir:


wogh iki mung wolak-walik terus setiap post batas
japrem sek batas
Peace:
ngacir:
avins - 11/10/2012 08:43 PM
#4623

Quote:
Original Posted By chiloGG


wogh iki mung wolak-walik terus setiap post batas
japrem sek batas
Peace:
ngacir:


yakin aku diajari londo kok kang malu

igek akeh utang \(
chiloGG - 11/10/2012 08:45 PM
#4624

Quote:
Original Posted By avins
yakin aku diajari londo kok kang malu

igek akeh utang \(


wuaduh amazed:
melu pur puran hammer
ngakaks
utang'e akeh san takuts
SenSho - 11/10/2012 08:49 PM
#4625

linux2: disambi ngopi seks dab...
SenSho - 11/10/2012 08:50 PM
#4626

Quote:
Original Posted By avins
yakin aku diajari londo kok kang malu

igek akeh utang \(


sek cilik wes wani totoan...gedene dadi opo lop?? mad:

Quote:
Original Posted By chiloGG


wuaduh amazed:
melu pur puran hammer
ngakaks
utang'e akeh san takuts


salken puh shakehand
chiloGG - 11/10/2012 08:53 PM
#4627

Quote:
Original Posted By SenSho
linux2: disambi ngopi seks dab...

tak kiro emot tok mau asem ngakaks
cebul putihan ngakaks

Quote:
Original Posted By SenSho
sek cilik wes wani totoan...gedene dadi opo lop?? mad:



salken puh shakehand


haloo kang D
pye kabar'e D
avins - 11/10/2012 08:58 PM
#4628

Quote:
Original Posted By chiloGG


wuaduh amazed:
melu pur puran hammer
ngakaks
utang'e akeh san takuts


drpd nganggur kang anak2'e ngakaks

Quote:
Original Posted By SenSho
sek cilik wes wani totoan...gedene dadi opo lop?? mad:



salken puh shakehand


ampun puh aku diajari londo kok :mewek
SenSho - 11/10/2012 09:07 PM
#4629

Quote:
Original Posted By chiloGG

tak kiro emot tok mau asem ngakaks
cebul putihan ngakaks



haloo kang D
pye kabar'e D


uapikkk puh... kowe wong ndi puh?? aku nubi neng kene... D

Quote:
Original Posted By avins
drpd nganggur kang anak2'e ngakaks



ampun puh aku diajari londo kok :mewek


ojo maneh2...tag kandakke mas gondrong ben di jewer! mad:
chiloGG - 11/10/2012 09:09 PM
#4630

Quote:
Original Posted By avins
drpd nganggur kang anak2'e ngakaks



ampun puh aku diajari londo kok :mewek

kwi dirungok ke pak de mu ngendiko mad:
cah cilik wis totoan mad:


ngakak
hammer

Quote:
Original Posted By SenSho
uapikkk puh... kowe wong ndi puh?? aku nubi neng kene... D



ojo maneh2...tag kandakke mas gondrong ben di jewer! mad:


kulo tiang wonogiri kang D
mung dolan nten mriki D
SenSho - 11/10/2012 09:12 PM
#4631

Quote:
Original Posted By chiloGG

kwi dirungok ke pak de mu ngendiko mad:
cah cilik wis totoan mad:


ngakak
hammer



kulo tiang wonogiri kang D
mung dolan nten mriki D


iku cilik tapi tuo gan.. shutup:

oiyo salken gan... kulo saking holland gan...dados turis ten pekalongan :cool
avins - 11/10/2012 09:13 PM
#4632

Quote:
Original Posted By SenSho
uapikkk puh... kowe wong ndi puh?? aku nubi neng kene... D



ojo maneh2...tag kandakke mas gondrong ben di jewer! mad:


kuwi sopo puh kagets:
mesti wong'e medeni nemen ow takut

Quote:
Original Posted By chiloGG

kwi dirungok ke pak de mu ngendiko mad:
cah cilik wis totoan mad:


ngakak
hammer



kulo tiang wonogiri kang D
mung dolan nten mriki D


siap kumendan afro:
kene aku jilihi pasukanmu ngacir:
SenSho - 11/10/2012 09:17 PM
#4633

Quote:
Original Posted By avins
kuwi sopo puh kagets:
mesti wong'e medeni nemen ow takut



siap kumendan afro:
kene aku jilihi pasukanmu ngacir:


orag medeni maneh...hobine mangan maicih tapi rag tau ngombe ngakaks

pin pulsa wes lunas kabeh to gonku...wedi nek klalen \(
chiloGG - 11/10/2012 09:25 PM
#4634

Quote:
Original Posted By SenSho
iku cilik tapi tuo gan.. shutup:

oiyo salken gan... kulo saking holland gan...dados turis ten pekalongan :cool

wualadalah takuts
___________
bold orak takok gan aku suer deh Peace:
ngakak

Quote:
Original Posted By avins

siap kumendan afro:
kene aku jilihi pasukanmu ngacir:


wegah ah siul:
nek menang pasang link ku ya aja kelalen ngakaks
avins - 11/10/2012 09:40 PM
#4635

Quote:
Original Posted By SenSho
orag medeni maneh...hobine mangan maicih tapi rag tau ngombe ngakaks

pin pulsa wes lunas kabeh to gonku...wedi nek klalen \(


ha'ah wes lunas sho :addfriends

mangan maici ra tau ngombe :matabelo

Quote:
Original Posted By chiloGG

wualadalah takuts
___________
bold orak takok gan aku suer deh Peace:
ngakak



wegah ah siul:
nek menang pasang link ku ya aja kelalen ngakaks


mbodo nohope:
kene drpd gonmu nganggur ;)
justwarih - 11/10/2012 09:57 PM
#4636

rame jebul cah beer:
wohh ono undangan gath D
kayane aku reti tempat.e iku, pernah rono D
ivansultanov - 11/10/2012 11:35 PM
#4637

Quote:
Original Posted By avins
jal kowe niliki depnaker pan.. ;)





wes kok malu:
yo ngunu kui
gowo berkas berkas
sekalian gawe surat lamaranne

jebule rame :matabelo
aghniya.89 - 12/10/2012 02:40 AM
#4638

apin ngopo kui :dp
totoan dewe malah nyalah ke aku :dp
avins - 12/10/2012 05:56 PM
#4639

Quote:
Original Posted By justwarih
rame jebul cah beer:
wohh ono undangan gath D
kayane aku reti tempat.e iku, pernah rono D


pak melu po eek:

Quote:
Original Posted By ivansultanov
wes kok malu:
yo ngunu kui
gowo berkas berkas
sekalian gawe surat lamaranne

jebule rame :matabelo


gawek'e surat lamaran'e aaaaa... D

Quote:
Original Posted By aghniya.89
apin ngopo kui :dp
totoan dewe malah nyalah ke aku :dp


:kr:
ivansultanov - 12/10/2012 06:39 PM
#4640

Quote:
Original Posted By avins
pak melu po eek:



gawek'e surat lamaran'e aaaaa... D



:kr:


gawe dew
surat lamaran kok digawene cd

susah ngepos trs cd
Page 232 of 237 | ‹ First  < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 > 
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3