Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 237 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

sheva_sabian - 05/06/2012 08:26 PM
#461

Quote:
Original Posted By aghniya.89
modyar pemain iklan clear ngegol ke ngakak


bosok ancene cd:
lapangane nggilani cah ngakak
nandanando13 - 05/06/2012 08:26 PM
#462

Quote:
Original Posted By aghniya.89 
iku filipina ngegol ke kok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



ho'o kang dadi 1-1 iki piye ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

wahh rame kiiii matabelo:

nek menang ngono mantep og iloveindonesia:



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
sheva_sabian - 05/06/2012 08:27 PM
#463

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kan goro2 rambut e bersih :cool


bojone ayu banget :cool
gedhi meneh :matabelo
aghniya.89 - 05/06/2012 08:27 PM
#464

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bosok ancene ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
lapangane nggilani cah ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


lapangan ne becek ngakak
papan score jg neng ngisor ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 08:27 PM
#465

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lapangan ne becek ngakak
papan score jg neng ngisor ngakak


mending maen neng kridosono wae ngakak
jauh lebih bagus ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 08:28 PM
#466

Quote:
Original Posted By nandanando13
wahh rame kiiii ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

nek menang ngono mantep og ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:



Posted with [color="orange"]kaskusBetaQR[/color]


iki iseh menang kok kang D
gol e apik meneh .

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bojone ayu banget ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
gedhi meneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


iku ngegol ke paling mergo susu ne cocok ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 08:29 PM
#467

Quote:
Original Posted By aghniya.89
iki iseh menang kok kang D
gol e apik meneh .




iku ngegol ke paling mergo susu ne cocok ngakak


dirimu kok saru to gan omongane cd:
susu sing ndi kuik :genit
aghniya.89 - 05/06/2012 08:29 PM
#468

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
mending maen neng kridosono wae ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
jauh lebih bagus ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kridosono yow bosok cd
iseh apik maguwo :cool
nandanando13 - 05/06/2012 08:30 PM
#469

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bojone ayu banget ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
gedhi meneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

bojo ne sopo kang seng gede genit:


ndi ndi njaluk aku :request:



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
sheva_sabian - 05/06/2012 08:30 PM
#470

Quote:
Original Posted By aghniya.89
kridosono yow bosok :cool
iseh apik maguwo :cool


apik lapangan gorongan ngakak
sisih ono rak to lapangan gorongan kae ?
aghniya.89 - 05/06/2012 08:30 PM
#471

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
dirimu kok saru to gan omongane ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
susu sing ndi kuik ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


susu ne bojo ne irpan shutup:
sheva_sabian - 05/06/2012 08:31 PM
#472

Quote:
Original Posted By nandanando13
bojo ne sopo kang seng gede genit:


ndi ndi njaluk aku :request:



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


bojone irpan bahdim kang malu
nandanando13 - 05/06/2012 08:31 PM
#473

Quote:
Original Posted By aghniya.89 
iki iseh menang kok kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
gol e apik meneh .



iku ngegol ke paling mergo susu ne cocok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

josss kang matabelo:

serangan balik e joosss haha ngakaks



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
sheva_sabian - 05/06/2012 08:31 PM
#474

Quote:
Original Posted By aghniya.89
susu ne bojo ne irpan shutup:


gedhi yo gan malu
dinggo posyandu 1 kelurahan cukup kae ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 08:32 PM
#475

bajinguk tenan iki pleksi .
asyu lemot cah :dp
nandanando13 - 05/06/2012 08:32 PM
#476

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bojone irpan bahdim kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

nnton toh kuq aku ra ngepasi nnton neng tipi capedes

wah nek ngono kudu ndelok terus ki ngakaks



Posted with [color=orange]kaskusBetaQR[/color]
operationflash - 05/06/2012 08:32 PM
#477

Quote:
Original Posted By avins
pingin melu judi tapi kok sungkan nyaur'e :dp
sopo sg gelem nyaurke nek kalah :request

heh cocoteh pak ts mad:
ndi batike D
Quote:
Original Posted By aghniya.89
cocote kokehan lendir tah ngene :dp



judi tp wedi kalah :dp



u mad beroh ?


ono barang baru baro po genit:
sheva_sabian - 05/06/2012 08:33 PM
#478

Quote:
Original Posted By aghniya.89
bajinguk tenan iki pleksi .
asyu lemot cah :dp


jare wingi koneksi dewa ngakak
nganti pamer2 barang ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 08:33 PM
#479

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
gedhi yo gan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
dinggo posyandu 1 kelurahan cukup kae ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


cocote saru tenan nek iki :dp

Quote:
Original Posted By nandanando13
josss kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

serangan balik e joosss haha ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



Posted with [color="orange"]kaskusBetaQR[/color]


iyo kok tumben maen ne ngene o
sheva_sabian - 05/06/2012 08:33 PM
#480

Quote:
Original Posted By nandanando13
nnton toh kuq aku ra ngepasi nnton neng tipi capedes

wah nek ngono kudu ndelok terus ki ngakaks



Posted with [COLOR="orange"]kaskusBetaQR[/COLOR]


aku malah males nonton kang hammer
ndelok lapangane wae wes rak bergairah :dp
Page 24 of 237 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3