Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 29 of 237 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›

garayy - 05/06/2012 09:47 PM
#561

rame :thumbup
madyang sek yo gan
sheva_sabian - 05/06/2012 09:47 PM
#562

Quote:
Original Posted By DhieSempani13
nek ID mu aku yo reti, kang ngakaks
ID fb ne, kang o
ben mengko tak-add :addfriends



kok sepi tho, biasane ID aghniya kerep kejang2 hammers
wis suwi ra melu grumungan, kok isih wae mbahas maho-mahoan tho, kang ? capedes


percuma kang D
aku wes ra tau dolanan FB meneh :mewek
islamholic - 05/06/2012 09:47 PM
#563

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
walah ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



isih 6 ewu og ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



sheva_sabian kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


6ewu :hoax


Quote:
Original Posted By avins
cup cup cup ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
iki tak kuwot lho kakak...



minggat bayar ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



opo iki mung emot ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aidi anda istirahat dulu sebulan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


asem, wadulan kae pin :c

ki wes takedit :nohope
sheva_sabian - 05/06/2012 09:47 PM
#564

Quote:
Original Posted By operationflash
kulanuwun
isih ono wonge ra ki think:


isih ono nuh think:

Quote:
Original Posted By garayy
rame :thumbup
madyang sek yo gan


monggo wes D
sheva_sabian - 05/06/2012 09:48 PM
#565

Quote:
Original Posted By islamholic
6ewu :hoax





asem, wadulan kae pin :c

ki wes takedit :nohope


tenan lho kang :mewek
jal delok lewat OLD D
DhieSempani13 - 05/06/2012 09:50 PM
#566

Quote:
Original Posted By operationflash
kulanuwun
isih ono wonge ra ki think:

wonten kulo kang o
Quote:
Original Posted By garayy
rame :thumbup
madyang sek yo gan

monggo, badhe tumbas nopo nggih ? D
Quote:
Original Posted By sheva_sabian


percuma kang D
aku wes ra tau dolanan FB meneh :mewek

pantes postinge ngebut koyo ferari ngakaks
sheva_sabian - 05/06/2012 09:51 PM
#567

Quote:
Original Posted By DhieSempani13
wonten kulo kang o


monggo, badhe tumbas nopo nggih ? D


pantes postinge ngebut koyo ferari ngakaks


aku nganggo siput kang malu
islamholic - 05/06/2012 09:56 PM
#568

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
tenan lho kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
jal delok lewat OLD ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


buset betah ngono nganggo old nohope:

delayne suwe bgt cd
avins - 05/06/2012 09:56 PM
#569

Quote:
Original Posted By DhieSempani13

nek ID mu aku yo reti, kang ngakaks
ID fb ne, kang o
ben mengko tak-add :addfriends


kok sepi tho, biasane ID aghniya kerep kejang2 hammers
wis suwi ra melu grumungan, kok isih wae mbahas maho-mahoan tho, kang ? capedes


aghniya mau wes neng kene suwi kok
iki mbuh minggat rg ndi

Quote:
Original Posted By operationflash
kulanuwun
isih ono wonge ra ki think:


mboten wonten batas

Quote:
Original Posted By garayy
rame :thumbup
madyang sek yo gan


jare mbandar longko bakul puh ngakaks

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


percuma kang D
aku wes ra tau dolanan FB meneh :mewek


saiki dolanane opo kang kagets:

Quote:
Original Posted By islamholic


6ewu :hoax




asem, wadulan kae pin :c

ki wes takedit :nohope


kokui aaaa puh D
PekaIongan - 05/06/2012 09:57 PM
#570

Selamat malem agan2 moon:


nubie ijin gabung donk :sorry
sheva_sabian - 05/06/2012 09:59 PM
#571

Quote:
Original Posted By islamholic
buset betah ngono nganggo old nohope:

delayne suwe bgt cd


nek aku tetep nganggo beti kok kang D

Quote:
Original Posted By avins
aghniya mau wes neng kene suwi kok
iki mbuh minggat rg ndi




mboten wonten batas




jare mbandar longko bakul puh ngakaks




saiki dolanane opo kang kagets:




kokui aaaapuh D


dolanan nganu kang malu
sheva_sabian - 05/06/2012 09:59 PM
#572

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Selamat malem agan2 moon:


nubie ijin gabung donk :sorry


woghh wes ono ID ne cool:
operationflash - 05/06/2012 10:00 PM
#573

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
bosen aku karo niyaho cd:
aku mau sama kamu :genit



halo gan D
ada saya disini

ak gggggggg punya pullllllllsaaaaaaaaaaa \(
Quote:
Original Posted By garayy
rame :thumbup
madyang sek yo gan

iki ngpo toh capedes
nek rep madang rasah golek +1 mad:
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
isih ono nuh think:



monggo wes D

isih ono melon to shutup:
Quote:
Original Posted By DhieSempani13
wonten kulo kang o

monggo, badhe tumbas nopo nggih ? D

pantes postinge ngebut koyo ferari ngakaks


wuohh ono mamase to
drg tau ktmu ki
saliman sik shakehand
operationflash - 05/06/2012 10:01 PM
#574

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Selamat malem agan2 moon:


nubie ijin gabung donk :sorry


ayoooooooooo iki klonengane spo malus

ngaku ae :genits
sheva_sabian - 05/06/2012 10:02 PM
#575

Quote:
Original Posted By operationflash
ak gggggggg punya pullllllllsaaaaaaaaaaa \(

iki ngpo toh capedes
nek rep madang rasah golek +1 mad:

isih ono melon to shutup:

wuohh ono mamase to
drg tau ktmu ki
saliman sik shakehand


aku juga ga punnyyyaaaaa :mewek
--
masih ada melon disini :cool
operationflash - 05/06/2012 10:03 PM
#576

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
aku juga ga punnyyyaaaaa :mewek
--
masih ada melon disini :cool


lanjutkan gan iloveindonesias

euro njagoni spo eek:
DhieSempani13 - 05/06/2012 10:05 PM
#577

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


aku nganggo siput kang malu

nek sampeyan nganggo siput, aku malah nganggo keong hammers
Quote:
Original Posted By avins


aghniya mau wes neng kene suwi kok
iki mbuh minggat rg ndi

paling nggawe rekap VG D

Quote:
Original Posted By operationflash



wuohh ono mamase to
drg tau ktmu ki
saliman sik shakehand

biyen ketoke tau ketemu kok, kang o
pas isih nang old, trit lawas o

sheva_sabian - 05/06/2012 10:06 PM
#578

Quote:
Original Posted By operationflash
lanjutkan gan iloveindonesias

euro njagoni spo eek:


HOLLAND :cool

HUP HOLLAND HUP :cool

--

smpeyan njago sopo..??
sheva_sabian - 05/06/2012 10:06 PM
#579

Quote:
Original Posted By DhieSempani13
nek sampeyan nganggo siput, aku malah nganggo keong hammers


paling nggawe rekap VG D



biyen ketoke tau ketemu kok, kang o
pas isih nang old, trit lawas o


keong tapi dipasangi NOS mesti kie takut
islamholic - 05/06/2012 10:06 PM
#580

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Selamat malem agan2 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


nubie ijin gabung donk ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


wuoh IDne matabelo:
Page 29 of 237 | ‹ First  < 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3