Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 237 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

avins - 05/06/2012 10:19 PM
#601

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Selamat malem agan2 moon:


nubie ijin gabung donk :sorry


adalah monggo nub

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


nek aku tetep nganggo beti kok kang D



dolanan nganu kang malu


nganu sg piye kui kang :eek

Quote:
Original Posted By DhieSempani13

nek sampeyan nganggo siput, aku malah nganggo keong hammers

paling nggawe rekap VG D


biyen ketoke tau ketemu kok, kang o
pas isih nang old, trit lawas o



kui wes metu wonge D
ben dino melu kejang kan asoy dhie.. ngakaks

operationflash - 05/06/2012 10:20 PM
#602

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
mantan pemain melon padahal :cool



kedisikan di kuot karo editanku :dp


iyo mantan pemain melon
jare blanc dikarenakan dlu pernah bermain dimelon,jadi saya coret dr daftar pemain yg akan saya boyong D
jre nek maen ng melon ddi do bosok malus
sheva_sabian - 05/06/2012 10:20 PM
#603

Quote:
Original Posted By avins
adalah monggo nub




nganu sg piye kui kang :eek




kui wes metu wonge D
ben dino melu kejang kan asoy dhie.. ngakaks


yo pokoke aku dolanan nganu kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 05/06/2012 10:21 PM
#604

Quote:
Original Posted By operationflash
iyo mantan pemain melon
jare blanc dikarenakan dlu pernah bermain dimelon,jadi saya coret dr daftar pemain yg akan saya boyong D
jre nek maen ng melon ddi do bosok malus


ora konsisten ngakak
jare cedera ngakak

ngelawak wae koe ki ler ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
operationflash - 05/06/2012 10:21 PM
#605

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
gelut neng tempat tdur wae kono karo niya ngakak

kno dewek p
ak ra melu2,ak isih normal og cool:
Quote:
Original Posted By avins
adalah monggo nub



nganu sg piye kui kang :eek



kui wes metu wonge D
ben dino melu kejang kan asoy dhie.. ngakaks


drg turu to pin
tak kiro mau wis turu
sheva_sabian - 05/06/2012 10:21 PM
#606

Quote:
Original Posted By operationflash
kno dewek p
ak ra melu2,ak isih normal og cool:



drg turu to pin
tak kiro mau wis turu


isih normal :eek
mosok seh malu
jal jengking seks :genit
operationflash - 05/06/2012 10:22 PM
#607

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
ora konsisten ngakak
jare cedera ngakak

ngelawak wae koe ki ler ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


lha mw pas tak wawancarai via twit drg rampung og D

iller jre rep scudetto tahun 2012/2013 ???
nek menurutku kyne berita kwi tenan lho r hoax D
avins - 05/06/2012 10:23 PM
#608

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


yo pokoke aku dolanan nganu kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


owh..aku mudeng kang...
yow monggo dilanjutke :thumbup

Quote:
Original Posted By operationflash

kno dewek p
ak ra melu2,ak isih normal og cool:


drg turu to pin
tak kiro mau wis turu


drg mbah..
kalem wae sg penting wes digarap PR'e D
aghniya.89 - 05/06/2012 10:23 PM
#609

mung iso ngekek aku ngakak
operationflash - 05/06/2012 10:23 PM
#610

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
isih normal :eek
mosok seh malu
jal jengking seks :genit


wis nggo sempak besi ki
angel njengking
avins - 05/06/2012 10:26 PM
#611

nemu foto iki

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kui sg mburi dewe sopo yo bingung:
koyo melas nemen ngakaks
aghniya.89 - 05/06/2012 10:26 PM
#612

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
dolanan opo jal ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



ngekek opo je puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


iku iku moso ora reti #kode
ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 10:26 PM
#613

Quote:
Original Posted By aghniya.89
asyu pleksi koneksi ne bosok tenan koyo merda :dp


curhat gan :matabelo

keep bosok gan beer:

pamit seks...turu ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
PekaIongan - 05/06/2012 10:26 PM
#614

Pekalongan aman ora ke? D
operationflash - 05/06/2012 10:26 PM
#615

Quote:
Original Posted By avins
owh..aku mudeng kang...
yow monggo dilanjutke :thumbup



drg mbah..
kalem wae sg penting wes digarap PR'e D

PR opo e???
pr e anakmu po?
Quote:
Original Posted By aghniya.89
mung iso ngekek aku ngakak


kw ki ngguyu opo to capedes
nek kenthir ra nemen2 ah,ak sing repot mgko mad:
sheva_sabian - 05/06/2012 10:27 PM
#616

iki urutane postilane kok dadi semrawut kie piye ngakak
gara2 kejange do ngebut ki ngakak

:ngacir
PekaIongan - 05/06/2012 10:27 PM
#617

kok postku dadi nang duwur ow? bingung
aghniya.89 - 05/06/2012 10:27 PM
#618

lho lho kok malah ngelawak ngakak
keep ngelawak ler beer:
operationflash - 05/06/2012 10:29 PM
#619

Quote:
Original Posted By avins
nemu foto iki

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kui sg mburi dewe sopo yo bingung:
koyo melas nemen ngakaks


rai ne melaske banget ngakak
drg raup langsung ngacir melu guyup ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 10:29 PM
#620

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lho lho kok malah ngelawak ngakak
keep ngelawak ler beer:


jasssiiikkk lg sadar lawakane aku ngakak
malah wawancara lewat tweet barang. ngakak
tweet beringin opo tweet pelem je ngakak
Page 31 of 237 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3