Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 33 of 237 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›

aghniya.89 - 05/06/2012 10:41 PM
#641

Quote:
Original Posted By operationflash
pemain lawak gundulmu kwi
ak ki orang ganteng ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


jare ne ganteng tapi kok TUNA ASMARA ngakak

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
berarti dudu IGO RPB yo puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
pdhl meh tak fulbarkan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


iku erye puh dudu RPB cd:
operationflash - 05/06/2012 10:41 PM
#642

Quote:
Original Posted By aghniya.89
owalah wes tuo tho



pokoke aku sing paling ganteng :cool
mbak nety iku soko bank bukopin kok .
sik sebelah kaos biru iku

kwi pas acara opo to cuk?
guyup po gath?
aghniya.89 - 05/06/2012 10:43 PM
#643

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
lo yo ngelawak eneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sedilit meneh lak error kaskus'e ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


iler pasti scudetto 2011/2012 ngakak
keep ngelawak ler beer:

Quote:
Original Posted By operationflash
kwi pas acara opo to cuk?
guyup po gath?


iku pas nyambut kaskuser cirebon D
sheva_sabian - 05/06/2012 10:43 PM
#644

Quote:
Original Posted By aghniya.89
jare ne ganteng tapi kok TUNA ASMARA ngakak




iku erye puh dudu RPB cd:


walahhh :sorry
aku ki pengen banget je iso melu kumpul2 ngunu puh :mewek
kapan yo :mewek
operationflash - 05/06/2012 10:44 PM
#645

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
lo yo ngelawak eneh ngakak
sedilit meneh lak error kaskus'e ngakak


kno nglawak dwe p
ak tak mantau wae
Quote:
Original Posted By aghniya.89
jare ne ganteng tapi kok TUNA ASMARA ngakak



iku erye puh dudu RPB cd:


wisssssss dibahas meneh
terus2ke wae r p2,apik kok mad:
aghniya.89 - 05/06/2012 10:44 PM
#646

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
walahhh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aku ki pengen banget je iso melu kumpul2 ngunu puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
kapan yo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


lha yow bali jogja nuw puh cd:
gara2 acara iku aku oleh donat gratis 2 sasi ngakak
operationflash - 05/06/2012 10:45 PM
#647

Quote:
Original Posted By aghniya.89
iler pasti scudetto 2011/2012 ngakak
keep ngelawak ler beer:



iku pas nyambut kaskuser cirebon D

wuohhh
lha cirebone sik ndi?
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
walahhh :sorry
aku ki pengen banget je iso melu kumpul2 ngunu puh :mewek
kapan yo :mewek


yooo kmpl2 ro ak
ak y drg tau melu,isin ak malus
sheva_sabian - 05/06/2012 10:45 PM
#648

Quote:
Original Posted By operationflash
kno nglawak dwe p
ak tak mantau wae



wisssssss dibahas meneh
terus2ke wae r p2,apik kok mad:


nek aku ngelawak ora lucu ngakak
lha nek dirimu mesti lucu banget ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 10:46 PM
#649

Quote:
Original Posted By operationflash
kno nglawak dwe ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
ak tak mantau wae


wisssssss dibahas meneh
terus2ke wae r p2,apik kok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:


tak tekoni wes saiki .
kowe duwe cewek ora ?
operationflash - 05/06/2012 10:46 PM
#650

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lha yow bali jogja nuw puh cd:
gara2 acara iku aku oleh donat gratis 2 sasi ngakak


ra ngajak2 mad:
nek tku donat ngndi yo???
sheva_sabian - 05/06/2012 10:46 PM
#651

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lha yow bali jogja nuw puh cd:
gara2 acara iku aku oleh donat gratis 2 sasi ngakak


kuik kan acarane neng kidule omahku yow D
koe sek ndi je puh marah
aghniya.89 - 05/06/2012 10:46 PM
#652

Quote:
Original Posted By operationflash
wuohhh
lha cirebone sik ndi?


yooo kmpl2 ro ak
ak y drg tau melu,isin ak ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


yow iku sak liyane cah erye cd:
PekaIongan - 05/06/2012 10:47 PM
#653

Pamit sek ah gan ..

Meh turu ngacir:
sheva_sabian - 05/06/2012 10:47 PM
#654

Quote:
Original Posted By operationflash
wuohhh
lha cirebone sik ndi?



yooo kmpl2 ro ak
ak y drg tau melu,isin ak malus


gyaahhh nek kumpul karo pelawak ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 10:48 PM
#655

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Pamit sek ah gan ..

Meh turu ngacir:


woohhh malah bobo

selamat mimpi basah yo kang :angel
yudha961 - 05/06/2012 10:48 PM
#656

selamat malam sugeng ndalu cool:

ono maho ra ng kene takuts
operationflash - 05/06/2012 10:49 PM
#657

Quote:
Original Posted By aghniya.89
yow iku sak liyane cah erye cd:

wuohhh,kwi pas acara ngpo cirebon???
dolan po opo?
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
gyaahhh nek kumpul karo pelawak ngakak


y wis kno kmpul dwe wae batas

rak ono sing ngajak ak \(
aghniya.89 - 05/06/2012 10:49 PM
#658

Quote:
Original Posted By operationflash
ra ngajak2 ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:
nek tku donat ngndi yo???


ngopo ngajak kowe cd:
tuku donat yow neng J.co cuk ngakak

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
kuik kan acarane neng kidule omahku yow ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
koe sek ndi je puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


ho'o iku pas neng kidul omah mu puh .
goleki wae sik ganteng :cool
operationflash - 05/06/2012 10:50 PM
#659

Quote:
Original Posted By PekaIongan
Pamit sek ah gan ..

Meh turu ngacir:

nek ra anake ndo,anake apin ki mad:
Quote:
Original Posted By yudha961
selamat malam sugeng ndalu cool:

ono maho ra ng kene takuts

ehh ada :genits
ra mangkal po eek:
pagilaran - 05/06/2012 10:51 PM
#660

malem gan... melu ndodok nang kene entok ra?
salim sedoyo sek shakehand2
Page 33 of 237 | ‹ First  < 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3