Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 34 of 237 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›

sheva_sabian - 05/06/2012 10:51 PM
#661

Quote:
Original Posted By yudha961
selamat malam sugeng ndalu cool:

ono maho ra ng kene takuts


akeh banget kih kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

Quote:
Original Posted By operationflash
wuohhh,kwi pas acara ngpo cirebon???
dolan po opo?



y wis kno kmpul dwe wae batas

rak ono sing ngajak ak \(


ngono wae nangis..ngakak
pelawak kok nangisan ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 10:51 PM
#662

Quote:
Original Posted By yudha961
selamat malam sugeng ndalu ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ono maho ra ng kene ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


selamat malam kang yudha D

Quote:
Original Posted By operationflash
wuohhh,kwi pas acara ngpo cirebon???
dolan po opo?


y wis kno kmpul dwe wae ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

rak ono sing ngajak ak ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


tekon mu iku koyo wartawan cuk cd:
operationflash - 05/06/2012 10:51 PM
#663

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ngopo ngajak kowe cd:
tuku donat yow neng J.co cuk ngakak



ho'o iku pas neng kidul omah mu puh .
goleki wae sik ganteng :cool


jre g ada gw g rame cool:

wuoohh y wis suk nek ak dolan kosmu ak sugui donat yo D
sheva_sabian - 05/06/2012 10:51 PM
#664

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ngopo ngajak kowe cd:
tuku donat yow neng J.co cuk ngakak




ho'o iku pas neng kidul omah mu puh .
goleki wae sik ganteng :cool


sek ndi to :mewek
tak tinggal turu loh nek ra diandani :mewek
pagilaran - 05/06/2012 10:52 PM
#665

malem gan... melu ndodok nang kene entok ra?
salim sedoyo sek shakehand2
operationflash - 05/06/2012 10:53 PM
#666

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
akeh banget kih kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



ngono wae nangis..ngakak
pelawak kok nangisan ngakak

mbut p
isih dolanan BM to,saiki rame po sepi eek:
Quote:
Original Posted By aghniya.89
selamat malam kang yudha D



tekon mu iku koyo wartawan cuk cd:

lah takok kok ra oleh capedes
men jelas toyo mad:
operationflash - 05/06/2012 10:54 PM
#667

Quote:
Original Posted By pagilaran
malem gan... melu ndodok nang kene entok ra?
salim sedoyo sek shakehand2


monggo D
salim sik shakehand2
sheva_sabian - 05/06/2012 10:54 PM
#668

Quote:
Original Posted By pagilaran
malem gan... melu ndodok nang kene entok ra?
salim sedoyo sek shakehand2


ono ID ne pagilaran barang..iki kan perkebunan teh yo D

Quote:
Original Posted By operationflash
mbut p
isih dolanan BM to,saiki rame po sepi eek:


lah takok kok ra oleh capedes
men jelas toyo mad:


isih..lagi sepi kih D
nunggu EURO

kowe kok ra tau dolanan meneh..mesti melarikan diri yo ngakak
PekaIongan - 05/06/2012 10:55 PM
#669

Quote:
Original Posted By pagilaran
malem gan... melu ndodok nang kene entok ra?
salim sedoyo sek ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


woeee.. ngopo kowe melu2 metu capedes
operationflash - 05/06/2012 10:56 PM
#670

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
ono ID ne pagilaran barang..iki kan perkebunan teh yo D



isih..lagi sepi kih D
nunggu EURO

kowe kok ra tau dolanan meneh..mesti melarikan diri yo ngakak


meneng ahh rasah seru mad:

gik mls wae,lgyn ak wis ra gwo pasukan og D
yudha961 - 05/06/2012 10:57 PM
#671

Quote:
Original Posted By operationflash
nek ra anake ndo,anake apin ki mad:

ehh ada :genits
ra mangkal po eek:

matanyah mad:

koe dinesoni ratri lho ngakaks
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
akeh banget kih kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



ngono wae nangis..ngakak
pelawak kok nangisan ngakak

weleh gambare erwin po kui :dp
Quote:
Original Posted By aghniya.89
selamat malam kang yudha D



tekon mu iku koyo wartawan cuk cd:


malam om, kok belum bobok :genits

============================
satu jam saja
[youtube]BF8inWGolMM[/youtube]
aghniya.89 - 05/06/2012 10:57 PM
#672

Quote:
Original Posted By operationflash
jre g ada gw g rame ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

wuoohh y wis suk nek ak dolan kosmu ak sugui donat yo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


jare sopo ?
asumshit ah cd:

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
sek ndi to ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
tak tinggal turu loh nek ra diandani ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kandani sik ganteng kok :dp
sheva_sabian - 05/06/2012 10:57 PM
#673

Quote:
Original Posted By PekaIongan
woeee.. ngopo kowe melu2 metu capedes


ngakak ngakak
nek iki lucu tenan

Quote:
Original Posted By operationflash
meneng ahh rasah seru mad:

gik mls wae,lgyn ak wis ra gwo pasukan og D


ngakak
la pasukanmu neng ndi je :mewek
operationflash - 05/06/2012 10:57 PM
#674

Quote:
Original Posted By PekaIongan
woeee.. ngopo kowe melu2 metu capedes


iki anake spo to mad:
mencurigakan ki bingung:
yudha961 - 05/06/2012 10:58 PM
#675

ng kene oleh ngloneng po

nek konangan biso didelet lho trite takut
sheva_sabian - 05/06/2012 11:01 PM
#676

Quote:
Original Posted By yudha961
ng kene oleh ngloneng po

nek konangan biso didelet lho trite takut


aku ora melu2 lho kang takut

nek ngeloneng koyone ora entuk yo kang..CMIIW

nek ngelenong entukk..
iki ket mau ngelenong wae neng kene kang ngakak
v
v
v
v


Quote:
Original Posted By operationflash
iki anake spo to mad:
mencurigakan ki bingung:
aghniya.89 - 05/06/2012 11:02 PM
#677

pamit sek dilit yow .
meh ngancani bojo ku BBMan sek
:travel
sheva_sabian - 05/06/2012 11:03 PM
#678

Quote:
Original Posted By aghniya.89
pamit sek dilit yow .
meh ngancani bojo ku BBMan sek
:travel


woo malah mbojo cd:

yo wes aku yo tak pamit..meh kelon sek

ngggeeeeenngggg :ngacir
sheva_sabian - 05/06/2012 11:08 PM
#679

Quote:
Original Posted By yudha961
ng kene oleh ngloneng po

nek konangan biso didelet lho trite takut


Quote:
Original Posted By aghniya.89
nek meh ngejunk mbok rak usah ngenggo klonengan tho .
kae diwoco sek neng pejwan o


sup:
rituit seks lah :siul
hayoo dulur monggo dipatuhi rules nya D
aghniya.89 - 05/06/2012 11:14 PM
#680

aku yakin iku ID mung pamer wae neng kene .
wes lah rak usah golek perhatian .
keep caper gan beer:
Page 34 of 237 | ‹ First  < 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3