Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 237 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

yudha961 - 05/06/2012 11:14 PM
#681

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
aku ora melu2 lho kang takut

nek ngeloneng koyone ora entuk yo kang..CMIIW

nek ngelenong entukk..
iki ket mau ngelenong wae neng kene kang ngakak
v
v
v
v

nek kui ngati2 mengko biso ngetusbol takuts
Quote:
Original Posted By aghniya.89
pamit sek dilit yow .
meh ngancani bojo ku BBMan sek
:travel

malah lungo cd
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
sup:
rituit seks lah :siul
hayoo dulur monggo dipatuhi rules nya D


retut maneh ah sup2:
sheva_sabian - 05/06/2012 11:15 PM
#682

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku yakin iku ID mung pamer wae neng kene .
wes lah rak usah golek perhatian .
keep caper gan beer:


sabar sabar puh D
aghniya.89 - 05/06/2012 11:16 PM
#683

Quote:
Original Posted By yudha961
nek kui ngati2 mengko biso ngetusbol ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

malah lungo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


retut maneh ah ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:


meh ngancani bojo ku iki kang .
mesak e dewe nan o

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
sabar sabar puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


aku yakin nek iku klontongan puh o
yudha961 - 05/06/2012 11:20 PM
#684

Quote:
Original Posted By aghniya.89
meh ngancani bojo ku iki kang .
mesak e dewe nan o



aku yakin nek iku klontongan puh o


monggo kang D

mengko dilanjut maneh D
sheva_sabian - 05/06/2012 11:21 PM
#685

Quote:
Original Posted By aghniya.89
meh ngancani bojo ku iki kang .
mesak e dewe nan o




aku yakin nek iku klontongan puh o


aku yo ra ngerti je..lha aku yo mung tamu malu

--

bojomu wes turu to puh :eek
biasane kan kon ngancani sampe turu shutup:
aghniya.89 - 05/06/2012 11:23 PM
#686

Quote:
Original Posted By yudha961
monggo kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

mengko dilanjut maneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


posting sek kang kene .
ben nambah pej sek

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
aku yo ra ngerti je..lha aku yo mung tamu ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

--

bojomu wes turu to puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
biasane kan kon ngancani sampe turu ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


durung puh D
bojo ku iseh tak kon sinau .
sesuk meh ono pelatihan jew D
sheva_sabian - 05/06/2012 11:23 PM
#687

Quote:
Original Posted By yudha961
nek kui ngati2 mengko biso ngetusbol takuts


malah lungo cd



retut maneh ah sup2:


woohhh takut
iso nusbol to kae kang takut
tak pikir isone mung ngelawak ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 11:24 PM
#688

Quote:
Original Posted By aghniya.89
posting sek kang kene .
ben nambah pej sek




durung puh D
bojo ku iseh tak kon sinau .
sesuk meh ono pelatihan jew D


aku ora di kon sianu sinau po puh :angel
aghniya.89 - 05/06/2012 11:25 PM
#689

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
aku ora di kon sianu sisan po puh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


nek kowe meh sinau opo puh ngakak
wes pinter kabeh ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 11:27 PM
#690

Quote:
Original Posted By aghniya.89
nek kowe meh sinau opo puh ngakak
wes pinter kabeh ngakak


sinau macem2 gaya nuh malu

ayo maen liga jeggerrr :cool

Persib vs Persisam [1.5]
persib shakehand
+ piro karo DL manut D

kudu gelem marah
mencawak - 05/06/2012 11:27 PM
#691

Sugeng ndalu dulur, numpang lewat ning omah anyar D
kulo nubi oms malus:
aghniya.89 - 05/06/2012 11:27 PM
#692

sianu opo iku .
wong kok saru tenan ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 11:28 PM
#693

Quote:
Original Posted By mencawak
Sugeng ndalu dulur, numpang lewat ning omah anyar D
kulo nubi oms malus:


monggo kang D
aku juga tamu ki malu
aghniya.89 - 05/06/2012 11:29 PM
#694

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
sinau macem2 gaya nuh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ayo maen liga jeggerrr ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

Persib vs Persisam [1.5]
persib ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
+ piro karo DL manut ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

kudu gelem ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


nek tak walik wae piye ?

Quote:
Original Posted By mencawak
Sugeng ndalu dulur, numpang lewat ning omah anyar ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
kulo nubi oms ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:


kene wak postil sek .
ben pindah pej .
sheva_sabian - 05/06/2012 11:29 PM
#695

kae kok ora wani nguot piye cd:

ngajak perang meneh piye cd:
dipikir aku wedi cd

kek penting aja cd:
sheva_sabian - 05/06/2012 11:30 PM
#696

Quote:
Original Posted By aghniya.89
nek tak walik wae piye ?




kene wak postil sek .
ben pindah pej .


yo wes diwalik cd

Persib vs Persisam [5.1]
Persisam shakehand

piye :rolleyes
aghniya.89 - 05/06/2012 11:33 PM
#697

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
yo wes diwalik ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

Persib vs Persisam [5.1]
Persisam ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

piye ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


edited wegah :berbusa



Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
kae kok ora wani nguot piye ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ngajak perang meneh piye ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
dipikir aku wedi ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

kek penting aja ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


koneksi ku bosok cvk :dp
aghniya.89 - 05/06/2012 11:34 PM
#698

asyu jebul di walik 5.1 .
curang tenan cd:
sheva_sabian - 05/06/2012 11:35 PM
#699

Quote:
Original Posted By aghniya.89
yowes deal .
+10 yow DL seminggu D






koneksi ku bosok cvk :dp


di delok VOOR e seng cermat kae ngakak
sheva_sabian - 05/06/2012 11:36 PM
#700

Quote:
Original Posted By aghniya.89
asyu jebul di walik 5.1 .
curang tenan cd:


bruakakakakak...kan aku ngomong diwalik..dadi diwalik sak kabehane ngakak

apik to trik judiku :cool

piye sido po ra..?? ngakak
Page 35 of 237 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3