Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 237 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

aghniya.89 - 05/06/2012 11:37 PM
#701

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
di delok VOOR e seng cermat kae ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


huasyu ora delok voor e aku :dp
wegah :dp
sheva_sabian - 05/06/2012 11:38 PM
#702

RULES VGBM
Quote:
Peserta yang sudah bid dilarang keras membatalkan taruhannya dan apabila mengedit post bidnya dianggap tidak sah.


:cool
aghniya.89 - 05/06/2012 11:39 PM
#703

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bruakakakakak...kan aku ngomong diwalik..dadi diwalik sak kabehane ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

apik to trik judiku ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

piye sido po ra..?? ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


apik opo ne :dp
curang ngono kok :dp
aku nyekel persib -1.5 +10 dl seminggu .
sheva_sabian - 05/06/2012 11:39 PM
#704

Quote:
Original Posted By aghniya.89
huasyu ora delok voor e aku :dp
wegah :dp


wakakakakak ngakak

wes pindah peki yo :rolleyes

tak turu seks yo puh moon:
ngantuk je :babyboy
mencawak - 05/06/2012 11:40 PM
#705

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
monggo kang D
aku juga tamu ki malu



shakehand kang, aku dikon ngisorku kon postil ngakaks

Quote:
Original Posted By aghniya.89
nek tak walik wae piye ?



kene wak postil sek .
ben pindah pej .


kere ah, meh nonton tv ngacir:
sheva_sabian - 05/06/2012 11:40 PM
#706

Quote:
Original Posted By aghniya.89
apik opo ne :dp
curang ngono kok :dp
aku nyekel persib -1.5 +10 dl seminggu .


emoh..persib lagi wangun je ngakak


wes ahh..tak turu seks puh

ngggeeennngggg :ngacir
aghniya.89 - 05/06/2012 11:40 PM
#707

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
RULES VGBM


◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


yow rak opo .
mau kan tak edit berarti bid ku ora sah nuw ngakak
yudha961 - 05/06/2012 11:41 PM
#708

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
woohhh takut
iso nusbol to kae kang takut
tak pikir isone mung ngelawak ngakak

pengen nyoba po kang ngakaks
Quote:
Original Posted By aghniya.89
posting sek kang kene .
ben nambah pej sek



durung puh D
bojo ku iseh tak kon sinau .
sesuk meh ono pelatihan jew D

ra sido ngancani bojomu po kang eek:

eh jogjamu ngendi to eek:
Quote:
Original Posted By mencawak
Sugeng ndalu dulur, numpang lewat ning omah anyar D
kulo nubi oms malus:

monggo gan

salken shakehand2
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
kae kok ora wani nguot piye cd:

ngajak perang meneh piye cd:
dipikir aku wedi cd

kek penting aja cd:

sopo kang sing ngajak perang takuts
sheva_sabian - 05/06/2012 11:42 PM
#709

Quote:
Original Posted By aghniya.89
yow rak opo .
mau kan tak edit berarti bid ku ora sah nuw ngakak


tdk sah + BRP sesuai jumlah bid shakehand
sheva_sabian - 05/06/2012 11:43 PM
#710

Quote:
Original Posted By yudha961
pengen nyoba po kang ngakaks


ra sido ngancani bojomu po kang eek:

eh jogjamu ngendi to eek:


monggo gan

salken shakehand2


sopo kang sing ngajak perang takuts


mbak niya kae mau kok kang ngakak
ora kok mung gojek kere karo mbak niya ngakak
aghniya.89 - 05/06/2012 11:44 PM
#711

Quote:
Original Posted By mencawak
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3 kang, aku dikon ngisorku kon postil ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



kere ah, meh nonton tv ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


yowes aku yow meh off ngacir:


Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
emoh..persib lagi wangun je ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


wes ahh..tak turu seks puh

ngggeeennngggg ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


aku yow meh ngancani bojo ku ben turu :ngacir
sheva_sabian - 05/06/2012 11:45 PM
#712

Quote:
Original Posted By aghniya.89
yowes aku yow meh off ngacir:





aku yow meh ngancani bojo ku ben turu :ngacir


aku ra dikancani :eek
aghniya.89 - 05/06/2012 11:46 PM
#713

Quote:
Original Posted By yudha961
pengen nyoba po kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ra sido ngancani bojomu po kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:

eh jogjamu ngendi to ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3:

monggo gan

salken ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

sopo kang sing ngajak perang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


iki yow nyambi ngancani bojo ku kang D

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
tdk sah + BRP sesuai jumlah bid ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


aturan soko ndi iku cd:
aghniya.89 - 05/06/2012 11:47 PM
#714

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
aku ra dikancani ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


lha wegah sih cd:
kono jaluk kancani bojo mu :dp
sheva_sabian - 05/06/2012 11:50 PM
#715

Quote:
Original Posted By aghniya.89
iki yow nyambi ngancani bojo ku kang D




aturan soko ndi iku cd:


aturan seko aku :cool

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lha wegah sih cd:
kono jaluk kancani bojo mu :dp


okelah..tak kelon disik yo :ngacir
operationflash - 06/06/2012 02:29 AM
#716

selamat tidur temen2ku D
semoga mimpi indah :genits
Lupihakim - 06/06/2012 06:44 AM
#717
kuot lawas
Quote:
Original Posted By aghniya.89


moso rahayu persada bis :dp
iku travel yow ngakak

o travel yo,maklum rider,ora tau numpak travel ngakaks
Quote:
Original Posted By avins


cendols


kie maksude opo yo?njaluk cendol opo pak ngei cendol?ngakaks
JokoLanangJagad - 06/06/2012 10:33 AM
#718

Quote:
Original Posted By aghniya.89
huasyu ora delok voor e aku :dp
wegah :dp


Quote:
Original Posted By sheva_sabian
RULES VGBM


:cool


Quote:
Original Posted By sheva_sabian
wakakakakak ngakak

wes pindah peki yo :rolleyes

tak turu seks yo puh moon:
ngantuk je :babyboy


Quote:
Original Posted By mencawak
shakehand kang, aku dikon ngisorku kon postil ngakaks



kere ah, meh nonton tv ngacir:


Quote:
Original Posted By sheva_sabian
emoh..persib lagi wangun je ngakak


wes ahh..tak turu seks puh

ngggeeennngggg :ngacir


Quote:
Original Posted By yudha961
pengen nyoba po kang ngakaks

ra sido ngancani bojomu po kang eek:

eh jogjamu ngendi to eek:

monggo gan

salken shakehand2

sopo kang sing ngajak perang takuts


Quote:
Original Posted By operationflash
selamat tidur temen2ku D
semoga mimpi indah :genits


Quote:
Original Posted By Lupihakim
o travel yo,maklum rider,ora tau numpak travel ngakaks


kie maksude opo yo?njaluk cendol opo pak ngei cendol?ngakaks



tak kuwot kabeh sek yak......


selamat pagi saodara sebangsa dan setanah air...jek podo ngopo ye?
Lupihakim - 06/06/2012 11:16 AM
#719

Quote:
Original Posted By JokoLanangJagad

















tak kuwot kabeh sek yak......


selamat pagi saodara sebangsa dan setanah air...jek podo ngopo ye?


pagi kisanak,nembe tuku kopi :army
garayy - 06/06/2012 12:07 PM
#720

sulamexxx siang gan
silahkan diwalik shakehand *old
Page 36 of 237 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3