Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 237 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

sacrosact - 06/06/2012 07:41 PM
#741

Quote:
Original Posted By justwarih
pamit seg ah ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
monggo dirameke umah.e ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

neg biso ambrukke sisan dino iki ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
ben aku oleh pekiwan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ha nek ra enek sampean sopo seng ngancani aku :mewek
-
monggo wes mas warih D
-
met yak mas kiss
sheva_sabian - 06/06/2012 07:41 PM
#742

Quote:
Original Posted By sacrosact
xixixixix,.. oalah jek di dulang bunda e a D
ha bapak e ra maem sisan ta kih


bapak'e mengko didulang bar anak'e hammer:
dirimu wes makan durung kang :eek
sheva_sabian - 06/06/2012 07:42 PM
#743

Quote:
Original Posted By justwarih
pamit seg ah D
monggo dirameke umah.e :selamat

neg biso ambrukke sisan dino iki D
ben aku oleh pekiwan :mewek


lho yo wes pamit :mewek
sacrosact - 06/06/2012 07:43 PM
#744

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
bapak'e mengko didulang bar anak'e ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
dirimu wes makan durung kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


nek ndek maeng bar muleh nguli sore maem, bar kui kondangan gun e tonggo ku maem meneh berbusa:
-
wes wareg gan ngakaks`
yudha961 - 06/06/2012 07:43 PM
#745

Quote:
Original Posted By sacrosact
wah akeh tugas tow matabelo:

kuliah ta mas e kih matabelo:
-
wah enak e rek bengi bengi futsal an, madiun gerimis rain:

siep wes enek mas yudha sisan ngakaks
kene sisan e mas peluk
-=
suwe ra ngepost bareng mbi sampean aku ngakaks

halo kang piye kabare D

wingi aku sko madiun lho, nyasar tekan wonogiri hammer:
Quote:
Original Posted By sheva_sabian
wohh ngakak
sopo sing ngundang kuik kang ngakak



semoga tenang ya kamu :angel


kang garay ngakaks

lha ndi kie wonge think:
sheva_sabian - 06/06/2012 07:46 PM
#746

Quote:
Original Posted By sacrosact
nek ndek maeng bar muleh nguli sore maem, bar kui kondangan gun e tonggo ku maem meneh berbusa:
-
wes wareg gan ngakaks`


enak nuh sisan di rapel sarapan sesuk esuk kuik ngakaks

Quote:
Original Posted By yudha961
halo kang piye kabare D

wingi aku sko madiun lho, nyasar tekan wonogiri hammer:

kang garay ngakaks

lha ndi kie wonge think:


wong ket mau sepi lho kang :mewek
sacrosact - 06/06/2012 07:47 PM
#747

Quote:
Original Posted By yudha961
halo kang piye kabare ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

wingi aku sko madiun lho, nyasar tekan wonogiri ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


kang garay ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

lha ndi kie wonge ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

hlo tenan e mas ngakaks
-
nang ndi ne mas kok teko madiun barang gek wonogiri ngakaks
-
fb mu opo mas
yudha961 - 06/06/2012 07:47 PM
#748

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
enak nuh sisan di rapel sarapan sesuk esuk kuik ngakaks



wong ket mau sepi lho kang :mewek


lha tak delok kayane posisine ng nduwur terus lho :Think:
sheva_sabian - 06/06/2012 07:48 PM
#749

Quote:
Original Posted By yudha961
lha tak delok kayane posisine ng nduwur terus lho :Think:


emang pole position terus kok ngakak
sacrosact - 06/06/2012 07:49 PM
#750

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
enak nuh sisan di rapel sarapan sesuk esuk kuik ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



wong ket mau sepi lho kang ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

wkwkwkw,.. ngakaks
-
ha mbuh ki ngko gan o
nek ngko bengi luwe hyow dopping e di tambah i po ra karek an ngakaks
utowo langsung turu
yudha961 - 06/06/2012 07:49 PM
#751

Quote:
Original Posted By sacrosact
hlo tenan e mas ngakaks
-
nang ndi ne mas kok teko madiun barang gek wonogiri ngakaks
-
fb mu opo mas


salah njupuk arah pas sko solo hammer:

ng caruban nikahe koncoku D

IKI fbku, koe kan ws dadi koncoku ng fb p
sheva_sabian - 06/06/2012 07:50 PM
#752

Quote:
Original Posted By sacrosact
wkwkwkw,.. ngakaks
-
ha mbuh ki ngko gan o
nek ngko bengi luwe hyow dopping e di tambah i po ra karek an ngakaks
utowo langsung turu


ha kui masalahe D
nek begadang jamin tengah wengi esti luwe meneh D
sacrosact - 06/06/2012 07:52 PM
#753

Quote:
Original Posted By yudha961
salah njupuk arah pas sko solo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

ng caruban nikahe koncoku ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

IKI fbku, koe kan ws dadi koncoku ng fb ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

hlo ndek caruban tow matabelo:
-
omah ku kidul e caruban mas ngakaks
-
ckckkcck,...
-
budal ko kedu jam piro mas, motor an tow
sacrosact - 06/06/2012 07:53 PM
#754

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
ha kui masalahe ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
nek begadang jamin tengah wengi esti luwe meneh ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

iyo mas va ngakaks
-
garek begadang e di cepak i jajan an hyow manteb o
-
mas fb e pean opo mas shakehand2
garayy - 06/06/2012 07:55 PM
#755

Quote:
Original Posted By yudha961
salah njupuk arah pas sko solo hammer:

ng caruban nikahe koncoku D

IKI fbku, koe kan ws dadi koncoku ng fb p


Quote:
Original Posted By sheva_sabian
ha kui masalahe D
nek begadang jamin tengah wengi esti luwe meneh D


Quote:
Original Posted By sacrosact
hlo ndek caruban tow matabelo:
-
omah ku kidul e caruban mas ngakaks
-
ckckkcck,...
-
budal ko kedu jam piro mas, motor an tow


malem gan nubi ijin gabung kisss
apa topik obrolan kita malam ini malus

----

jigur rep ngepost angel tenan nohope:
gonku tok po kabeh ki bingungs
yudha961 - 06/06/2012 07:55 PM
#756

Quote:
Original Posted By sacrosact
hlo ndek caruban tow matabelo:
-
omah ku kidul e caruban mas ngakaks
-
ckckkcck,...
-
budal ko kedu jam piro mas, motor an tow


lha cerak to karo caruban, ngertio aku dolan gonmu o

aku le mangkat sko jogja kok D

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
emang pole position terus kok ngakak


padakke balapan ae ngakak

BTW klontongane wani mentungul maneh ra yo ng kene ngakaks
sheva_sabian - 06/06/2012 07:56 PM
#757

Quote:
Original Posted By sacrosact
iyo mas va ngakaks
-
garek begadang e di cepak i jajan an hyow manteb o
-
mas fb e pean opo mas shakehand2


iki fb ku kang D
tp aku wes jarang bgt fb an D
yudha961 - 06/06/2012 07:56 PM
#758

Quote:
Original Posted By garayy
malem gan nubi ijin gabung kisss
apa topik obrolan kita malam ini malus

----

jigur rep ngepost angel tenan nohope:
gonku tok po kabeh ki bingungs


senasib :mewek

nggonku yo kepenuhan trs kie nohope:
sheva_sabian - 06/06/2012 07:57 PM
#759

Quote:
Original Posted By yudha961
lha cerak to karo caruban, ngertio aku dolan gonmu o

aku le mangkat sko jogja kok D




padakke balapan ae ngakak

BTW klontongane wani mentungul maneh ra yo ng kene ngakaks


sing mau bengi kae yo kang D
hembuh koyone durung metu kih D
sheva_sabian - 06/06/2012 07:58 PM
#760

Quote:
Original Posted By garayy
malem gan nubi ijin gabung kisss
apa topik obrolan kita malam ini malus

----

jigur rep ngepost angel tenan nohope:
gonku tok po kabeh ki bingungs


monggo lo puh D

neng kene kok lancar jaya yo D
Page 38 of 237 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3