Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 56 of 237 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›

aghniya.89 - 08/06/2012 09:33 PM
#1101

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


naj ngunu kan penak recsel
soale emang kadang numpuk



jan ne podo wae puh .
nek script iki mung ono custom emot e ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 09:35 PM
#1102

Quote:
Original Posted By aghniya.89
jan ne podo wae puh .
nek script iki mung ono custom emot e ngakak


tp kan ora ono sigy ne D
sheva_sabian - 08/06/2012 09:35 PM
#1103

koplo tak jak mrene gelem ra yoh malu
avins - 08/06/2012 09:36 PM
#1104

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


wogghh di jumati tS e hammer


cendols

Quote:
Original Posted By aghniya.89



wkwkwkwkwk D
sopo reti kowe gelem dadi maho pin ngakak


gaaahhhhhhh
-
londo selot medeni takuts
aghniya.89 - 08/06/2012 09:36 PM
#1105

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


tp kan ora ono sigy ne D



sigy ne yow bosok kok D
males tenan ngenggo sigy cd:
sheva_sabian - 08/06/2012 09:37 PM
#1106

Quote:
Original Posted By avins
cendols




gaaahhhhhhh
-
londo selot medeni takuts


malah dipalak hammer
sesuk yo kang ono jatah dinggo sampeyan :bikini
aghniya.89 - 08/06/2012 09:37 PM
#1107

Quote:
Original Posted By avins


cendols



gaaahhhhhhh
-
londo selot medeni takuts


selot medeni ndiasmuw :dp
aku iseh normal yow :dp
sheva_sabian - 08/06/2012 09:38 PM
#1108

Quote:
Original Posted By aghniya.89
sigy ne yow bosok kok D
males tenan ngenggo sigycd:


la iyo kuik ngakak
saiki wes penak toh malu
aghniya.89 - 08/06/2012 09:38 PM
#1109

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


malah dipalak hammer
sesuk yo kang ono jatah dinggo sampeyan :bikini



aku kapan iki oleh jatah ngacir:
aghniya.89 - 08/06/2012 09:39 PM
#1110

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


la iyo kuik ngakak
saiki wes penak toh malu



podo wae sih jan ne puh D
kudu golek custom emoticon iki ngacir:
sheva_sabian - 08/06/2012 09:40 PM
#1111

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku kapan iki oleh jatah ngacir:


saiki wes
nyoohhh :tai ----> ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 09:40 PM
#1112

Quote:
Original Posted By aghniya.89
podo wae sih jan ne puh D
kudu golek custom emoticon iki ngacir:


custom emoticon ki sing piye ? bingung

malu
aghniya.89 - 08/06/2012 09:41 PM
#1113

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


saiki wes
nyoohhh :tai ----> ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


bosok tenan nek iki :dp
sheva_sabian - 08/06/2012 09:41 PM
#1114

Quote:
Original Posted By aghniya.89
bosok tenan nek iki :dp


la piey ngakak
kowe ra jelas njaluk jatah opo ngakak
aghniya.89 - 08/06/2012 09:41 PM
#1115

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


custom emoticon ki sing piye ? bingung

malu


yow emoticon sik editan nuw :dp
sik ora soko kaskus :dp
aghniya.89 - 08/06/2012 09:42 PM
#1116

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


la piey ngakak
kowe ra jelas njaluk jatah opo ngakak


jatah cendol nuw .
ben cepet beyon ngacir:
sheva_sabian - 08/06/2012 09:42 PM
#1117

Quote:
Original Posted By aghniya.89
yow emoticon sik editan nuw :dp
sik ora soko kaskus :dp


aku lagi ngerti hammer
nek wes entuk aku di ke'i yo malu

contone emote opo sih ?
sheva_sabian - 08/06/2012 09:43 PM
#1118

Quote:
Original Posted By aghniya.89
jatah cendol nuw .
ben cepet beyon ngacir:


aku wae durung kok :mewek
avins - 08/06/2012 09:44 PM
#1119

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


malah dipalak hammer
sesuk yo kang ono jatah dinggo sampeyan :bikini


asiiiiiikkkk ngakak

Quote:
Original Posted By aghniya.89


selot medeni ndiasmuw :dp
aku iseh normal yow :dp


nek kui aku ora ngandel ;)
drg mari koe ngakaks
aghniya.89 - 08/06/2012 09:44 PM
#1120

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


aku lagi ngerti hammer
nek wes entuk aku di ke'i yo malu

contone emote opo sih ?



aku ndisik kae oleh e neng ndi yow D
lali aku D
koyo sik gambar pocongk kae
Page 56 of 237 | ‹ First  < 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3