Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 57 of 237 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›

aghniya.89 - 08/06/2012 09:45 PM
#1121

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


aku wae durung kok :mewek


aku ora tekon kowe :dp

Quote:
Original Posted By avins


asiiiiiikkkk ngakak



nek kui aku ora ngandel ;)
drg mari koe ngakaks


durung mari ndasmuw .
wingi wae bar kencan kok malus
sheva_sabian - 08/06/2012 09:48 PM
#1122

Quote:
Original Posted By avins
asiiiiiikkkk ngakak




nek kui aku ora ngandel ;)
drg mari koe ngakaks


:mewek
tp ora iso akeh yo :mewek
1/2 bar wae :mewek
sheva_sabian - 08/06/2012 09:48 PM
#1123

Quote:
Original Posted By aghniya.89
aku ndisik kae oleh e neng ndi yow D
lali aku D
koyo sik gambar pocongkkk kae


yo ndnag goleki marah
aghniya.89 - 08/06/2012 09:50 PM
#1124

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


:mewek
tp ora iso akeh yo :mewek
1/2 bar wae :mewek


asik aku meh diwenehi +50 ngacir:
aghniya.89 - 08/06/2012 09:51 PM
#1125

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


yo ndnag goleki marah


jajal mlebu iki ho http://livebeta.kaskus.co.id/post/000000000000000358399201#post000000000000000358399201
sheva_sabian - 08/06/2012 09:51 PM
#1126

Quote:
Original Posted By aghniya.89
asik aku meh diwenehi +50 ngacir:

sopo seng meh ngewenehi kowe kih
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 09:52 PM
#1127

Quote:
Original Posted By aghniya.89
jajal mlebu iki ho http://livebeta.kaskus.co.id/post/00...00000358399201


koyone kuik dinggo neng OLD je bingung
aghniya.89 - 08/06/2012 09:53 PM
#1128

Quote:
Original Posted By sheva_sabian

sopo seng meh ngewenehi kowe kih
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


sopo reti meh wenehi aku D


Quote:
Original Posted By sheva_sabian


koyone kuik dinggo neng OLD je bingung


iki tak jajal ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 09:55 PM
#1129

Quote:
Original Posted By aghniya.89
sopo reti meh wenehi aku D





iki tak jajal ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


wegyaaahh koe kan sepuh pasukane sak sarkem
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aghniya.89 - 08/06/2012 09:55 PM
#1130

neng bety yow biso kok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
avins - 08/06/2012 09:55 PM
#1131

Quote:
Original Posted By aghniya.89


aku ora tekon kowe :dp



durung mari ndasmuw .
wingi wae bar kencan kok malus


paling etok2 ngakak

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


:mewek
tp ora iso akeh yo :mewek
1/2 bar wae :mewek


sip gan malus
tp mbk niya malah meri rolleyes:
aghniya.89 - 08/06/2012 09:56 PM
#1132

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


wegyaaahh///koe kan sepuh pasukane sak sarkem
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



sak sarkem ndasnya :dp
mung 10 kok :dp

◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 09:56 PM
#1133

Quote:
Original Posted By aghniya.89
neng bety yow biso kok ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


owlahh seng ngunu to ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 09:58 PM
#1134

Quote:
Original Posted By avins
paling etok2 ngakak




sip gan malus
tp mbk niya malah meri rolleyes:


kae ngunu di ke'i :bikini meneng ngakak
aghniya.89 - 08/06/2012 09:58 PM
#1135

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


owlahh seng ngunu to ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



lha reti mu sik opo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aghniya.89 - 08/06/2012 10:00 PM
#1136

Quote:
Original Posted By avins


paling etok2 ngakak



sip gan malus
tp mbk niya malah meri rolleyes:



etok etok ndasmua kuik pin :dp
sheva_sabian - 08/06/2012 10:02 PM
#1137

Quote:
Original Posted By aghniya.89
lha reti mu sik opo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


woogg emote ngeri kih ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
sheva_sabian - 08/06/2012 10:03 PM
#1138

koplo mau tak jak mrene ora njedul2 kih piye cd:
islamholic - 08/06/2012 10:03 PM
#1139

ana apa iki rame2 bingung:
avins - 08/06/2012 10:04 PM
#1140

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


kae ngunu di ke'i :bikini meneng ngakak


owh biasane kokui po kang? :eek

Quote:
Original Posted By aghniya.89



etok etok ndasmua kuik pin :dp


ngakak
njaluk tambani mencawak wae ndo recsel
Page 57 of 237 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3