Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 58 of 237 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >  Last ›

sheva_sabian - 08/06/2012 10:05 PM
#1141

Quote:
Original Posted By islamholic
ana apa iki rame2 bingung:


wes ndelok KSP rung ngakak

Quote:
Original Posted By avins
owh biasane kokui po kang? :eek




ngakak
njaluk tambani mencawak wae ndo recsel


iyo ngakak
aghniya.89 - 08/06/2012 10:05 PM
#1142

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


woogg emote ngeri kih ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


ngeri piye ah
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3

Quote:
Original Posted By sheva_sabian
koplo mau tak jak mrene ora njedul2 kih piye cd:


diajak mrene wae kae D

Quote:
Original Posted By islamholic
ana apa iki rame2 bingung:


kene aku jaluk cendol D
islamholic - 08/06/2012 10:06 PM
#1143

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
wes ndelok KSP rung ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



iyo ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


asem ana sg nglapor cd

wes rasah disunduli trite kuwi maneh mad:

aku Top Of JunkerE ki \(
islamholic - 08/06/2012 10:06 PM
#1144

Quote:
Original Posted By aghniya.89 
ngeri piye ah
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



diajak mrene wae kae ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



kene aku jaluk cendol ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


ora duwe cendol puh, anane boto batabig
aghniya.89 - 08/06/2012 10:06 PM
#1145

Quote:
Original Posted By avins


owh biasane kokui po kang? :eek



ngakak
njaluk tambani mencawak wae ndo recsel



tambahi opo pin ?
aku iseh duwe utang karo kae D
aghniya.89 - 08/06/2012 10:07 PM
#1146

Quote:
Original Posted By islamholic


ora duwe cendol puh, anane boto batabig



yowes boto wae rak opo .
neng ID regional.sarkem yow recsel
avins - 08/06/2012 10:07 PM
#1147

Quote:
Original Posted By islamholic
ana apa iki rame2 bingung:


ora ana apa apa kok puh :matabelo
sheva_sabian - 08/06/2012 10:07 PM
#1148

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ngeri piye ah
◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3




diajak mrene wae kae D




kene aku jaluk cendol D


aku mau ketemu neng RAE wes tak mrene ngakak

Quote:
Original Posted By islamholic
asem ana sg nglapor cd

wes rasah disunduli trite kuwi maneh mad:

aku Top Of JunkerE ki \(


la aku lg meh mulai melu2 malah keno sisan cd
aghniya.89 - 08/06/2012 10:09 PM
#1149

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


aku mau ketemu neng RAE wes tak mrene ngakak



la aku lg meh mulai melu2 malah keno sisan cd


neng KSP ono opo puh D
sheva_sabian - 08/06/2012 10:09 PM
#1150

Quote:
Original Posted By islamholic
ora duwe cendol puh, anane boto batabig


lahan seng anyar neng ndi kie malu
sheva_sabian - 08/06/2012 10:09 PM
#1151

Quote:
Original Posted By aghniya.89
neng KSP ono opo puh D


kae ono sing laporan trit sarang jangker ngakak
avins - 08/06/2012 10:11 PM
#1152

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


wes ndelok KSP rung ngakak



iyo ngakak


ksp ono opo kang?

Quote:
Original Posted By aghniya.89



tambahi opo pin ?
aku iseh duwe utang karo kae D


utang nyumbang po ngakaks

sheva_sabian - 08/06/2012 10:12 PM
#1153

Quote:
Original Posted By avins
ksp ono opo kang?




utang nyumbang po ngakaks


ono sing apik2 kae ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 10:14 PM
#1154

kok melambat ki piye man teman :nohope
islamholic - 08/06/2012 10:16 PM
#1155

Quote:
Original Posted By aghniya.89 
yowes boto wae rak opo .
neng ID regional.sarkem yow ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


nek nggo ID kuwi anane cendol cendolbig o

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
aku mau ketemu neng RAE wes tak mrene ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



la aku lg meh mulai melu2 malah keno sisan ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3



Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
lahan seng anyar neng ndi kie ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


wes rasah melu2 shutup:

nganti aman baru lanjut neh o

sial perjalanan MIK terhambat ye :mewek

aghniya.89 - 08/06/2012 10:18 PM
#1156

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


kae ono sing laporan trit sarang jangker ngakak


trit opo emange puh ?

Quote:
Original Posted By avins


ksp ono opo kang?



utang nyumbang po ngakaks



iyo pin .
pak ora ora pek tak bayar ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 10:18 PM
#1157

Quote:
Original Posted By islamholic
nek nggo ID kuwi anane cendol cendolbig o








wes rasah melu2 shutup:

nganti aman baru lanjut neh o

sial perjalanan MIK terhambat ye :mewek


nek wes aman aku dikandani lho ya ngakak
garayy - 08/06/2012 10:19 PM
#1158

sepi beud, do ngdi to iki bingungs
minggat wae ngacir:
sheva_sabian - 08/06/2012 10:19 PM
#1159

Quote:
Original Posted By aghniya.89
trit opo emange puh ?




iyo pin .
pak ora ora pek tak bayar ngakak


takok terus ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
goleki dhewe :mad
aghniya.89 - 08/06/2012 10:19 PM
#1160

Quote:
Original Posted By islamholic


nek nggo ID kuwi anane cendol cendolbig o






wes rasah melu2 shutup:

nganti aman baru lanjut neh o

sial perjalanan MIK terhambat ye :mewek



hassah plinplan tenan kowe iki ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Page 58 of 237 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3