Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
Total Views: 23125 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 59 of 237 | ‹ First  < 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >  Last ›

sheva_sabian - 08/06/2012 10:19 PM
#1161

Quote:
Original Posted By garayy
sepi beud, do ngdi to iki bingungs
minggat wae ngacir:


ngakak
rame ngene lo ngakak
aghniya.89 - 08/06/2012 10:20 PM
#1162

Quote:
Original Posted By garayy
sepi beud, do ngdi to iki bingungs
minggat wae ngacir:


mesti nek post mung ngene :dp


Quote:
Original Posted By sheva_sabian


takok terus ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
goleki dhewe :mad


kek gue peduli aje :travel
sheva_sabian - 08/06/2012 10:20 PM
#1163

iki kaskuse sing abot opo konaksiku seng ambyar yo :dp
sheva_sabian - 08/06/2012 10:20 PM
#1164

Quote:
Original Posted By aghniya.89
mesti nek post mung ngene :dp





kek gue peduli aje :travel


lha kowe ket mau takok2 terus kuik jenenge opo nek ra peduli :dp
aghniya.89 - 08/06/2012 10:22 PM
#1165

aghniya.89 - 08/06/2012 10:22 PM
#1166

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


lha kowe ket mau takok2 terus kuik jenenge opo nek ra peduli :dp



wes reti aku puh ;)
sheva_sabian - 08/06/2012 10:24 PM
#1167

Quote:
Original Posted By aghniya.89
http://livebeta.kaskus.co.id/thread/...ejar-postingan

mesti trit iki sik dilapor ne neng KSP ngakak


ngakak
aku lg meh mulai wes dilaporke :dp
sheva_sabian - 08/06/2012 10:24 PM
#1168

Quote:
Original Posted By aghniya.89
wes reti aku puh ;)


berati situ perduli dong ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3
aghniya.89 - 08/06/2012 10:25 PM
#1169

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


ngakak
aku lg meh mulai wes dilaporke :dp



neng kono isi ne sarang bot ngakak
aghniya.89 - 08/06/2012 10:25 PM
#1170

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


berati situ perduli dong ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


huasyem tenan ik ngakak
penasaran jew ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 10:26 PM
#1171

Quote:
Original Posted By aghniya.89
neng kono isi ne sarang bot ngakak


bosok tenan sing laporan ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 10:27 PM
#1172

Quote:
Original Posted By aghniya.89
huasyem tenan ik ngakak
penasaran jew ngakak


ono momod seng komen barang kae takut
islamholic - 08/06/2012 10:27 PM
#1173

Quote:
Original Posted By sheva_sabian 
nek wes aman aku dikandani lho ya ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3


wes lah rasah dibahas shutup:
aghniya.89 - 08/06/2012 10:27 PM
#1174

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


bosok tenan sing paloran ngakak


ben sik ngenggo bot do mewek puh ngakak
sheva_sabian - 08/06/2012 10:28 PM
#1175

Quote:
Original Posted By islamholic
wes lah rasah dibahas shutup:


:sorry
mugo2 selamet kabeh :angel
aghniya.89 - 08/06/2012 10:28 PM
#1176

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


ono momod seng komen barang kae takut


ben disunati kabeh wae ngakak
avins - 08/06/2012 10:28 PM
#1177

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


ono sing apik2 kae ngakak


dishare neng kene wae kang D

Quote:
Original Posted By aghniya.89


trit opo emange puh ?



iyo pin .
pak ora ora pek tak bayar ngakak


ah yow kejem ngakaks
utang piro koe ndo D
sheva_sabian - 08/06/2012 10:29 PM
#1178

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ben sik ngenggo bot do mewek puh ngakak


kae ora nganggo bot yoh D
sheva_sabian - 08/06/2012 10:29 PM
#1179

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ben disunati kabeh wae ngakak


aku mau dong disunatin :genit
aghniya.89 - 08/06/2012 10:30 PM
#1180

Quote:
Original Posted By avins


dishare neng kene wae kang D



ah yow kejem ngakaks
utang piro koe ndo D


20ewu pin ngakak
pak ora bayare nek kelingan wae ngakak

Quote:
Original Posted By sheva_sabian


kae ora nganggo bot yoh D


njuk ngenggo opo D
Page 59 of 237 | ‹ First  < 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ◄•☼• Regional Pekalongan dan Batang (RPB) :: Prime ID Only •☼•► - Part 3