Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Ruang Informasi Seputar Barlingmascakeb
Total Views: 4871 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 15 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

a903nk - 21/06/2012 11:28 PM
#41

Quote:
Original Posted By radeeant
bawah bukit bintang persis ada itu CMIIW

masuk gerbang gt klo ga salah CMIIW ngacir:


kae edelwiss kangg \)
wes tak cek.. ana sing liyane ora yaa..

--------

kae villa cempala kaya ngapa ya bentukanne ? sing nggo acra bimakus...
dude.ranch - 22/06/2012 01:08 AM
#42

arep takon, seko purwokerto ning purbalingga paling cedak lewat ndi ya? dalan tikus ra masalah, penting motor iso lewat D
sisan takon panggonan sing dodolan garskin ning ndi ya?
fire.man - 22/06/2012 02:58 AM
#43

Quote:
Original Posted By dude.ranch
arep takon, seko purwokerto ning purbalingga paling cedak lewat ndi ya? dalan tikus ra masalah, penting motor iso lewat D
sisan takon panggonan sing dodolan garskin ning ndi ya?


purwokerto ne sebelah ndi kang??

nek daerah utara ya cedak liwat dukuwaluh...

nek daerah selatan ya liwat sokaraja D
dude.ranch - 22/06/2012 07:15 AM
#44

Quote:
Original Posted By fire.man
purwokerto ne sebelah ndi kang??

nek daerah utara ya cedak liwat dukuwaluh...

nek daerah selatan ya liwat sokaraja D


utara kang D
seko unsoed lah men gampang
fire.man - 22/06/2012 07:39 AM
#45

Quote:
Original Posted By dude.ranch
utara kang D
seko unsoed lah men gampang


liwat dukuwaluh bae gan... wis ngetutna dalan bae.. ana plang'e D
dude.ranch - 22/06/2012 10:52 AM
#46

Quote:
Original Posted By fire.man
liwat dukuwaluh bae gan... wis ngetutna dalan bae.. ana plang'e D


oke makasih D
kira kira perjalanan pirang menit ya?
awankecil - 22/06/2012 02:01 PM
#47

misi gan malu:
numpang nanya malu:
bengkel motor ahass yg deket pabuaran sebelah mana y? malu:
makasih malu:
ArmedStrong - 22/06/2012 04:19 PM
#48

Quote:
Original Posted By dude.ranch
oke makasih D
kira kira perjalanan pirang menit ya?


30 menit gan \)

tergantung kecepatan, jalanan sekitar, kemacetan hammers \)
dhuha007 - 22/06/2012 04:47 PM
#49

     
Quote:
Original Posted By awankecil
misi gan malu:
numpang nanya malu:
bengkel motor ahass yg deket pabuaran sebelah mana y? malu:
makasih malu:


bengkel honda maksudnya gan ?
coba itu sebelah pombensin pabuaran tau gan ? depan pabuaran mart/mang engking o
papais - 22/06/2012 04:59 PM
#50

takon kang. nek serpis hape sing apik ndi ya?
latansa servis ngarepe SMK 1 pwt apik ora yah? tp mandan mahal kayane loh.
daerah pwt timur-unsoed kang nek bisa
Alzein - 22/06/2012 05:26 PM
#51

Quote:
Original Posted By papais
takon kang. nek serpis hape sing apik ndi ya?
latansa servis ngarepe SMK 1 pwt apik ora yah? tp mandan mahal kayane loh.
daerah pwt timur-unsoed kang nek bisa


jal ming TNC kang , nang jl. kali putih ? bsa di tggu service . murah ko..
awankecil - 22/06/2012 06:07 PM
#52

Quote:
Original Posted By dhuha007
     

bengkel honda maksudnya gan ?
coba itu sebelah pombensin pabuaran tau gan ? depan pabuaran mart/mang engking o


owh iya tau gan D
oke gan D
makasih yah :toast
papais - 22/06/2012 09:00 PM
#53

Quote:
Original Posted By Alzein
jal ming TNC kang , nang jl. kali putih ? bsa di tggu service . murah ko..


TNC itu kali putih sebelah mananya ya? ane sering lewat situ soalnya. patokan yg ane tau:
kalput cell, sahoun pak kartim sama toko" aksesoris hape.

mohon bantuannya gan
Alzein - 22/06/2012 11:57 PM
#54

Quote:
Original Posted By papais
TNC itu kali putih sebelah mananya ya? ane sering lewat situ soalnya. patokan yg ane tau:
kalput cell, sahoun pak kartim sama toko" aksesoris hape.

mohon bantuannya gan


klo dri arah sltn dkt SD , ke utara dkit kiri jln ruko kcl hadap ke timur ? klo dri utara greja ke sltn dkit kanan jln?
newkasku - 23/06/2012 12:34 AM
#55

Quote:
Original Posted By fire.man
liwat dukuwaluh bae gan... wis ngetutna dalan bae.. ana plang'e D


pa lwat dalan sg mngko jbolane pliken...na dlan ming ngetan...bbas nang ngkono nu jalan tikus...pol2ane kalimanah..tpi nek wengi tdk dsrankan nu lngka lmpu jalan...glap gulita..nek ak biasane lwat padamara...tpi kdang na cegatan..malus
newkasku - 23/06/2012 12:39 AM
#56

nambaih info olih ra kang? mbok sg rung ngerti kntor dinhub karo kominfo banyumas kue ana nang mburi gedung dprd...nek mabes kominfo karo dishube nang dalan sing rep ming smk 75..mhon maaf jika ada yang kurang berkenan...spa ngerti bsa mbantu...malus
ArmedStrong - 23/06/2012 01:14 PM
#57

gep takon maning ah Yb


ana sing duwe Ongkir JNE, Sekang Purwokerto Ke Seluruh Kota Se-Indonesia ra ia \)

nek ono sing duwe, PM ia gan, numpang foto copy D
nek ono link e PM cekpms ia gan D

suwun malu: cendols
Alzein - 23/06/2012 01:28 PM
#58

Quote:
Original Posted By ArmedStrong
gep takon maning ah Yb


ana sing duwe Ongkir JNE, Sekang Purwokerto Ke Seluruh Kota Se-Indonesia ra ia \)

nek ono sing duwe, PM ia gan, numpang foto copy D
nek ono link e PM cekpms ia gan D

suwun malu: cendols


takon lngsng ming kntr JNE ne bae gan , lwih manteb ?
fire.man - 23/06/2012 01:34 PM
#59

Quote:
Original Posted By ArmedStrong
gep takon maning ah Yb


ana sing duwe Ongkir JNE, Sekang Purwokerto Ke Seluruh Kota Se-Indonesia ra ia \)

nek ono sing duwe, PM ia gan, numpang foto copy D
nek ono link e PM cekpms ia gan D

suwun malu: cendols


aku nduwe hard copy karo soft copy ne

gari pilih... D
dude.ranch - 23/06/2012 01:55 PM
#60

Quote:
Original Posted By newkasku
pa lwat dalan sg mngko jbolane pliken...na dlan ming ngetan...bbas nang ngkono nu jalan tikus...pol2ane kalimanah..tpi nek wengi tdk dsrankan nu lngka lmpu jalan...glap gulita..nek ak biasane lwat padamara...tpi kdang na cegatan..malus


ngendi kui kang? malus

Quote:
Original Posted By ArmedStrong
gep takon maning ah Yb


ana sing duwe Ongkir JNE, Sekang Purwokerto Ke Seluruh Kota Se-Indonesia ra ia \)

nek ono sing duwe, PM ia gan, numpang foto copy D
nek ono link e PM cekpms ia gan D

suwun malu: cendols


Quote:
Original Posted By fire.man
aku nduwe hard copy karo soft copy ne

gari pilih... D


nyong juga ana kiye kang, softcopyne tok tapi malus
Page 3 of 15 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > Ruang Informasi Seputar Barlingmascakeb