Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
Total Views: 7875 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 50 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

topexstopexs - 24/06/2012 12:21 AM
#241

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
iyo ki sepi og o
sampean ra melu kang think:


genah ora kang
adoh je
yunusvisionone - 24/06/2012 12:23 AM
#242

Quote:
Original Posted By topexstopexs
genah ora kang
adoh je


iyo ding lali hammer
kra rame hura???
topexstopexs - 24/06/2012 12:24 AM
#243

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
iyo ding lali hammer
kra rame hura???


biasa kang
yn yahmene wes sepi
yunusvisionone - 24/06/2012 12:26 AM
#244

Quote:
Original Posted By topexstopexs
biasa kang
yn yahmene wes sepi


wes mangan durung?? think:

erye ramene eram cd

ra iso ngimbangi
topexstopexs - 24/06/2012 12:29 AM
#245

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
wes mangan durung?? think:

erye ramene eram cd

ra iso ngimbangi


uwes kang
ra tau ng erye kang
rame tenan po?? think:
yunusvisionone - 24/06/2012 12:30 AM
#246

Quote:
Original Posted By topexstopexs
uwes kang
ra tau ng erye kang
rame tenan po?? think:


sip nek nhu thumbup:

ndang d jajal wae D
topexstopexs - 24/06/2012 12:36 AM
#247

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
sip nek nhu thumbup:

ndang d jajal wae D


kapan2 ae kang
ora saiki
wes bengi
ra patut mertamu bengi2

*padahal lagi mertamu ng wononigri shutup:
yunusvisionone - 24/06/2012 12:38 AM
#248

Quote:
Original Posted By topexstopexs
kapan2 ae kang
ora saiki
wes bengi
ra patut mertamu bengi2

*padahal lagi mertamu ng wononigri shutup:


aku yo tamu og malu:

Ra nduwe omah iki shutup:
topexstopexs - 24/06/2012 12:38 AM
#249

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
aku yo tamu og malu:

Ra nduwe omah iki shutup:


mosok kang??
asli ngendi t?? think:
yunusvisionone - 24/06/2012 12:41 AM
#250

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mosok kang??
asli ngendi t?? think:


kandani og o
pekiwan kwi aku daftar tamu o

asli sukoharjo kang D
topexstopexs - 24/06/2012 12:50 AM
#251

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
kandani og o
pekiwan kwi aku daftar tamu o

asli sukoharjo kang D


ow
ngejango ng karanganyar jg kang
ben tambah rame D
yunusvisionone - 24/06/2012 12:52 AM
#252

Quote:
Original Posted By topexstopexs
ow
ngejango ng karanganyar jg kang
ben tambah rame D


opo isih ana umat e??? think:
Konaksiku ra kuat kang :mewek
topexstopexs - 24/06/2012 12:53 AM
#253

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
opo isih ana umat e??? think:
Konaksiku ra kuat kang :mewek


mau iseh loro kang
aku karo koncoku

nganggo koneksi opo kang?? think:
yunusvisionone - 24/06/2012 12:55 AM
#254

Quote:
Original Posted By topexstopexs
mau iseh loro kang
aku karo koncoku

nganggo koneksi opo kang?? think:


isih ono toh o
nggo teri iki :mewek
topexstopexs - 24/06/2012 12:57 AM
#255

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
isih ono toh o
nggo teri iki :mewek


iyo kang

wow,
teri 35k iso go 51dino
yunusvisionone - 24/06/2012 12:58 AM
#256

Quote:
Original Posted By topexstopexs
iyo kang

wow,
teri 35k iso go 51dino


pekewuh aku kang o
tapi lemot e pol :mewek
kied_bokis - 24/06/2012 01:01 AM
#257

Quote:

minggu ngarep sharing2 yuk
opo yen ora pas awal bulan o

lagi usul sih malus
topexstopexs - 24/06/2012 01:02 AM
#258

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
pekewuh aku kang o
tapi lemot e pol :mewek

ngopo pekewuh??

nganggo trik kang
kadang iso ngacir

Quote:
Original Posted By kied_bokis
lagi usul sih malus


wow,
rung turu t kang?? think:
yunusvisionone - 24/06/2012 01:02 AM
#259

Quote:
Original Posted By kied_bokis
lagi usul sih malus


pak TS :matabelo
aku melu wae wes D
yunusvisionone - 24/06/2012 01:04 AM
#260

Quote:
Original Posted By topexstopexs
ngopo pekewuh??

nganggo trik kang
kadang iso ngacir



wow,
rung turu t kang?? think:


pekewuh nek TOJ hammers
pie kwi trik e???
Page 13 of 50 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]