Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
Total Views: 7875 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

kied_bokis - 22/06/2012 05:44 PM
#101

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
sore juga gan o
adalah repost: gan


cd
ora yoh
wong seko akun sebelah kui og D
yunusvisionone - 22/06/2012 05:47 PM
#102

Quote:
Original Posted By kied_bokis
cd
ora yoh
wong seko akun sebelah kui og D


akun ndi think:

yg lain mana nih om TS??? o
kied_bokis - 22/06/2012 05:49 PM
#103

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
akun ndi think:

yg lain mana nih om TS??? o


hura mudeng kang :mewek
ora manggon sak omah je :mewek
mules jwe wetengku :mewek
yunusvisionone - 22/06/2012 05:57 PM
#104

Quote:
Original Posted By kied_bokis
hura mudeng kang :mewek
ora manggon sak omah je :mewek
mules jwe wetengku :mewek


wogh tak kiro turu, adus, mangan bareng o

eh eek:

melu2 wae iks nohope:

TS RW ava ne dudu RW cd
kied_bokis - 22/06/2012 06:00 PM
#105

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
wogh tak kiro turu, adus, mangan bareng o

eh eek:

melu2 wae iks nohope:

TS RW ava ne dudu RW cd

mengko tak gantine kang
sing poto bareng karo aura kasih :cool
adus sik kang ben tambah ngganteng :cool
ngakak
ngacir:
akhtiar - 22/06/2012 06:01 PM
#106

Quote:
Original Posted By kied_bokis 
mengko tak gantine kangsing poto bareng karo aura kasih ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]adus sik kang ben tambah ngganteng ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]

ada pak TS matabelo:
sore pak malu:

--
tak yo adus sek ngacir:
yunusvisionone - 22/06/2012 06:02 PM
#107

Quote:
Original Posted By kied_bokis
mengko tak gantine kang
sing poto bareng karo aura kasih :cool
adus sik kang ben tambah ngganteng :cool
ngakak
ngacir:


wes ganteng iki #jungkatan :cool

mbangane kowe og shutup:
kied_bokis - 22/06/2012 06:05 PM
#108

mlipir sik ya manteman o
adus sik ben tambah imut malus
ngacir:
yunusvisionone - 22/06/2012 06:07 PM
#109

Quote:
Original Posted By kied_bokis
mlipir sik ya manteman o
adus sik ben tambah imut malus
ngacir:


malah d tinggal cd


aku yo meh nang WC ki shutup: ngacir:
avins - 22/06/2012 06:40 PM
#110

omah anyar matabelo:

TS anyar :genits

selamat nek ngono :selamat
nyamukrusuh - 22/06/2012 09:24 PM
#111

alo alo,,aku iki yo wonogiri =))

duwur duwur ku uwis umur om om kabeh??? :shutups
kied_bokis - 22/06/2012 09:30 PM
#112

Quote:
Original Posted By avins
omah anyar matabelo:

TS anyar :genits

selamat nek ngono :selamat

puh matabelo:
Quote:
Original Posted By nyamukrusuh
alo alo,,aku iki yo wonogiri =))

duwur duwur ku uwis umur om om kabeh??? :shutups

nyamukrusuh ik takuts
topexstopexs - 22/06/2012 09:33 PM
#113

selamat malam semuanya D
lagi pada ngapain nih?? think:
kied_bokis - 22/06/2012 09:35 PM
#114

Quote:
Original Posted By topexstopexs
selamat malam semuanya D
lagi pada ngapain nih?? think:


malam kang D
meh adus ki kang \(
aghniya.89 - 22/06/2012 09:41 PM
#115

sulamek bengi beer:
ono sopo wae iki beer:
akhtiar - 22/06/2012 09:44 PM
#116

Quote:
Original Posted By kied_bokis
puh matabelo:

nyamukrusuh ik takuts


pak TS beer:

Quote:
Original Posted By topexstopexs
selamat malam semuanya D
lagi pada ngapain nih?? think:


pagi beer:

Quote:
Original Posted By aghniya.89
sulamek bengi beer:
ono sopo wae iki beer:


ono aku iki malus
kied_bokis - 22/06/2012 09:44 PM
#117

Quote:
Original Posted By aghniya.89
sulamek bengi beer:
ono sopo wae iki beer:


wong ra kalap teko :dp
ketiban mensen sial terus :dp


Quote:
Original Posted By akhtiar
pak TS beer:



pagi beer:



ono aku iki malus

ndalu kang beer:
aghniya.89 - 22/06/2012 09:50 PM
#118

Quote:
Original Posted By akhtiar
pak TS beer:


pagi beer:


ono aku iki malus


ayo dirame ne kang D

Quote:
Original Posted By kied_bokis
wong ra kalap teko :dp
ketiban mensen sial terus :dp



ndalu kang beer:


koyo dewe ne ora wae :dp
akhtiar - 22/06/2012 09:50 PM
#119

Quote:
Original Posted By kied_bokis
wong ra kalap teko :dp
ketiban mensen sial terus :dp



ndalu kang beer:


tambah gayeng ki wonogiri beer:

koyo mbiyen D
kied_bokis - 22/06/2012 09:53 PM
#120

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ayo dirame ne kang D



koyo dewe ne ora wae :dp

ngakak
wogh iyo ding hammer:
kae akun JK tibake wcx to paimine kang :dp


Quote:
Original Posted By akhtiar
tambah gayeng ki wonogiri beer:

koyo mbiyen D


tambah guyub kang beer:
tambah cedak ning ra nganggo ambung2an yo kang :dp
Page 6 of 50 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]