Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]
Total Views: 7875 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 50 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

aghniya.89 - 22/06/2012 09:56 PM
#121

Quote:
Original Posted By kied_bokis
ngakak
wogh iyo ding hammer:
kae akun JK tibake wcx to paimine kang :dp



tambah guyub kang beer:
tambah cedak ning ra nganggo ambung2an yo kang :dp


ora reti jew kang D
tp koyo ne ho'o D
sik jelas koyo ne paimin cah erye ngacir:
kied_bokis - 22/06/2012 09:57 PM
#122

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ora reti jew kang D
tp koyo ne ho'o D
sik jelas koyo ne paimin cah erye ngacir:


jo2 koe mesti :dp
rusuhi ah ngko bengi ngakak
aghniya.89 - 22/06/2012 09:59 PM
#123

Quote:
Original Posted By kied_bokis
jo2 koe mesti :dp
rusuhi ah ngko bengi ngakak


dudu aku yow kang :dp
nek admin RPB iku aku ngakak
tp ora tak urusi ngakak
kied_bokis - 22/06/2012 10:00 PM
#124

Quote:
Original Posted By aghniya.89
dudu aku yow kang :dp
nek admin RPB iku aku ngakak
tp ora tak urusi ngakak


wogh ra kalap ngakak
di bot wae kang TL e D
akhtiar - 22/06/2012 10:01 PM
#125

Quote:
Original Posted By kied_bokis
ngakak
wogh iyo ding hammer:
kae akun JK tibake wcx to paimine kang :dp



tambah guyub kang beer:
tambah cedak ning ra nganggo ambung2an yo kang :dp


wokeh beer:

rasah go ambung2an barang :dp
aghniya.89 - 22/06/2012 10:02 PM
#126

Quote:
Original Posted By kied_bokis
wogh ra kalap ngakak
di bot wae kang TL e D


ora duwe bot e jew kang D
kowe duwe ora kang ?
aku jaluk :request
kied_bokis - 22/06/2012 10:08 PM
#127

Quote:
Original Posted By aghniya.89
ora duwe bot e jew kang D
kowe duwe ora kang ?
aku jaluk :request

takon vegi karo chaossan wae kang :dp
master bot kae :dp
Quote:
Original Posted By akhtiar
wokeh beer:

rasah go ambung2an barang :dp

ngakak
adus sik kang
mau rung sido adus je

Spoiler for "mlipir"
Quote:
alon2 wae yo mlakune
D

aghniya.89 - 22/06/2012 10:09 PM
#128

Quote:
Original Posted By kied_bokis
takon vegi karo chaossan wae kang :dp
master bot kae :dp

ngakak
adus sik kang
mau rung sido adus je

Spoiler for "mlipir"


chaossan iku bot rak kalap kae :dp
mbethoe - 22/06/2012 10:40 PM
#129

rame ora ki yoh malu:
mbethoe - 22/06/2012 11:12 PM
#130

woh sepi nohope:

lanjut wes ngacir:
yunusvisionone - 22/06/2012 11:42 PM
#131

Malam wonogiri beer:

selamat tidur semua ngacir:
mbethoe - 22/06/2012 11:44 PM
#132

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
Malam wonogiri beer:

selamat tidur semua ngacir:


gek malah ngopo wong iki nohope:
yunusvisionone - 22/06/2012 11:48 PM
#133

Quote:
Original Posted By mbethoe
gek malah ngopo wong iki nohope:


ayo d kebut sisan wae kang ngacir:
chiloGG - 22/06/2012 11:51 PM
#134

selamat malam om2 o
selamat malam semuanya o
yunusvisionone - 22/06/2012 11:53 PM
#135

Quote:
Original Posted By chiloGG
selamat malam om2 o
selamat malam semuanya o


pak co admin :matabelo
malam juga co admin :matabelo
chiloGG - 22/06/2012 11:56 PM
#136

Quote:
Original Posted By yunusvisionone


pak co admin :matabelo
malam juga co admin :matabelo


ojo ngunu lah puh hammer
hemmm jahat ngunu sih kowe karo aku :mewek
yunusvisionone - 22/06/2012 11:58 PM
#137

Quote:
Original Posted By chiloGG


ojo ngunu lah puh hammer
hemmm jahat ngunu sih kowe karo aku :mewek


sopo puh cd

jahat pie pak??

lha kowe kan co admin shutup:
chiloGG - 23/06/2012 12:01 AM
#138

Quote:
Original Posted By yunusvisionone

sopo puh cd
jahat pie pak??
lha kowe kan co admin shutup:


kwe kwi lho puh cd
jahat kwe karo aku saiki :mewek
yunusvisionone - 23/06/2012 12:03 AM
#139

Quote:
Original Posted By chiloGG


kwe kwi lho puh cd
jahat kwe karo aku saiki :mewek


ampun pak :mewek

Ojo d banned aku :mewek
mbethoe - 23/06/2012 12:05 AM
#140

Quote:
Original Posted By yunusvisionone
ayo d kebut sisan wae kang ngacir:

nguyak TOJ meneh po eek:

Quote:
Original Posted By chiloGG
selamat malam om2 o
selamat malam semuanya o


malem kang o
Page 7 of 50 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ★۩★New Home - Regional Wonogiri ★۩★[Wajib Prime ID]