Kalimantan Tengah
Total Views: 11323 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 17 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

bawuy - 03/04/2009 10:13 AM
#61

uuuuupppppppp....

ayo palangka....

MUNZ bagawi apa di PLK..wartawan kah??hehehehhehe...
bawuy - 05/04/2009 06:19 PM
#62
spoiler....
upzz...tambah lagi ya...di pal 21 neh..fantacy beach

FANTACY BEACH KM.21

Spoiler for silahken di buka
Kalteng in picture

Kalteng in picture

Kalteng in picture

Kalteng in picture

Kalteng in picture
yenk_park - 06/04/2009 10:01 AM
#63

^

weis.. mantap banar wal, sampai jam berapa bukanya tuh? sayang ngarannya pake bhs inggris lah, coba pakai bhs itah ja..
m.u.n.z - 06/04/2009 10:48 AM
#64

Quote:
Original Posted By bawuy
uuuuupppppppp....

ayo palangka....

MUNZ bagawi apa di PLK..wartawan kah??hehehehhehe...

wkwkwk... kada wal... D bagawi serabutan haja o

Quote:
Original Posted By bawuy
upzz...tambah lagi ya...di pal 21 neh..fantacy beach

mantap wal... beer: cuman keganalan o lebih dari 640x480
dispoiler aja gin kena lah D
nantikan cendol dari ane cool:

Quote:
Original Posted By yenk_park
^

weis.. mantap banar wal, sampai jam berapa bukanya tuh? sayang ngarannya pake bhs inggris lah, coba pakai bhs itah ja..


yups.. mantap jua tu.... D
btw, aku baluman ada kesempatan kesana malu:
kukuy - 10/04/2009 01:54 AM
#65

nohope: koler lagi pal 21 bebayaran lagi wayah ne masuk nya...

D padahal bahari jaman q SMU, wadah kami camping ja ne lokasi, kdd orang satu pun nang sadar akan potensi nya. o jadi ingat Alm. Chris Benhard (angga) kawan q sekelas pas kelas 3 SMU 3 semalam,kami nang camping perdana di 21 tuw.
m.u.n.z - 10/04/2009 06:47 PM
#66

Quote:
Original Posted By kukuy
nohope: koler lagi pal 21 bebayaran lagi wayah ne masuk nya...

D padahal bahari jaman q SMU, wadah kami camping ja ne lokasi, kdd orang satu pun nang sadar akan potensi nya. o jadi ingat Alm. Chris Benhard (angga) kawan q sekelas pas kelas 3 SMU 3 semalam,kami nang camping perdana di 21 tuw.


wew.... bahantu kada kuy matabelo:
kan masih sunyi jua disitu mun dahulu o
kukuy - 10/04/2009 07:36 PM
#67

Quote:
Original Posted By m.u.n.z
wew.... bahantu kada kuy matabelo:
kan masih sunyi jua disitu mun dahulu o


D bahari pas sunyi tuw rancak ae pang bila malam da suara2 aneh...

D tapi nang ngarannya babal, kada kami herani am, lanjut taguk bue jenggot ae... beer:
MiLonyaTheMask - 12/04/2009 11:14 PM
#68

yg bujur tu FANTACY BEACH ato FANTASY BEACH lah?

ato lebih tepat kyanya mun pake kata LAKE... jd kd pake BEACH...

sori mun salah hehehe...
ilovekaskus
m.u.n.z - 13/04/2009 02:50 AM
#69

Quote:
Original Posted By kukuy
D bahari pas sunyi tuw rancak ae pang bila malam da suara2 aneh...

D tapi nang ngarannya babal, kada kami herani am, lanjut taguk bue jenggot ae... beer:


bah... kalo dah tadapat bue jenggot.... hantu gin bukah mun kaitu D
soalnya kadeda nang takutan nya.... D


Quote:
Original Posted By MiLonyaTheMask
yg bujur tu FANTACY BEACH ato FANTASY BEACH lah?

ato lebih tepat kyanya mun pake kata LAKE... jd kd pake BEACH...

sori mun salah hehehe...
ilovekaskus

hehe... sama kada tahu jua sorang nah bingung:




* ayo, lanjut pang lagi kalo ada pic nang eksclusif lagi beer:
kukuy - 13/04/2009 01:18 PM
#70

D kaina bila q bulik ke palangka, q hunting wadah futu2 nang bagus dolo lah...
kukuy - 13/04/2009 01:46 PM
#71

D umpat posting lah, salah satu sudut kota palngka yg sekalinya punya potensi besar sebagai objek foto yg indah....

matabelo: fotonya rilis maret 2008 pang...
pas smalam masih di palangka.

Spoiler for adipura palangkaraya
Kalteng in picture


Spoiler for adipura palangkaraya
Kalteng in picture


Spoiler for adipura palangkaraya
Kalteng in picture


D pasti pada kada sadar kalo salah satu sudut kota kita yg satu ini punya potensi besar sebagai objek foto yg bagus...

beer: sambil upload dan membuka album foto2 kenangan dolo nah,rasanya banyak wadah yg bagus wadah q befoto semalam tu.
kukuy - 13/04/2009 01:57 PM
#72

D lagi nah, waktu di tugu peletakan batu pertama...

Spoiler for peletakan batu pertama
Kalteng in picture


Spoiler for depan smp 1
Kalteng in picture

D ini di depan smp 1 bos


D yg ini di bawah jembatan...
Spoiler for bawah jembatan
Kalteng in picture


Spoiler for bawah jembatan
Kalteng in picture


cari lagi ah...beer:
asmisonkaskus - 13/04/2009 11:54 PM
#73

Kalteng in picture

Walikota nya gan !!!!!!!!!!!!!
xpdc_borneo - 14/04/2009 07:19 PM
#74

mngikuti perkembangan ajah gan..... DDD
asmisonkaskus - 15/04/2009 10:36 PM
#75

ASAL MUASAL KOTA PALANGKARAYA!!!


Kalteng in picture


cendolbig
asmisonkaskus - 15/04/2009 10:45 PM
#76

PALANGKARAYA DI MALAM HARI ...

Spoiler for nyaman lah sudah???
Kalteng in picture


ilovekaskus
asmisonkaskus - 15/04/2009 10:50 PM
#77

PALANGKARAYA DI MALAM HARI ...

Kalteng in picture

ilovekaskus
kukuy - 16/04/2009 11:49 AM
#78

D lagi nah...foto wajah kota palangkaraya

Spoiler for bundaran besar
Kalteng in picture


Spoiler for tugu peletakan batu pertama
Kalteng in picture


beer: tunggu lagi updatean selanjutnya dari all juragan
xpdc_borneo - 16/04/2009 03:15 PM
#79

Quote:
Original Posted By asmisonkaskus
PALANGKARAYA DI MALAM HARI ...

Kalteng in picture

ilovekaskus


pakai spoiler mang biar nyaman melihatnya.... beer:
munz™ - 16/04/2009 04:46 PM
#80

Thx atas partisipasinya.... beer:
kalo bisa yg eksclusif tu, hasil karya sendiri... D
biar kadeda yg menyamai nya... o

@kukuy
@asmisonkaskus
@xpdc_borneo

cek kulkas masing² army:
Page 4 of 17 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›